Full Programlar Dev Arşiv2

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iqut
    Iqut's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Mayıs/2007
    Erkek
    FULL PROGRAMLAR DEV ARŞİV 2

    Maya 7.0 Personal Learning Edition FULL



    Maya, Alias firmasınca uzun yıllar çıkarıldıktan sonra 2006 yılında 7.0 sürümü sonrası Alias firmasına ait diğer tüm yazılım ürünleriyle birlikte Autodesk firmasınca satın alınan nurbs ve poligon modelleme mantığı ile çalışan bir görsel tasarım yazılımı.


    Tasarım ve görsel efekt iş ve işlemleriyle uğraşan tüm dünya profesyonellerinin tercih ettiği bir yazılım olmasıyla da bilinir. Tercih edilmesinin bir sebebi de, açık script yapısıdır. Profesyoneller genelde projeye göre hazırladıkları script ve pluginleri Maya'nın açık yapısı sayesinde çok kolayca kullanabilmektedirler.


    Maya için birçok özel şirket ve kişi öğrenimi ve eğitimi alanında da etkileşimli ortamda çalışan multimedya ürünleri geliştirmişlerdir. Yazılım sektöründe üzerine yeryüzünde en fazla eğitim desteği verilen bir yazılım olmasıda önemini anlamak açısından önemlidir.


    Rapidshare Linkleri:

    http://rapidshare.com/files/55691194...RK.part1 .rar
    http://rapidshare.com/files/55706590...RK.part2 .rar
    http://rapidshare.com/files/55714662...RK.part3 .rar
    -----------------------------------------------------------------------

    ACDSee Pro 2.0.219 - Final

    ACDSee Pro, hızlı ve 50'den fazla multimedya, ses, arşiv ve video biçimini (JPG, GIF, MP3, ZIP, MPEG gibi) destekleyen gelişmiş bir resim göstericisidir. Bu program ile resimlerinize kırmızı göz düzeltmesi, imaj keskinlendirmesi, parlaklık, doygunluk, renklilik, karşıtlık, tebeşir etkisi, ve çevirme gibi efektler ve düzenlemeler yapmanıza da imkan verir. Eğer elinizde bol bol resimler varsa ACDSee Pro programını bilgisayarınızda mutlaka bulundurmalısınız.


    İNDİR: http://rapidshare.com/files/55553385..._FULL_TURK.rar
    -----------------------------------------------------------------

    Ahusoft Super Internet TV Versiyon 7.0

    TANITIM
    World Online TV programı (Yani yenilenmiş adı ile Super Internet TV) 1700`den fazla canlı TV kanalını izlemenize ve 5000`den fazla radyo kanalını dinlemenize izin veriyor. Bunlar TV kartı gerektirmiyor, çünkü bütün kanalları internet bağlantısı ile çekiyor. Çoğu TV kanalı için 56Kb/s bağlantısı yeterli. Geniş bantlı TV kanalları içinse 300 KB/s bağlantı gerekli. Değişik diller öğrenmek istiyorsanız bu program bir alternatif.


    İNDİR: http://rapidshare.com/files/55554319...ULL_TURK.r ar
    -------------------------------------------------------------------

    AOne Ultra DVD Creator Versiyon 1.7.9

    TANITIM
    Hızlı, çabuk, kolay, profesyonel, DVD, VCD, SVCD yapma programı. AVI DivX XVid MP4 MPEG DAT ASF WMV MOV QT formatlarınıa destekler ve dönüştürür.Filminizi oluşturun ve yazdırın bu kadar basit.


    İNDİR: http://rapidshare.com/files/55555191...ULL_TURK.ra r
    ---------------------------------------------------------------------

    AVG Anti-Virus Free Edition 7.5.487 Build 1130

    Tamamen ücretsiz AVG anti-virüs programının son sürümü, bilgisayarınızı virüslere karşı koruyor. Yapacağınız güncellemelerle, her türlü yeni virüse karşı korunur hale geliyorsunuz. Hızlı ve etkili bir program otomatik güncelleme özelliği içeriyor. AVG Tek Kullanıcı Sürümü, kişisel bilgisayarlar için kapsamlı bir antivirüs koruması sağlar. Tespit yöntemlerinin (buluşsal analiz, soysal tespit, tarama ve bütünlük kontrolü) eşsiz kombinasyonu, bilgisayarınız için çoklu seviyelerde (Yerleşik Koruma Kalkanı, E-posta Tarayıcı eklentileri, Kişisel E-posta Tarayıcı, İstek üzerine ve diğer testler, vs.) mümkün olan en üst düzeyde korumayı getirir.


