Full Matematik Kitapları(Pdf) Müthiş Kaynak
-
Dowload sorunum var pc ye format çekecem inş o zamana kadar linkler göçmez.Emeğin için tşk ederim.
-
_Garez_ bunu yazdı:
-----------------------------
Dowload sorunum var pc ye format çekecem inş o zamana kadar linkler göçmez.Emeğin için tşk ederim.
Ne demek rıca ederim.Linkler göçerse mail salla bana ayarlarız gene.Ama sanmıyorum hemen göçmez.Talep çok olacak gibime geliyor :) -
ulan zamanında ne çok aramştım böle yaynları ama gel görki üni li olduk artk:D
-
Eyw.. Hocam TEK Link Yapsan Diozz !...
-
By_Gizemli bunu yazdı:
Eyw.. Hocam TEK Link Yapsan Diozz !...
Dostum geriye dönük okursan bu soru sorulmuştu.Tekrarlayayım 340 küsür MB bu dosya . Yaparım istesem gene tek link ama isteyen istediğini seçsin diye ayrı ayrı bıraktım.Belki adamda bu kitaplarım 3-5 tanesi var bidahamı indirsin boşuna,bide kotalı kullananlarıda düşünmek lazım.Bide banlanmışın sen bi hava al da gel gerçekten -
ExcellencE bunu yazdı:
ulan zamanında ne çok aramştım böle yaynları ama gel görki üni li olduk artk:D
-----------------------------valla hoca ben de üniliyim ama indiriyorum :) matematik, teknoloji ve elektrik derslerinin ak :D ünili olsak bile kurtulamıyoruz..
-
Hoca su tumat setlerin konu iceriklerini yazabilirmisin ,birde zafer lise2 nin konu icerigini ona gore indirecegim :D
-
hoca seni bana Allah mı gönderdi ya :) yarın tümay ın mat kitabını + zaferin analitik geometrisini alacaktım, çok saol :)
-
cold-m4 bunu yazdı:
hoca seni bana Allah mı gönderdi ya :) yarın tümay ın mat kitabını + zaferin analitik geometrisini alacaktım, çok saol :)
Önemli değil hacı ne demek sömürün kafanıza göre gitsin:D çoooook yakında lgs kitaplarımda gelio sömürün aqm :D -
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Hoca su tumat setlerin konu iceriklerini yazabilirmisin ,birde zafer lise2 nin konu icerigini ona gore indirecegim :D
Hocam sen yaz bidaha indien birisi yazsın sana , şimdi onlar flash diskte flash diskte bende değil şu anda.
Toplam Hit: 22294 Toplam Mesaj: 22