Full Programlar Burada Tek Link
-
la bağirmayın OLmuş bi kere hatasız kul olmaz yaa:D:DD:)
-
direk sitenin adını versen daha iyi olur pasteye gerek yok
-
paylaşım ruhuyla biraz heyecan yapmış işte gitmeyin üstüne :)))
-
nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
copy pasteci zihniyet derken ben gördüğünü kopyalayıp paylaşını kast etmıyorum boyle beceremeden paylaşım yapanları kast ediyorum :@ nerye tıklıcaz hani ?? hangi link için TIKLAYIN ??
+ neden 3 kez ard arda mesaj atma gereği duydun kirlilikten baska bişey değil ! ver site adresini ver 3-5 program ismi sitede bulabilecemiz, olsun bitsin bu ne vurdum duymazlık,bu ne saygısızlık hojam ?
kesinlikle vede kesinlikse sana katılıyorum forumun databasesini şişirmekten ve görüntü kirliliğinden başka bişi deil bence. bu tür paylaşımlar yapılmasına gerek yok bence.boş boşuna. ortaya bişiler koymak istiyosanız kaliteli bişiler koymak gerekiyor.tahribat.com gibi orjinal ve farklı olmalı
-
HolyDemon bunu yazdı:
C/P Yapmaktan download linklerini unutmuşsun :)
oda güzel katılıyom sana kardeş ;) -
Merdini bunu yazdı:
la bağirmayın OLmuş bi kere hatasız kul olmaz yaa:D:DD:)
kardeş sana kim kefil oldu çok merak ettim :) -
Ya adı üzerinde çömez. Adam daha öğrenememiş tarikat felsefesini, yenilere böyle mi öğretilir bu işler? Bu arada narkoz sen adama saldırmışsın da saldırmuşsın ama sen de ard arda 3 post atmışsın. Ne çelişkili adamsın sen öyle :)
-
StigmatA bunu yazdı:
Ya adı üzerinde çömez. Adam daha öğrenememiş tarikat felsefesini, yenilere böyle mi öğretilir bu işler? Bu arada narkoz sen adama saldırmışsın da saldırmuşsın ama sen de ard arda 3 post atmışsın. Ne çelişkili adamsın sen öyle :)
burda arkadaşlara örnek olmaya çalışıyoz. :) mesaj sayısının ne önemi var sonunda eğitim varsa :D:D:D:d