Futbolcuların Yaşları Küçültülüyormu ?
-

Sercan Yıldırım, (d. 5 Nisan 1990 Bursa) Santrafor mevkiinde görev yapan Türk futbolcu.Batuhan Karadeniz, (d. 24 Nisan 1991, İstanbul), Santrafor mevkiinde görev yapan Türk futbolcu
sunların fizikleri tipleri haywan gibi bunlarn yaşları gercekmi acaba ben futbolcuların yaşları küçültülüyor diye duymustum dogrumudur -
Ben 21 yaşımdayım bunlar benden büyük lan :S
-
Doğum tarihlerini kücültmezlerde yani 92 li adama 16 falan diyebiliyorlar bazen.
-
Evet küçültüyorlar 88li bir adamı 92li yapıp oynatıyorlar fakat şikayet üzerine yada denetleme amaçlı yapılan kemik testinde herşey ortaya çıkıyor
-
Evet hacı küçültürler genelde. Daha fazla fuybol oynayabilmeleri için. Misal benim babamla Bülent Korkmaz aynı yaşta bizimkisi bi koltuktan diğerine geçer iken ahlayıp vahlayıp geçiyorken Bülent Korkmaz Hanry yi Uefa kupasında marke ediyordu.
-
ya avrupada pek olduğunu düşünmüyorum ama afrikada faln yaşını kuçultmeyen yok. song, eto, martins fln kesinlikle yaşları kütültülmüş futbolcular. siz martinsin 18 yaşındaki halini görün, kafadan bi 25 duruyordu. zaten dayanamadı. şimdi nerde? adam piyasada yok.
-
harbi lan benimde kafama takılıyo durmadan hiç futbolcunun askere gittini görmedim. Bu askerlik sadece bize özel bi durummu amk.
-
Batuhani bilmemde sercan kesin kucultmustur :S /

-
ya arkadaslar öle görünüyorda her büyük görünende gerçekden büyük değil.Mesela c.ronaldo adam 18 yasında bile manchesterda sahaya cıkmıstı.Fener macında ümit özat bakkal yapmıstı yere düşmüştü :D
Kaldı ki rakip kulupler sürekli birbirlerinin futbolcularının kuyusunu kazmak için açık arar.Dopinge bu yas kücültme falan gibi olaylara cok hassas bakarlar.
-
Benim Kuzenimde Galatasarayın Alt yapısında Oynuyor Yaşı 15 Benden Büyük Gösteriyo
Onlar Daima İdman Felan Yaptıkları için Çabuk Gelişiyorlar sanırsam. Yaşları Belli olmuyor
Kuzenimm Tabiri caizse (Hayvan Gibi) :)
-
kesinlikle küçüktemezler kemik testi yaparlar mesela interde oynayan zenci 91 doğumlu bi oğlan var ona kemik testi yaptılar gerçekten 91 doğumlumu diye yani Yasak...