Fud(Virüsleri Antivirüslerden Kaçırma) Eğitimi Videosu.
-
s.a arkadaşlar
rene sağolsun tekrar tbtdeyim.
videou sıkıştırmak için baya uğraştım her türlü yolu denedim kgbyi bile denedim en fazla sıkıştırmayı anca böyle elde ettim.
en sonunda 198 mb'a düşürebildim.videoda
sourceden rc4 değişimi runpe değişimi source undetecterların alayının kullanımı(aco isimli progrmaı gösterdim ondaki fonksiyonların çeyreği bile yok piyasadaki source undetecterlarda. ve ben bu programın üm butonlarını gösterdim yani başka pogramlarıda kullanmayı öğrenceksiniz böylece)
hexte oynanabilecke yerler
nod32-kasper-fprotun yakalayabileceği yerler vs.(bu oynamalarla avira-nod32 gbi birçok antiyi geçiyorum genelde)
oly dbgde packlenmiş yada push ve call komutları olmayan stublarda ep nasıl değişirsiniz vs.
birçok yöntem var.video 40 dakika
görüntü kalitesi mükemmelrar pass: pcdoktor636
link
http://hotfile.com/dl/103263398/8caf504/pcdoktor636_fud_eitim_videosu.rar.html
yarın multiupload linkinide eklicem inş.
şuan bulamıyorum :D
-
burayıda alıyım sorular için vs vs.
bu arada videoda birçok şeyide gösterme fırsatım olmadı onlarıda birdahaki videoda göstericem inş.
konu altına takıldığınız yerleri merak ettikleriniz falan yazarsanız bir sonraki videoya ekleyecem inş.
-
peki senin için kacırması en zor antivirüs hangisi? hangisi virüsün orasına burasına daha cok bakıyor?
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------peki senin için kacırması en zor antivirüs hangisi? hangisi virüsün orasına burasına daha cok bakıyor?
-----------------------------
heuristic taramayı dahil edersek kaspersky olabilir. çünkü dsyaya kesin virüs demiyo ama şüpheli pcyi kurcalıyo incik boncuk ediyo var bi bokluk diye uyarıyo ama kesin virüs demiyo heuristicte. ama onun haricinde avira. artık çoğu stubda 1/16lık bi sonuçla karşılaşıyoruz oda kesin avira tr/dropper.gen oluyo :) ama tabi her antide olduğu gibi onuda geçmenin yöntemi var. dsplit. olmadı pe compact vs. vs. veya ikon değişimi olmadı dll ekleme :D geçilir yani oda. ama en çok o buluyo. heuristici açarsan kasper bulur en çok. -
kaspersky i severim. Tekrar hosgeldin pcdoktor :)
-
seni görünce hani bir virüs paylaşmıştında elemanın biri şüpheli dosya gönderimi diye anti prg. kendisine göndermişti
o vaka geliyo aklıma :DD
bu arada hoş geldin senden öğreneceklerimiz var
son olarak yaw şunu mp4 formatında convert edip boyutunu 40-50mb civarına çekemedinmi :)
Comodo hepsünü sıraya dizer parlıyan bir anti kendileri
-
aliyk bunu yazdı:
-----------------------------seni görünce hani bir virüs paylaşmıştında elemanın biri şüpheli dosya gönderimi diye anti prg. kendisine göndermişti
o vaka geliyo aklıma :DD
bu arada hoş geldin senden öğreneceklerimiz var
son olarak yaw şunu mp4 formatında convert edip boyutunu 40-50mb civarına çekemedinmi :)
Comodo hepsünü sıraya dizer parlıyan bir anti kendileri
yok mürid ya mp4te falan azalma fazla olmuyodu. virtual dub mu ne öyle bişeyden xvide çevirdim. ondan sonra en fazla bu kadar düştü. kgb archiver'dan falanda sıkıştırmayı denedim en fazla sıkıştırma böyle oldu. hatta kgb ile sıkıştırırken bütün gece pc açık bıraktım :D o eleman ban yemişti sanırsam. tekrardan hoşbulduk :D comodo hepsini yakalamıyo hacı şahsen internet securtiy kullanıyorum comodo. mecburen antivirüsünüde kullanmak mecburiyetinde kalıyorum. öyle comododa takıldığımı hiç hatırlamam ben. arasıra nod32 avfuckerla geçilmiyo. kasper bide avira takılırsam bu 3ü sıkıntı çıkartıyo. -
anladığım kadarıyla bu işlerden baya bi anlıyorsun. bu işlerden anlamayan sadece antivürüs ne diyorsa odur diyen birisine hangi antivirüsü önerirsin?
-
Lostok bunu yazdı:
anladığım kadarıyla bu işlerden baya bi anlıyorsun. bu işlerden anlamayan sadece antivürüs ne diyorsa odur diyen birisine hangi antivirüsü önerirsin?
2. mesaja bak hocam lütfen :) -
çentikostravolta .
-
scantime da mı ud yapıyosun yoksa runtime da mı?