FTP"Si Olan Bi Tane Bedava ASP Host Önerin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek
    ya kardeşlerım ben oraya uyelık oldum sıte açtım ama başka neler yapcağımı bılmıyorum yanı sıte dızayn nerden yapılır bır anlatsanız sevınecemmm

CeLeKatireJeotuzbeş
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shubuo
    shubuo's avatar
    Erkek
    selamın aleyküm kardeşler  zumsuk kardeş  ben shubuo      ya kardeş   veya diğer kardeşlerim  şu somee.comdan   aldığım siteyi bir türlü  düzenleyemedim   veya türkçeye  cevirbiliyormuyuz bunu  ne olur yardımcı olun   msn adresim : shubuo_421@hotmail.com

asker ler cephede bizler burada bu vatanı bölücülere ve hainlere bırakmıcaz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    zumsuk hayatta olduğu sürece somee den uzak durun :))

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

la wolf bu somee de web dizayn hadisi nasıl oluyo yaw

yada zumsuk sen biliosan sööle aldım elim hamur dötüm çamur kaldım bi ftp yok herhade bu zamazingoda???

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

Bakın arkadaşlar.Somee kullanmak için birkaç yöntem söyleyeyim.Program olarak Cuteftp yi kullanabilirsiniz.Windows da iste.İnternet Explorer'ı açın,adres satırına ftp://somee.com yazın.Çıkan bencerede kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazın.Artık içindesiniz.orda somee.com gibi bir klasör olur.Onu açın ve istediğiniz verileri buraya kopyalayın.Bu kadar basit.Bazen hata verebiliyor.Onun için cuteftpy kullanmanızı tavsiye ederim.Ftp olarak tripad'u da kullanabilirsiniz.50 mb ama yine de iyi.Saygılarımla

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek
    /siteadı.somee.com klasoru dısına cıkılmıyo

"Çevrelerine uymak için kendini yontanlar,tükenip giderler" Connection® MSN: koray@maviates.org
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeriSaN
    PeriSaN's avatar
    Erkek
    connection dai çıkamazsın tabi çünkü orası senin alanın onun içine yapacan siteyi

Dağlar Gışımış Yolcu Üşümüş Nasıl Edem Ben, Dağlar Harami Deşme Yarami PERİŞANIM Ben
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    ertan bunu yazdı:

Bakın arkadaşlar.Somee kullanmak için birkaç yöntem söyleyeyim.Program olarak Cuteftp yi kullanabilirsiniz.Windows da iste.İnternet Explorer'ı açın,adres satırına ftp://kullanıcıadı.somee.com yazın.Çıkan bencerede kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazın.Artık içindesiniz.orda somee.com gibi bir klasör olur.Onu açın ve istediğiniz verileri buraya kopyalayın.Bu kadar basit.Bazen hata verebiliyor.Onun için cuteftpy kullanmanızı tavsiye ederim.Ftp olarak tripad'u da kullanabilirsiniz.50 mb ama yine de iyi.Saygılarımla

Bende diyorumki aynı pok benimde baişıma gelmişti la bibaktım ftp adresinden gir dosyaları yükle sil a.q. herşey acaip kolay yaf.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

Removed...

hikaye
Toplam Hit: 6131 Toplam Mesaj: 20