FTP"Si Olan Bi Tane Bedava ASP Host Önerin
-
ya kardeşlerım ben oraya uyelık oldum sıte açtım ama başka neler yapcağımı bılmıyorum yanı sıte dızayn nerden yapılır bır anlatsanız sevınecemmm
-
selamın aleyküm kardeşler zumsuk kardeş ben shubuo ya kardeş veya diğer kardeşlerim şu somee.comdan aldığım siteyi bir türlü düzenleyemedim veya türkçeye cevirbiliyormuyuz bunu ne olur yardımcı olun msn adresim : shubuo_421@hotmail.com
-
zumsuk hayatta olduğu sürece somee den uzak durun :))
-
la wolf bu somee de web dizayn hadisi nasıl oluyo yaw
yada zumsuk sen biliosan sööle aldım elim hamur dötüm çamur kaldım bi ftp yok herhade bu zamazingoda???
-
Bakın arkadaşlar.Somee kullanmak için birkaç yöntem söyleyeyim.Program olarak Cuteftp yi kullanabilirsiniz.Windows da iste.İnternet Explorer'ı açın,adres satırına ftp://somee.com yazın.Çıkan bencerede kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazın.Artık içindesiniz.orda somee.com gibi bir klasör olur.Onu açın ve istediğiniz verileri buraya kopyalayın.Bu kadar basit.Bazen hata verebiliyor.Onun için cuteftpy kullanmanızı tavsiye ederim.Ftp olarak tripad'u da kullanabilirsiniz.50 mb ama yine de iyi.Saygılarımla
-
/siteadı.somee.com klasoru dısına cıkılmıyo
-
connection dai çıkamazsın tabi çünkü orası senin alanın onun içine yapacan siteyi
-
ertan bunu yazdı:
Bakın arkadaşlar.Somee kullanmak için birkaç yöntem söyleyeyim.Program olarak Cuteftp yi kullanabilirsiniz.Windows da iste.İnternet Explorer'ı açın,adres satırına ftp://kullanıcıadı.somee.com yazın.Çıkan bencerede kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazın.Artık içindesiniz.orda somee.com gibi bir klasör olur.Onu açın ve istediğiniz verileri buraya kopyalayın.Bu kadar basit.Bazen hata verebiliyor.Onun için cuteftpy kullanmanızı tavsiye ederim.Ftp olarak tripad'u da kullanabilirsiniz.50 mb ama yine de iyi.Saygılarımla
Bende diyorumki aynı pok benimde baişıma gelmişti la bibaktım ftp adresinden gir dosyaları yükle sil a.q. herşey acaip kolay yaf. -
Removed...