folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Führer"İn Son Taburu

Führer"İn Son Taburu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Erkek
    Bi alman arkadasa sordum bu ucan araba olayını :) tek bi resim var gercek olan dedi oda zaten tam belli deilmis direge carpanken mi cekilmis oyle bisey. Dedim peki bu 100 yıl ilerisinin teknolojisi filan ? salla dio yalan haber onlar bitek zamanında ilk roketi biz yaptık ondan cok tırstılar dedi :D bende o almanın yalancısıyım arkadas dedigime bakmayın adam 56 yasında d: babamdan buyuk

I am a Gamer. Not because I dont have a life, but because I choose to have Many.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    peki hoca ruslarin bu ucan diskler hakkinda calismalari var mi? yani almanlarla birlikteyken onlarda bu calismalarin icindeymis sanirim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek

__d_mode__ bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hitlerin a.q şimdi onun düşüncesini savunanlar almanyada Türkleri yakmak istiyo, dün gece ircde almanların olduğu bir kanala daldım Türküm dedim hemen başladılar taşağa almaya, nazinin birisi şu an Türkler toplama kamplarında olmalı diyo, neden böyle düşündüklerini sorduğumda Türkler islamcı faşistler, bizim ülkemizde ve kendi ülkelerinde kiliselere saldırıyorlar din adamlarımızı öldürüyorlar gibisinden şeyler dediler, durum cidden bozuk.

O konuştuğun insanlar şu anki ülkücü tipindeki insanlardır kesin doğru yoldan saptırılan beyinleri saçma bilgilerle doldurulan insanlar

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    cagatay09 bunu yazdı:
    peki hoca ruslarin bu ucan diskler hakkinda calismalari var mi? yani almanlarla birlikteyken onlarda bu calismalarin icindeymis sanirim.
    evet hocam rusların'da amerikan'larında bu gibi çalışmaları oldu devam ediyorda...ayrıca d_mode denen bir arkadaş hitler'in a.q onun felsefesini savunanlar şimdi Türk'leri öldürüyor almanyada gibisinden bişeler  demiş ; onun düşüncesini savunanlar değil..onun düşüncelerini saptırmak isteyenlerin köpekleri şu anda Türk'lere saldırıyor...ayrıca bu volkswaffe haunebu vril gibi araçların size çok detaylı dökümanlarını sunmam gerçekten çok zor çünkü bunlar nazi secret weapons adlı dosyadan dışarı zar zor sızabilen bir kaç silah ve daha niceleri var...internettede araştırdım nerdeyse hiç döküman yok o yüzden inanmayanlara saygı duyarım,daha iyi dökümanlarda bulmak isterdim ama sadece kendi bildiklerimi verebiliorm sizlere bu konu hakkında

dont think twice its all right
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Lemuria bunu yazdı:
    shockman bunu yazdı:

Boş hocam boş iman Gücünden başka Güç tanımam, Kızılordu İmanlı saldırdı, Gerçekten Bitirmek istedi bu canavarı ve bitirdi. Olay budur. 100 yıl sonrasına ait Teknoloji Vız diyecem şimdi ama, Şu anki Teknolojinin Zırnığı bile olmadığı Açıktırki ortadadır.

Şu Anki Teknoloji Az Daha geliştirilirse Sanırım Hakiki Yıkıcı Güç olabilecek Güçtür, Nihayetinde Nano Teknoloji Korkutucu bir üstünlük Vaad ediyor Kanaatimce. 

ne imanı hoca boş boş yazmışsın..zaten yorumu kim yazmış die baktım seni gördüm ve şok oldum senden beklemezdim...marksist,komünist bir yapılanmada ne imanı..stalin'in lenin'in tanrıtanımazlar olduğunu bilmiyorsun sanırım...ayrıca burda uçan disk ve hava,kara ve denizde çalışabilen otomobil gösteriorm sen haala nano teknoloji diyorsun ayrıca videosunuda verdim volkswaffe'nin inanmassınız diye....nano teknolojik silahlarda vardı..örnek olarak sound cannon veya vortex cannon'u gösterebilirim...şu an amerikan ordusunun kullandığı bütün uçak,tank,silah ve gemiler nazi almanyasından çalınan gizli silah dosyalarına odaklanmanın ürünüdür...bunu nazi almanyası veya wehrmacht'la ilgilenen aşağı yukarı herkes bilir...rus'lar harıl harıl ganimet ararken amerikanlar bu gizli dosyaları arıyorlardı buldularda...şu andaki silahlarıda bu dosyaların eseri...ve emin olun ne acıdırki amerikanın elinde şu anda akla hayale ermeyecek silahlarda mevcuttur ve dediğim gibi bunların hepsi nazilerden çalınan veya ganimet olarak ele geçirilen bilgilerin sonuçlarıdır.

Yahu İmanlı Saldırdı dediysek İslam imanını Kastetmedik her halde, Tabiki Allah inancına Sahip olmayan bir millet idi, Her ne kadar İçlerinde Müslüman Ruslarda Olduysada Türk Asıllı Ruslarda olabilir tabiki, Ancak Genelleme Olarak İmanlı gibi Benzetme Durumunu Vurguladım.

Adamlar insanları Kurtarmak için Uygulanan Vahşetin Tüm Dünyaya Yayılmasını Engellemek için Canlarını Dişlerine Takarak Savaşmışlardı ve Ben Buna İmanlı Saldırı derim. İmanlı Çay Demlemiş Usta Derler ya Onun gibi Düşünürsen Demek istediğimi Anlarsın. Konu Güzel Konuna Boş Demek anlamında demedim lütfen o kısmı Yanlış anlama, Şu An Korkunç bir Ban Altında olduğunu Görüyorum, Allah Kurtarsın Kardeş.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 4463 Toplam Mesaj: 16