    İNDİR: http://rapidshare.com/files/55560725...ULL_TURK.ra r
    -------------------------------------------------------------------------

    BitSpirit 3.3.1.232

    BitSpirit güçlü ve kullanıcıya özel birçok özelleştirme seçeneği sunan bir BitTorrent istemcisidir.

    Programın desteklediği bazı özellikler:

    . Kaşe Mekanizması
    . Yüksek Hız
    . Güçlü dosya Yönetimi
    . Çok Sayıda Düzenlenebilir Kayıt Seçeneği
    . IE içine Entegre Olabilme Özelliği
    . Sık Kullanılanlar Desteği
    . Pano Engelleyicisi
    . HTTP/SOCKS4/5 proxy desteği
    . Gzip veri sıkıştırması
    . UPnP kapı adresleme desteği
    . Oldukça yüksek hız ve dosyalara devam edebilme özelliği
    . Kolay Kullanıcı Arabirimi


    İNDİR: http://rapidshare.com/files/55561272..._FULL_TURK.rar
    ----------------------------------------------------------------------

    CitySurf

    TANITIM
    Citysurf; uydu görüntüleri ve haritaları birlikte görüntüleyerek internet üzerinden sizlere ulaşmasını sağlar.Gelişmiş arama motoru sayesinde 3D ekranda istenilen Adrese ve Binaya çok hızlı erişim imkanı sunar.Gerçek arazi modeli kullanır, bu modelle entegre uydu görüntüsü üzerinde istediğiniz önemli merkeze (okullar, camiler, parklar vb..) uçarak ulaşmanızı imkan tanır.


    İNDİR: http://rapidshare.com/files/55561648..._FULL_TURK.rar
    -------------------------------------------------------------------

    Free Download Manager 2.5 Build 712


    Free Download Manager, güçlü, kolay kullanımlı ve tamamen ücretsiz bir innDirme yöneticisidir. Tamamen güvenilir ve açık kaynak kodlu olan yazılım ile innDirme işlemini daha hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebileceğiniz gibi, aynı anda birden fazla dosyayı da hızlıca innDirebileceksiniz. Kullanıcı dostu arayüzüyle zorlanmadan kullanabileceğiniz Free Download Manager, hızlandırıcı, yönetici, gezgin ve planlayıcıdır.Dosyaları parçalara bölerek innDirme işleminin daha hızlı bir şekilde tamamlanmasını sağlayan Free Download Manager, birçok innDirme yöneticisinin sahip olmadığı tamamlanmamış innDirme işlemlerini kaldığı yerden devam ettirebilme özelliğine sahiptir. İnnDirme işlemini %600 oranında arttırma becerisiyle vazgeçilmez bir hızlandırma aracı olan yazılım, planlayıcı özelliğiyle belirlediğiniz dosyaları konulan sıraya göre innDirir. Benzersiz bir innDirme yöneticisi olan Free Download Manager, Türkçe dil desteğine sahiptir ve tamamen ücretsizdir.


    İNDİR: http://rapidshare.com/files/55566131..._FULL_TURK.rar
    -----------------------------------------------------------------

    Google Earth Free 4.2 Build 0196 for Windows



    Google Earth `ın ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi, 3 boyutlu bir dünya üzerinde istediğiniz noktalara giderek, yaklaştıkça yaklaşabiliyorsunuz. Gayet net ve tatmin edici görüntüleriyle Google Earth beş yıldızlık bir uygulama. Gözünüzü dünyadan ayırmayın diyor ve bu programı şiddetle tavsiye ediyoruz. Mutlaka indirip deneyin.
    Ctrl+Alt+A tuşlarına klavyeden basın, önünüze bir pencere açılacak.Bu pencere Google Eart Programında gizli bir penceredir.
    Karışınıza iki tane uçak seçeneği gelecek, ikisinden birini seçin ve istediğiniz yerde uçun. Buda Google eart programın gizli bir uygulaması.


