folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Futbolcuların Yaşları Küçültülüyormu ?

Futbolcuların Yaşları Küçültülüyormu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyn47
    hsyn47's avatar
    Erkek

Sercan Yıldırım, (d. 5 Nisan 1990 Bursa) Santrafor mevkiinde görev yapan Türk futbolcu.

Batuhan%20Karadeniz.JPG

Batuhan Karadeniz, (d. 24 Nisan 1991, İstanbul), Santrafor mevkiinde görev yapan Türk futbolcu

sunların fizikleri tipleri haywan gibi bunlarn yaşları gercekmi acaba ben futbolcuların yaşları küçültülüyor diye duymustum dogrumudur

En Kötü Huyum Dediğimi Yaparım... Sizin kurdugunuz hayalleri yaşamakla Meşkulüm...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Ben 21 yaşımdayım bunlar benden büyük lan :S

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Doğum tarihlerini kücültmezlerde yani 92 li adama 16 falan diyebiliyorlar bazen.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

Evet küçültüyorlar 88li bir adamı 92li yapıp oynatıyorlar fakat şikayet üzerine yada denetleme amaçlı yapılan kemik testinde herşey ortaya çıkıyor

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

Evet hacı küçültürler genelde. Daha fazla fuybol oynayabilmeleri için. Misal benim babamla Bülent Korkmaz aynı yaşta bizimkisi bi koltuktan diğerine geçer iken ahlayıp vahlayıp geçiyorken Bülent Korkmaz Hanry yi Uefa kupasında marke ediyordu.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paranoiattack
    Paranoiattack's avatar
    Erkek

ya avrupada pek olduğunu düşünmüyorum ama afrikada faln yaşını kuçultmeyen yok. song, eto, martins fln kesinlikle yaşları kütültülmüş futbolcular. siz martinsin 18 yaşındaki halini görün, kafadan bi 25 duruyordu. zaten dayanamadı. şimdi nerde? adam piyasada yok.

dün için aglamiyorum zira siradan bir dünya var orada.. bir şekilde bunu bulacagim ve siradan bir dünyada yolumu bulmaya çalışırken yaşamayı ögrenecegim..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

harbi lan benimde kafama takılıyo durmadan hiç futbolcunun askere gittini görmedim. Bu askerlik sadece bize özel bi durummu amk.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaRaMaZ
    YaRaMaZ's avatar
    Erkek

Batuhani bilmemde sercan kesin kucultmustur :S /

the one and only yaramaz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

ya arkadaslar öle görünüyorda her büyük görünende gerçekden büyük değil.Mesela c.ronaldo adam 18 yasında bile manchesterda sahaya cıkmıstı.Fener macında ümit özat bakkal yapmıstı yere düşmüştü :D

Kaldı ki rakip kulupler sürekli birbirlerinin futbolcularının kuyusunu kazmak için açık arar.Dopinge bu yas kücültme falan gibi olaylara cok hassas bakarlar.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek

Benim Kuzenimde Galatasarayın Alt yapısında Oynuyor Yaşı 15 Benden Büyük Gösteriyo

Onlar Daima İdman Felan Yaptıkları için Çabuk Gelişiyorlar sanırsam. Yaşları Belli olmuyor

Kuzenimm Tabiri caizse  (Hayvan Gibi) :)

TURKCELL
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

kesinlikle küçüktemezler kemik testi yaparlar mesela interde oynayan zenci 91 doğumlu bi oğlan var ona kemik testi yaptılar gerçekten 91 doğumlumu diye  yani Yasak...

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
Toplam Hit: 5386 Toplam Mesaj: 14