folder Tahribat.com Forumları
linefolder Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
linefolder Fud(Virüsleri Antivirüslerden Kaçırma) Eğitimi Videosu.

Fud(Virüsleri Antivirüslerden Kaçırma) Eğitimi Videosu.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

s.a arkadaşlar

rene sağolsun tekrar tbtdeyim.

videou sıkıştırmak için baya uğraştım her türlü yolu denedim kgbyi bile denedim en fazla sıkıştırmayı anca böyle elde ettim.
    en sonunda 198 mb'a düşürebildim.

videoda
    sourceden rc4 değişimi runpe değişimi source undetecterların alayının kullanımı(aco isimli progrmaı gösterdim ondaki fonksiyonların çeyreği bile yok piyasadaki source undetecterlarda. ve ben bu programın üm butonlarını gösterdim yani başka pogramlarıda kullanmayı öğrenceksiniz böylece)
    hexte oynanabilecke yerler
    nod32-kasper-fprotun yakalayabileceği yerler vs.(bu oynamalarla avira-nod32 gbi birçok antiyi geçiyorum genelde)
    oly dbgde packlenmiş yada push ve call komutları olmayan stublarda ep nasıl değişirsiniz vs.
    birçok yöntem var.

video 40 dakika

görüntü kalitesi mükemmel

rar pass: pcdoktor636

link

http://hotfile.com/dl/103263398/8caf504/pcdoktor636_fud_eitim_videosu.rar.html

yarın multiupload linkinide eklicem inş.

şuan bulamıyorum :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

burayıda alıyım sorular için vs vs.

bu arada videoda birçok şeyide gösterme fırsatım olmadı onlarıda birdahaki videoda göstericem inş.

konu altına takıldığınız yerleri merak ettikleriniz falan yazarsanız bir sonraki videoya ekleyecem inş.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

peki senin için kacırması en zor antivirüs hangisi? hangisi virüsün orasına burasına daha cok bakıyor?

Amphetamine Logic.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    fenerist07 bunu yazdı:
    -----------------------------

peki senin için kacırması en zor antivirüs hangisi? hangisi virüsün orasına burasına daha cok bakıyor?

heuristic taramayı dahil edersek kaspersky olabilir. çünkü dsyaya kesin virüs demiyo ama şüpheli pcyi kurcalıyo incik boncuk ediyo var bi bokluk diye uyarıyo ama kesin virüs demiyo heuristicte. ama onun haricinde avira. artık çoğu stubda 1/16lık bi sonuçla karşılaşıyoruz oda kesin avira tr/dropper.gen oluyo :) ama tabi her antide olduğu gibi onuda geçmenin yöntemi var. dsplit. olmadı pe compact vs. vs. veya ikon değişimi olmadı dll ekleme :D geçilir yani oda. ama en çok o buluyo. heuristici açarsan kasper bulur en çok.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    kaspersky i severim. Tekrar hosgeldin pcdoktor :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

seni görünce hani bir virüs paylaşmıştında elemanın biri şüpheli dosya gönderimi diye anti prg. kendisine göndermişti

o vaka geliyo aklıma :DD

bu arada hoş geldin senden öğreneceklerimiz var

son olarak yaw şunu mp4 formatında convert edip boyutunu 40-50mb civarına çekemedinmi :)

Comodo hepsünü sıraya dizer parlıyan bir anti kendileri

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    aliyk bunu yazdı:

seni görünce hani bir virüs paylaşmıştında elemanın biri şüpheli dosya gönderimi diye anti prg. kendisine göndermişti

o vaka geliyo aklıma :DD

bu arada hoş geldin senden öğreneceklerimiz var

son olarak yaw şunu mp4 formatında convert edip boyutunu 40-50mb civarına çekemedinmi :)

Comodo hepsünü sıraya dizer parlıyan bir anti kendileri

yok mürid ya mp4te falan azalma fazla olmuyodu. virtual dub mu ne öyle bişeyden xvide çevirdim. ondan sonra en fazla bu kadar düştü. kgb archiver'dan falanda sıkıştırmayı denedim en fazla sıkıştırma böyle oldu. hatta kgb ile sıkıştırırken bütün gece pc açık bıraktım :D o eleman ban yemişti sanırsam. tekrardan hoşbulduk :D comodo hepsini yakalamıyo hacı şahsen internet securtiy kullanıyorum comodo. mecburen antivirüsünüde kullanmak mecburiyetinde kalıyorum. öyle comododa takıldığımı hiç hatırlamam ben. arasıra nod32 avfuckerla geçilmiyo. kasper bide avira takılırsam bu 3ü sıkıntı çıkartıyo.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostok
    Lostok's avatar
    Erkek
    anladığım kadarıyla bu işlerden baya bi anlıyorsun. bu işlerden anlamayan sadece antivürüs ne diyorsa odur diyen birisine hangi antivirüsü önerirsin?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    Lostok bunu yazdı:
    anladığım kadarıyla bu işlerden baya bi anlıyorsun. bu işlerden anlamayan sadece antivürüs ne diyorsa odur diyen birisine hangi antivirüsü önerirsin?
    2. mesaja bak hocam lütfen :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

çentikostravolta .

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek
    scantime da mı ud yapıyosun yoksa runtime da mı?
Toplam Hit: 7299 Toplam Mesaj: 27