    İNDİR: http://rapidshare.com/files/55570182...ULL_ TURK.rar
    --------------------------------------------------------------------

    InstallShield Express Professional Edition


    TANITIM:
    InstallShield Bilinen en iyi Setup Hazırlama Programıdır. İstediğiniz Dosyayı Setup Haline Getirebilir ve Müşterilerinize Sunabilirsiniz. Elektronic Arts (EA), Activision, Eidos gibi Yazılım Devlerinin tümü Bu Programı kullanır. Bu Vazgeçilmez Programla İstediğiniz Dosyaları Paket Haline Getirebilir ve Diskler Halinde Bölebilirsiniz. Basit ama Çok Fanksiyonlu Arayüzü Hem Kullanım Kolaylığı, Hem de Setup'ınızı En ince ayarlarına kadar ayarlamayı sağlar. Orjinal Fiyatı 375£ olan Yazılımın %100 Tamsürümü Fulldepo Üyelerine Ücretsiz

    Önemli Not:
    Önyükleme Sizden Kullanıcı Adı ve Güvenlik Kodunu isteyecektir.
    Kullanıcı Adı: İSTEDİĞİNİZ İSMİ YAZIN
    InstallShield Express Professional Edition Güvenlik Kodu:
    615711-85779941-931845

    Bu Kodu Yükleme Sırasında istenen Güvenlik Kodu Bölümüne Yapıştırıp ardından da kullanıcı adınızı yazarak Yüklemeye Devam Edebilirsiniz
    Daha Sonra Açılacak olan InstallShield Express Professional Edition Yüklemesi Tamamlandığında Program açılışında sizden Kullanıcı Adını ve Serial İsteyecektir. Otomatik Olarak masaüssünüze ve Başlat Çubuğuna Kopyalanıcak olan Serial.txt dosyasından Gerekli Tüm Bilgilere Ulaşabilirsiniz.
    InstallShield Serial:
    Kullanıcı Adı: Expressions02
    Serial: ISCSL8 - 0354 - C000010648


    İNDİR: http://rapidshare.com/files/55641441...ULL_TU RK.rar
    --------------------------------------------------------------------

    Internet Download Manager 5.11 Build 6

    Tanıtım:Internet DownloadManager; dosyaların indirme hızını artıran, indirilen dosyanın kaldığı yerden devam etmesini (resume) sağlayan, bünyesinde zamanlama özelliği barındıran ve indirilecek her türlü dosyayı yönetme olanağı sunan bir indirme yöneticisidir. Program ile bağlantınızın kesilmesi sırasında yarıda kalan dosyaların indirilme işlemini kaldığı yerden devam ettirebilirsiniz. Dosyaları hızlı bir şekilde indirebilir, ne zaman indirileceğini zamanlayabilirsiniz. Bu indirme yöneticisi FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerini, proxy sunucularını, güvenlik duvarlarını (firewall), çerezleri (cookie), MP3 ses dosyalarını ve MPEG video içeriklerini destekler. Microsoft InternetExplorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2 ve diğer tüm popüler tarayıcılara entegre olarak işleyici bulundurur ve sorunsuz bir şekilde çalışır. Basit grafikli
    kullanıcı arayüzü ile kullanıcı dostu ve kolay kullanımlıdır.
    Özellikler :
    # Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2 ve diğer tüm tarayıcılarla sorunsuz çalışabilme
    # Desteklediği tarayıcılarda bir linki tek tıklama ile indirme
    # Hızlı indirme (üretici, Internet Download Manager'in DAP ve Getright programlarından daha hızlı indirme yaptığını iddia ediyor.)
    # indirmeyi durdurup, kaldığı yerden devam ettirebilme
    # indirme zamanını belirleme
    # Tamamlanan dosyalar için otomatik virüs denetimi
    # Özelleştirilebilir arayüz
    # Hızlı güncelleme
    # Sürükle-Bırak desteği
    # İsteğe göre 1-2-4-8 ve 16 kanaldan indirme yapabilme
    # ZIP önizleme
    # FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerini destekleme
    # Olaylarda ses çıkartabilme
    # Komut dizisi kullanabilme

    ve daha bir çok özellik

    Homepage - http://www.internetdownloadmanager.com

    İNDİR: http://rapidshare.com/files/55570804...ULL_TURK.r ar
    ------------------------------------------------------------------------

