folder Tahribat.com Forumları
linefolder Fotografçılık ve Digital Fotograf Makineleri - Video Kameralar
linefolder Fujifilm Jx250 Görüşleriniz Veye Fotoğraf Makinası Önerileriniz..

Fujifilm Jx250 Görüşleriniz Veye Fotoğraf Makinası Önerileriniz..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek

Maksimum 250 TL  bütçeyle bi makina almayı istiyorum.4 gündür araştırıyorum fujifilm jx250'ye takıldım.Acayip kötü yorumlarıda var çok iyileride.Kimi demiş 5 kere değiştirdim aynı ürünü hala bozuk,kimi demiş tek kusuru şarjının az gitmesi.

Ürünü gittigidiyor'dan technoseller diye bi satıcıdan almayı düşünüyorum.

Kullanan arkadaşlar yorumlarını ve iç mekanlarda çektiği fotoğrafları koyarsa güzel olur.

Yada önerilerinizi yazın.

_ICEMAN_
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirri
    sirri's avatar
    Erkek

http://urun.gittigidiyor.com/Kodak-EasyShare-Z915-Dijital-fotograf-mak-siyah_W0QQidZZ35559280

al hocam bunu yazın 215 tlye almıştım gayet güzel bi alet. şu an 164 tl olmuş.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirri
    sirri's avatar
    Erkek

edit: flood yapmışım :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek

Hem ürün hemde fiyatı çok iyiymiş biraz araştırıym,4 gündür buna niye denk gelmedim:)sirri çektiğin bi kaç fotoğraf kayar mısın,iç çekim dış çekim?

Ürün pilli mi bataryası mı var?

_ICEMAN_
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    self
    self's avatar
    Erkek

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-pl150-122mp-3-lcd-dijital-fotograf-makinesi/productDetails.aspx?categoryid=248&productid=ft00308 199 liraydı 2 gün önce bitmiş kampanya şimdi 270 kusur gercekten guzel bi makına 200 lira iken idealdi berki düşebilir gene 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirri
    sirri's avatar
    Erkek

hallederi_55 bunu yazdı:
    -----------------------------

Hem ürün hemde fiyatı çok iyiymiş biraz araştırıym,4 gündür buna niye denk gelmedim:)sirri çektiğin bi kaç fotoğraf kayar mısın,iç çekim dış çekim?

Ürün pilli mi bataryası mı var?

şu an pc de video foto vs. hiç bişey yok bu makineyle ilgili ama makine gerçekten güzel makine ABD den kargolanıyor bana 5 günü buldu gelmesi ayriyeten makne pilli zoom'u da çok güzel 10 optik zoom

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek

Bunun z1485'ine baktım ama hd çekim yaptığı için refurbished ürün hep,senin dediğinde refurbished hocam bi sorun çıkmasın?birde hafıza ve pil problemini nasıl hallettin?

_ICEMAN_
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirri
    sirri's avatar
    Erkek

hallederi_55 bunu yazdı:

Bunun z1485'ine baktım ama hd çekim yaptığı için refurbished ürün hep,senin dediğinde refurbished hocam bi sorun çıkmasın?birde hafıza ve pil problemini nasıl hallettin?

refurbished nedir bilmem ama bil'dolar pil aldım o şekilde hallaldu hem zamansız bittiğin marketten gidip pil alma imkanın var bataryalı olsa öle bişi olamaz. hafıza olayı ise 32 mb sanırım kendi hafızası yani yok gibi bişi hafıza kartı alman gerekiyor. bu arada ürün birazcık büyük eli dolduruyor yani diğer.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek

sirri bunu yazdı:

hallederi_55 bunu yazdı:

refurbished nedir bilmem ama bil'dolar pil aldım o şekilde hallaldu hem zamansız bittiğin marketten gidip pil alma imkanın var bataryalı olsa öle bişi olamaz. hafıza olayı ise 32 mb sanırım kendi hafızası yani yok gibi bişi hafıza kartı alman gerekiyor. bu arada ürün birazcık büyük eli dolduruyor yani diğer.

yani tamir görmüş yada mağazanın elinde kalmış kodağa yollamışlar,kodak tamir etmiş sıfırlamış.bazı refurbished ürünler çok kötü oluyor.Yorumların birinde pil bitti bozuldu demiş mesela:)bil'dolar pil derken?hangi hafıza kartını ne kadara aldın?

_ICEMAN_
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirri
    sirri's avatar
    Erkek

hallederi_55 bunu yazdı:

sirri bunu yazdı:

hallederi_55 bunu yazdı:

yani tamir görmüş yada mağazanın elinde kalmış kodağa yollamışlar,kodak tamir etmiş sıfırlamış.bazı refurbished ürünler çok kötü oluyor.Yorumların birinde pil bitti bozuldu demiş mesela:)bil'dolar pil derken?hangi hafıza kartını ne kadara aldın?

pili kendim aldım istersen bimden (AA) pil al isterse dolar pil al doldur doldur harca. hafıza kartı büyük boy  20 tl civarıda bulursun 2 gb liğini

ürün 

refurbished gibi değildi yani kullanılmış  değildi gayet temiz, jelatininde geldi.. zaten sanırım 2 yıl firma garentisi var.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
Toplam Hit: 4069 Toplam Mesaj: 17