Frp Zarları Nereden Temin Edebilirim?
-
Arkadaşlar aşağıdaki resimdeki zarlardansatın almak istiyorum nereden ulaşabileceğime bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
Net üzerinde b
http://www.unclesgames.com/images/products/big/26421_big.jpg
-
-
Kardeş google dan aratınca çıkan şeylerle gelme lütfen aradım bulamadım net biliyosan öneride bulun...
-
ilk defa görüyorum. merak ettim bunları napıcaksın nerede kullanılıyor? yoksa sadece koleksiyon-hobi mi?
-
-_HaWk_- bunu yazdı:
-----------------------------
Kardeş google dan aratınca çıkan şeylerle gelme lütfen aradım bulamadım net biliyosan öneride bulun...
-----------------------------Ben ordan aldım o yüzden yazdım.google'dan bakmadım.
-
Kardeş felsefe gibi bişiy bendeki amacı farklı tüm stoklarda malesef tükenmiş bulamıyorum hiç biyerde..
-
-_HaWk_- bunu yazdı:
Kardeş felsefe gibi bişiy bendeki amacı farklı tüm stoklarda malesef tükenmiş bulamıyorum hiç biyerde..
-----------------------------online dice roller lar var onları kullan. ne para veriyon wizards'ın sitesinde var.
-
sokoban bunu yazdı:
-_HaWk_- bunu yazdı:
-----------------------------online dice roller lar var onları kullan. ne para veriyon wizards'ın sitesinde var.
-----------------------------Kardeş hayat felsefesi gibi bişiy bendeki oyunla filan alakası yok elimde olması lazım her zaman yanımda taşıyacağım bir aksesuar olarak
-
-_HaWk_- bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
-_HaWk_- bunu yazdı:
-----------------------------Kardeş hayat felsefesi gibi bişiy bendeki oyunla filan alakası yok elimde olması lazım her zaman yanımda taşıyacağım bir aksesuar olarak
-----------------------------Arkadaş artık oynamıyor sorayım eğer satıyorsa sana yönlendirirm hacı msn ini atar mısın pm olarak.
-
Saolasın kardeş ;)
-
Şuradan bakabilirsin . http://www.frpkitap.com/index.php?Kid=129