    LittleLite Software Folder Crypt v2.8.9510

    Folder Crypt; kendi belirlediginiz bir sifre ile klasörlerinizi ve sürücülerinizi gizleyip erisimini engelleyebiliyor. Program sayesinde zararli diger programlar veya virüsler dosyalariniza zarar veremiyor ya da disklerinize bulasamiyor. Istemediginiz sürece yabanci kisiler bu kaynaklariniza erisemiyor.


    İNDİR: http://rapidshare.com/files/55572188...ULL_TU RK.rar
    -----------------------------------------------------------------------

    MediaChance DVD-lab PRO 2.32


    DVD-lab Pro programıyla her türlü video dosyasını dvd ye çevirebilir, alt yazı ekleyebilirsiniz. Program ile çevirme işlemi çok kısa sürüyor.


    İNDİR: http://rapidshare.com/files/55671488..._FULL_TURK.rar
    --------------------------------------------------------------------------

    MediaMonkey 3.0 Beta 2 (3.0.0.1074) ,


    Birçok multimedya programının birleştirilmiş hali olarak hazırlanmış olan bu program, APE, APL, CDA, M3U, MAC, MP+, MP1, MP2, MP3,MPC, MPP, OGG, RMP, VQF, WAV, WMA formatları arasında dönüşüm yapabiliyor. Bunun yanında kişiselleştirilebilir özellikleri özelliğini sınırsız kılıyor, CD kopyalama özelliği de olan bu program ISO dosyası da hazırlayabiliyor. Üstelik tüm bunları ücretsiz olarak sunuyor.


    İNDİR: http://rapidshare.com/files/55573842..._FULL_TURK.rar
    -----------------------------------------------------------------------

    mIRC 6.21



    İNDİR: http://rapidshare.com/files/55574141..._FULL_TURK.rar
    -----------------------------------------------------------------------
    Nidesoft DVD Ripper v3.1.06



    Bu programla elinizdeki DVDleri; PSP MP4, Zune Movie MP4, Zune MP4 AVC, 3GP, MP3, MP2, WAV, M4A, AAC, AC3, OGG,MP4, MP4 AVC, WMV, AVI, DivX, Xvid, Mov, iPod Video MP4, formatlarına dönüştürme imkanı bulabilirsiniz.


    İNDİR: http://rapidshare.com/files/55574828..._FULL_TURK.rar
    ---------------------------------------------------------------------

    NOD32 AntiVirus 3.0.290.0 Beta

    NOD32 Anti-virüs sistemi bilgisayarınızı tehdit eden saldırılara karşı korur. Bu sürüm Microsoft Windows NT / 2000 / 2003 / Xp gibi platformlarda çalışmaktadır. Datanız virüs, trojan, worm ve diğer kötü niyetli saldırıların zararlarından korunur. Yazılıma geliştirilmiş tarama metotları eklenerek gelecekte olabilecek saldırılardan ve yeni virüslerden de koruma sağlanmmıştır. Dördüncü nesil NOD32 Anti-virüs sistemi önceden görülmemiş tarama kaydı, en hızlı tarama oranı ve sistem kaynaklarını en az kullanan bütünleşmiş bir yazılım ortamı sağlar.

    Özellikleri:
    Kullanımı kolay GUI ve buna ek olarak alternatif komut satırı ile çalıştırma sağlar.
    Windows Explorer'in içerik menüsüne kendini ekleyerek taranan hedefin yalnızca bir tıkla çabuk seçimini sağlar.
    işletim sistemi hafızasını tarar ve kendi bütünlüğünü kontrol eder.
    Virüs bulaşmış objeler silinir, yok edilir ve karantinaya atılır.
    Üzerine yazılımı kilitlenmiş dosyalara süzülen zararlı objeleri yok eder. (örneğin, yüklenmiş DLL dosyaları)
    Çalışmakta olan virüs, worm ve trojanları yok eder.
    Outlook ve Outlook Express e-mail veritabanlarını tarar.
    Çeşitli kullanıcı profilleri kullanarak planlanıp çalıştırılabilir.
    Detaylı, interaktif çevrimiçi yardım içerir.


