Fujifilm Finepix Hs20

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

x-files bunu yazdı:
    -----------------------------

IRET bunu yazdı:

x-files bunu yazdı:

IRET bunu yazdı:

x-files bunu yazdı:

artı bunda perde olayı da yokmuş pille çalışıyor birde şrjlı 2 tane pil almaak lazım

hocam makine lazımsa bütçene göre bir eos yada olympustan e serisi bakmanı tavsiye ederim.

sağol hacım bende var mavigözlüdevden d3000 aldım öğrenmek için

para veririm ensem kalın, 3-5 sene kullanacağım diyorsan şu modeli şiddetle tavsiye ederim.

dpreview.com/reviews/olympusem5 

dailymotion.com/video/xqcnnx_olympus-om-d-e-m5-five-axis-sensor-shift-image-stabilization-hands-on_tech?search_algo=2

hacı pek kalın bir ense yok normal

cebine 1300 tl koyabiliyorsan sana sıfır bir e-620 ayarlayabilirim, iş karşılığı 1600 e karşılık olympus türkiyeden geldi acil paraya ihtiyacım olduğundan bu fiyata kadar indim, kutusu hiç açılmadı bandrolü üzerinde duruyor, 24 ay garantili, 24 usd lik adaptörle nikon lensleri, 27 usd lik adaptörle canon lensleri, 32 usd lik adaptörle eski tip (dslr olmayan) nikon lensleri kullanabilen bir makinedir. ilgilenirsen pm atarsın.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek

hacı yeni konu acmayayım burdan sorayım.   fujifilm s-x1    e baktım  bayaada hoşuma gitti varmı onun hakkında bilgisi olan? kullanan falan?

NesTo | same shit diffirent asshole
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zalim_07
    Zalim_07's avatar
    Erkek

HS-20 serisi benim bildiğim 1.000TL civarında o parayı verdikten sonra biraz daha sık Canon 1100D falan al derim sonuçta Fuji ve Canon kıyaslanamaz bile...

Genel kullanım için ideal olabilir ama gerçek fotoğraf çekmek istiyorsan Canon...

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

en ucuz canon daha iyidir. You Can Canon :)

Toplam Hit: 2452 Toplam Mesaj: 15