Fujifilm Finepix Hs20
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------IRET bunu yazdı:
-----------------------------x-files bunu yazdı:
-----------------------------IRET bunu yazdı:
-----------------------------x-files bunu yazdı:
-----------------------------artı bunda perde olayı da yokmuş pille çalışıyor birde şrjlı 2 tane pil almaak lazım
-----------------------------
hocam makine lazımsa bütçene göre bir eos yada olympustan e serisi bakmanı tavsiye ederim.
-----------------------------sağol hacım bende var mavigözlüdevden d3000 aldım öğrenmek için
-----------------------------
para veririm ensem kalın, 3-5 sene kullanacağım diyorsan şu modeli şiddetle tavsiye ederim.dpreview.com/reviews/olympusem5
-----------------------------hacı pek kalın bir ense yok normal
-----------------------------cebine 1300 tl koyabiliyorsan sana sıfır bir e-620 ayarlayabilirim, iş karşılığı 1600 e karşılık olympus türkiyeden geldi acil paraya ihtiyacım olduğundan bu fiyata kadar indim, kutusu hiç açılmadı bandrolü üzerinde duruyor, 24 ay garantili, 24 usd lik adaptörle nikon lensleri, 27 usd lik adaptörle canon lensleri, 32 usd lik adaptörle eski tip (dslr olmayan) nikon lensleri kullanabilen bir makinedir. ilgilenirsen pm atarsın.
-
hacı yeni konu acmayayım burdan sorayım. fujifilm s-x1 e baktım bayaada hoşuma gitti varmı onun hakkında bilgisi olan? kullanan falan?
-
HS-20 serisi benim bildiğim 1.000TL civarında o parayı verdikten sonra biraz daha sık Canon 1100D falan al derim sonuçta Fuji ve Canon kıyaslanamaz bile...
Genel kullanım için ideal olabilir ama gerçek fotoğraf çekmek istiyorsan Canon...
-
en ucuz canon daha iyidir. You Can Canon :)