    İNDİR: http://rapidshare.com/files/55668418..._FULL_TURK.rar
    --------------------------------------------------------------------

    Nsasoft Product Key Explorer v1.8.9


    Pencereler için ürün anahtar gezgin görüntülemeler ürün anahtar , MS ofis , SQL sunucu ve 200 diğer yazılım ürünlerinin üzerinde, yerelinizde veya uzaktan ağ bilgisayarları kurdu. İçin kurun veya [ reinstall ] Microsoft ofis , pencereler , veya diğer ticari yazılımı , siz, bir ürün seri halinde anahtara erişime sahip olmalısınız( Cd anahtarı) O ürün için. Ürün anahtarı gezgini, ağ bilgisayarlarından seri halinde anahtarları tekrar ele geçirir ve ağınızda korsanlık edilmiş yazılım sahip olmadan şirketinizi korumaya izin verir. Bu yazılımla , bulma ve bir kayıbı kurtarın veya sizin, işinizde kurulan yazılım lisansları numarasını izleyen yapabilen olduğunuz, ürün anahtarları , kaydetme ve tüm merkezi bir yerde yazılımı lisansı anahtarlarınızının kale güncellenmiş bir desteğini unuttu. Ağ yöneticileri için mükemmel araç , veya işler, bir yazılım lisansı [ compliancya ] uğruyor.
    Ürün anahtarı gezgini, çok popüler ürün için kayıp lisans cd anahtarları kurtarmak için size yardım edebilen güçlü bir araçtır( Microsoft pencereler 2000 içerme , XP , sunucu 2003 , manzara , ofis , vb..) Ürün anahtarı gezgini, akım sisteminin seri halinde anahtarları ve ağ bilgisayarlarından ele geçirmeler ürün anahtarları otomatik olarak kurtarır. Yazılım, ağınızda korsanlık edilmiş yazılım sahip olmadan şirketinizi korumaya izin verir. Bu yazılımla , bulma ve bir kayıbı kurtarın veya sizin, işinizde kurulan yazılım lisansları numarasını izleyen yapabilen olduğunuz, ürün anahtarları , kaydetme ve tüm merkezi bir yerde yazılımı ürünü anahtarlarınızının kale güncellenmiş bir desteğini unuttu. (simka çevirisidir bağışlayın)


    İNDİR: http://rapidshare.com/files/55575973..._FULL_TURK.rar
    ------------------------------------------------------------------

    OrgPassword 2.1



    İNDİR: http://rapidshare.com/files/55666873..._FULL_TURK.rar
    ----------------------------------------------------------------------

    Panorado v3.3.1.182



    Resimlerinize 360 derecelik boyut kazandırıp kendinizi oradaymış gibi hissetmek istermisiniz? Öyleyse bu program tam size göre, çektiğiniz resimleri birleştirip hareket kazandırarak 360 derece dolaşmanızı sağlıyor.


    İNDİR: http://rapidshare.com/files/55576442..._FULL_TURK.rar
    -----------------------------------------------------------------------

