Ftp Teklink Site Arşivi
-
bu son 1 aydır falan ftp konularını sen açıyorsun galiba :D la vınn var diye böyle ibnelik yapmayın gözünüzün çepaağını yiyim ya :/ umarım net bağlatana kadar uçmaz bunlar :/
-
korayozrak bunu yazdı
dreamweaver cs5 indirebileceğim bir yer var mı hocam arasında baktım da bulamadım :)
cs5'de var cs6'da karıştırıken görmüştüm birinde iyi incele
-
Amd-x bunu yazdı
bu son 1 aydır falan ftp konularını sen açıyorsun galiba :D la vınn var diye böyle ibnelik yapmayın gözünüzün çepaağını yiyim ya :/ umarım net bağlatana kadar uçmaz bunlar :/
uçmaz
-
işe yarar pek birşey yok
-
ottomanmurat bunu yazdı
işe yarar pek birşey yok
yapcak bişey yok selametle..
-
ftp://ftp.media.atllan.ru/Soft/FILES%20RECOVERY/ burası lazım olabilir, bu tarz programları arayınca bir türlü bulamıyorum...
-
süpermiş
hocam allah sevdiğine kavuştursun gece yanlız yatma diye
-
GoldenBoy bunu yazdıkorayozrak bunu yazdı
dreamweaver cs5 indirebileceğim bir yer var mı hocam arasında baktım da bulamadım :)
cs5'de var cs6'da karıştırıken görmüştüm birinde iyi incele
sağol hocam dün gece başka bir yerden indirdim.
-
kardeşim eline sağlık bu konuda benimde bir isteğim olacak elinde üniversitelerin bilgisayar programcılığı ,yazılım ve bilgisayar-yazılım müh. ile alakalı ftp lere ihtiyacım var elinde bu konuyla alakalı ftp olan olursa paylaşırsa harika olur
-
yarasaadam bunu yazdı
kardeşim eline sağlık bu konuda benimde bir isteğim olacak elinde üniversitelerin bilgisayar programcılığı ,yazılım ve bilgisayar-yazılım müh. ile alakalı ftp lere ihtiyacım var elinde bu konuyla alakalı ftp olan olursa paylaşırsa harika olur
inaşallah akşam bakarım mesaj atarm sna