    Photodex ProShow Producer 3.0.1991 FULL





    Bu programla resimlerinizi slaytlar haline getirip ister VCD de, ister DVD' nizde seyredebilecek şekle getirebilirsiniz. istersenizde bilgisayarınızda otomatik olarak çalışacak bir exe haline getirip izleyebilirsiniz. Programın içindeki resimler arası geçiş efeklerini istediğiniz gibi seçebilir, resimleri editleyebilir, yaklaştırarak veya uzaklaştırarak yada yazılar ekleyerek mükemmel çalışmalar yapabilirsiniz. Bunlarla birlikte daha birçok üstün özellikleriyle kategorisinin en gelişmiş ve rakipsiz yazılımı ProShow Producer' in bu en son versiyon'unu mutlaka denemenizi öneriyorum.
    ProShow Gold mükemmel özelliklere sahip bir fotoğraf albümü oluşturma yazılımıdır. Yazılım ile bilgisayarınızdaki fotoğraflarınızı istediğiniz düzene göre slayt gösterisi, Video CD, DVD Disk, Video, çalıştırılabilir exe dosyası, ekran koruyucu biçimlerinde albüm haline getirebilirsiniz. 280 geçiş efektinden istediklerinizi gösterilerinizde kullanabilirsiniz. Ayrıca gösterilerinize sesler ekleyebilir, arkaplanlar koyabilirsiniz. Kullanımı çok kolay olan yazılımla neredeyse yapamayacağınız hiçbir işlem bulunmuyor. Tüm özellikleri aşağıda sıralanmıştır.

    Kolaylıkla İçerik Ekleme ve Slaytları Özelleştirme
    Bir gösteriye kolayca açıklama sürükleyip bırakma
    Fotoğraf, video klip ve müzik kullanma
    Canlandırma ve video klip düzenleme
    100 üzerinde dosya türü için destek
    Herbir slayt için kendine özgü zamanlama ayarı
    Birçok slaytı kolayca hemen değiştirme
    PSD, PNG, TİFF ve GİF biçimleri için şeffaflık desteği
    Çizgisel slayt listesi veya sınıflama için 2 boyutlu gösterim
    Fotoğraflarınız için tek tıklama ile kendiliğinden doğrulama

    Geçiş Efektleri ve Hareketler
    Yakınlaşma ve dönme ile oluşan "Ken Burns" stili geçiş efekti
    280 üzerinde kaliteli geçiş
    Herbir geçiş için zamanlama denetimi
    Kuşbakışı gösterim içeren yatay hareketli fotoğraf desteği
    Her boyuttaki fotoğrafa yakınlaşma
    Her açıdan fotoğrafları döndürme
    Mükemmel sıralama için dizgi seçenekleri
    Geçişler üzerinde tam denetim
    Slaytlardaki geçişler için başlangıç zamanı ayarlama
    "Çevrinme" için hızlandırma tarzları ayarlama

    Müzik ve Sesler
    Ses şiddetini denetleme
    Kesme, aydınlatma ve sesi çıkarma
    Müzikteki ses dalgalarını gösterme
    Tüm kişisel slaytlara sesler ekleme
    Ses CD'sinden müzik aktarma
    Slayt ve müzik geçişlerini kendiliğinden zamanlama
    Arkaplan konuşmalarını kaydetme

    Geliştirilmiş İş Akışı
    Sınırsız ileri-geri alma
    Tam ekranda gerçek zamanlı önizleme
    Gösterileri kendiliğinden yedek alma ve çalışmaları güvenle kurtarma
    Gösterileri arşivlemek için klasör, CD veya DVD'lerde biriktirme
    Programlar arasında tümüyle bütünleşmiş araçlarla bir ileri bir geri küçültme işlemi

    Yüksek Verim
    Çift katmanlı sürücü ve medyalara destek
    DVD'lerde ve bilgisayarda tekrar oynatma için geliştirilmiş menü
    Yükse hızda ve kalitede videolar oluşturma
    Bir disk üzerinde çalıştırılabilir çoklu gösterimler oluşturma
    Kendi tanıtım gösterilerinizi ekleme
    Menüler içinde herbir gösteri için küçük öngösterim resimleri ve açıklamaları ayarlama
    Televizyon ve bilgisayarların her ikisinde takılı diskler üzerinde gösterileri oynatma
    En hızlı video oynatma özelliği

    Gelişmiş Menü Yapılandırması ve Yazdırma
    Dahili DVD yazdırma
    Tümüyle özelleştirilebilir menüler
    Çeşitli çıktı biçimlerine sahip CD'ler oluşturma
    Sessiz VCD gösterileri ve Video VCD gösterilerinin her ikisini de oluşturma
    DVD ve VCD'lerin çoklu kopyalarını yazdırma
    Videolardaki titremeyi azaltan "Anti-flicker" filtresi
    NTCS ve PAL standartlarına destek

    Çevrimiçi Gösteri Paylaşma
    Çevrimiçi gösteriler oluşturma
    Bir internet sitesinde gösterileri yayınlama
    Basit HTML diliyle kolayca bir internet sitesi ile bütünleşme
    Flash biçiminden daha kaliteli "ProShow" biçimi
    Photodex.com adresinde ücretsiz olarak gösterileri paylaşma

    Video Dosyaları Oluşturma
    Standart MPEG1 ve MPEG2 video dosyaları oluşturma
    Video biçimini ve oynatımını denetleme
    Diğer uygulamalar için ProShow videolarını kullanma

    Desteklenen Çıktı Biçimleri
    Video Disk Biçimleri:
    DVD, VCD, SVCD, XVCD, XSVCD, CVD, MiniDVD
    Medya Disk Biçimleri:
    CD-R, CD-RW, DVD+R, DVD+RW, DVD, DVD-R, DVD-RW
    Dosya Biçimleri:
    .EXE, .SCR, .MPG, .MPG, .ISO, .CUE, .PX


    Homepage - http://www.photodex.com/products/producer


    İNDİR: http://rapidshare.com/files/55665799..._FULL_TURK.rar
    ------------------------------------------------------------------

    Registry Clean Expert v4.52


    Registry Clean Expert bir kayıt defteri temizleme ve düzenleme yazılımıdır. Windows kayıt defteri zamanla gereksiz verilerle dolabilmektedir. Bu gereksiz veriler sistemin yavaş çalışmasına neden olmakta, sistem hızını düşürmektedir. Ayrıca kayıt defterinde oluşan sorunlar sisteminizin düzgün çalışmasını engellemektedir. Bu yazılım hem bu hataları onarmakta hem de kayıt defterini gereksiz girdilerden arındırmaktadır.

    Yazılım kayıt defterinin yedeğini alma özelliğine de sahiptir. Kayıt defterinizde herhangi bir sorun olmayıp, gereksiz veriler bulunmadığında yedeğini almanız daha sonradan başınıza gelebilecek olan sorunların çözümünde önemlidir. Zira bir sorunla karşılaştığınızda almış olduğunuz bu yedeği kullanabilirsiniz.

    Sistem açılışında otomatik olarak başlamakta olan uygulamaların düzenlemesini de Registry Clean Expert yazılımı ile yapabilirsiniz. Sistem açılışında başlayan uygulamaların sayısı arttıkça sistemin açılış hızı düşecektir. Bu noktada yapmanız gereken gereksiz olan uygulamaların otomatik başlamasını engellemektir. Bunun için yapmanız gereken tek şey “Startup Organizer” modülünü kullanarak uygulamanın başındaki kutucuktaki işareti kaldırmaktır.

    Yazılımın bir önemli özelliği ise tarayıcınızın açılış sayfasını işgal etmiş olan zararlı araçları engelleyebilmesidir. Kısaca BHO olarak tanımlanan bu araçlar başlangıç sayfanızı değiştirmekte ve sizin değişiklik yapmanıza da izin vermemektedir. Yazılımın içerisindeki İE BHO Organizer modülü ile mevcut BHO aracının güvenlik derecesine bakabilir, güvenli olmayanları engelleyebilirsiniz.


    İNDİR: http://rapidshare.com/files/55576963..._FULL_TURK.rar

    --------------------------------------------------------------

    Selteco Alligator Flash Designer 7.0.6.1


    Flash Designer ile etkileşimli vektörel-tabanlı animasyonlar oluşturmak kolaydır. Zayıflatma, yakınlaşma, döndürme, uçma vb. gibi 130'dan fazla efekt kullanarak, şekiller (resim) ve yazılarla canlandırılmış karmaşık grafikler oluşturabilirsiniz.

    Dünyanın en kolay flash aracı ile 5 dakika içerisinde flash'lar hazırlayabilirsiniz:
    # Slayt gösterileri, menüler, bannerlar, butonlar, sunumlar, tanıtımlar ve etkileşimli formlar oluşturulabilir.
    # Fotoğraflar, ekran görüntülerini, flash ve gif formatlı animasyonlar yazılımın içerisine aktarılıp kullanılabilir.
    # Yazılımla biçimler, ilave metinler, eğimler ve bitmapler çizilebilir.
    # Üzerine tıklanabilen flash filmler oluşturulabilir.
    # Video dosyaları eklenebilir.
    # Arkaplanda sesler çalınabilir veya farklı durumlara tıklama ile yönlendirme yapılabilir.
    # Herbir nesneye animasyon efektleri konabilir.
    # Macromedia Flash dosyalarına (swf) aktarım yapılabilir ve bu çalışmalar web sitesinde yayınlanabilir. Kendi çalışmalarınızı gerçekleştirmek için
    # ActionScript 2.0 kullanabilirsiniz.


    İNDİR: http://rapidshare.com/files/55577523...ULL_TURK .rar
    --------------------------------------------------------------------

    Slim Browser 4.10 Build 015

    SlimBrowser, Internet Explorer motorunu kullanarak çalışan ufak ama çok yararlı araçları bünyesinde barındıran oldukça gelişmiş ve hızlı bir tarayıcıdır..!!


    İNDİR: http://rapidshare.com/files/55662424..._FULL_TURK.rar
    -------------------------------------------------------------------

    Softdiv Software VIDEOzilla v2.7 Retail

    VIDEOzilla geçekten çok başarılı bir dönüştürme programı bu versiyonda bir de vide player eklenmiş. VIDEOzilla AVI, MPEG, WMV, RealMedia, FLASH, ASF, MOV, Flash 8 SWF, Flash 8 FLV, Flash Vector SWF, MP3, WAV gibi dosya formatlarını destekliyor.
    Örnek verecek olursak elinizde bir AVI formatına sahip bir dosya var ve siz bunu Flash Player dosyasına dönüştürmek istiorsunuz! AVI dosyası üzerinde sağ tıklayarak Convert to > Flash Video File(s) şeklinde tıklayın ve o size anında dönüştürme işlemini yapacaktır.


    İNDİR: http://rapidshare.com/files/55662201...ULL_TURK. rar

    Sanki şu duvardaki saat icat edilmemiş bir mahlukat.Hangi gündür bilmem bugün ya da hangi aydayım.Sen gittin gideli zindan oldu bana bu hayat.Ben senin göremediğin karanlıklardayım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek
    güzel paylaşımlar ama daha yokmu :D

    tahribat.com a can feda
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iqut
    Iqut's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Mayıs/2007
    Erkek
    Sınırsız :D

    Sanki şu duvardaki saat icat edilmemiş bir mahlukat.Hangi gündür bilmem bugün ya da hangi aydayım.Sen gittin gideli zindan oldu bana bu hayat.Ben senin göremediğin karanlıklardayım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Eylül/2005
    Erkek
    eyvallah hoca ellerine sağlık ...

    .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mart/2007
    Erkek
    büyük bi emek harcanarak yapılmıs bir (Ç)alıntı ya benzıyor....emeğine saglık :D

    Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek
    yinedene çok güzel paylaşım eyvAllah.

    Aldananlar aldanmaktan zevk aldıkları için hile ortaya çıkmıyordu Tolstoy
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Mart/2007
    Erkek
    eline sağlk hocm güzl olmş...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boraks
    boraks's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Eylül/2005
    Erkek

    Ahusoft Super Internet TV Versiyon 7.0

    programında kaspserky troajan buldu hem de siliyorum tekrar tarıyorum yine orda. dikkat edin gençlik :) 


    gözlerin açıksa göreceksin! Kulağın sağır değilse duyacaksın! Ellerin kesik değilse uzanacaksın! UĞUR MUMCU
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iqut
    Iqut's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Mayıs/2007
    Erkek
    Valla ben yapmadım :D

    Sanki şu duvardaki saat icat edilmemiş bir mahlukat.Hangi gündür bilmem bugün ya da hangi aydayım.Sen gittin gideli zindan oldu bana bu hayat.Ben senin göremediğin karanlıklardayım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek
    başka yoooğmhhmu

    tahribat.com a can feda
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omer1984
    omer1984's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Haziran/2007
    Erkek

    tt net seni seviyorum. (ramazan modu) :)


    lisan-ı münasip....
Toplam Hit: 2971 Toplam Mesaj: 17