Futbolda Vücuda Aniden Yüklenmek
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------
boş işler bunlar :D
-----------------------------hoca sporsuzda olmuyo be hantal gibi yaşanmazki :D göbek yapmayalım hiç değilse .)
-----------------------------
Sporsuz olmuyorsa düzenli yapacaksın,düzenli yapmadığın için zorlanıyor olabilirsin. -
hoca fazla yüklenme yakarsın romayı (:
ısının güzelcene kendimden biliyorum, öküz gibi ısınmadan topa vurdugunda hemen atar biyerim..
ben futbolcuyum amatör kümede oynuyorum açma germenizi özellikle en çok hangi ayağınızı kullanıyorsanız onunla uğraşın.. -
İdmansızlıktandır sanırım. Bende basketbol oynadığım dönemlerde aynı problemi yaşamıştım. İdman olayını aksatmayınca problemsiz oynuyabiliyordum.
-
fazla abartmaya gerek yok aynısı bende oluyo uzun süre spor yapmayınca kaslar kendini salıyo aniden eski temponu yakalamaya çalışınca tabi kalbin fırlıcakmış gibi hissediyosun ki ben kalbimin atışını göğsümün üzerinde görmüş(Ciddi anlamda kalbimin olduğu yere elimi koyduğumda atarken elimi çekmek zorunda kaldım) bi insan olarak sölüyorum fazla abartma ama diosan ki içimde endişe kalır tabiki bi doktora görün derim.
-
bende öküz gibi depar atıyorum maçın başında yavaş yavaş pilim bitiyo hep sigaradan var ya.......
-
sende birden oynamaya başlama kardeş...veya futbol oynama...hayatından degerli mi be...
-
kondüsyon eksikliği vardır sende..
-
abimin bi arkadaşı kalp krizi geçirmişti.1-2 tanede ayrı ayrı duymuştum.
Allah korusun tabi hocam ama halı saha denilen olay harbi sakat.
-
Bi abim anlatmıştı Türkiye' ye yeni yeni halı sahalar açılmaya başlandığında millettki halı saha sevdasına kalp krizi geçirenler çok olurmuş..
Peki niye? senelerce hantal olan vücutta zaten toplardamarda yavaş akan kan pıhtılaşır ve zaten hayat hep monoton gittiği için o pıhtıyla insan rahat rahat yaşar ama halı sahalar açılınca insan koşup kalp atışı hızlanır o pıhtıda çıkar gelir tıkar bi çok kişi böyle kalp krizinden gitmiş o zamanlar
yani diyeceğim dikkatli ol kondisyonunu hep yüksek tut ya sık sık maç yap ya hepten kes... maça çıkmadan önce ısınmayı sakın unutma yoksa mazallah terse gelirsin... selametle
-
bende baya bi süre mac yapmadım yaklasık gecen yazdan 2 ay öncesine kadar :) halısahada ilk oynayısımda herhangi problem olmadı sadece baldırlarım bi gün ağardı o kadar
hafif kiloluyumda xP
simdi yds den sonra cok büyük planlarım var konserler :P
snra haftada bigün halısaha macı falan...
benim bünye alısık sanırım :D
5 yaşından beri halısahalarda sürtüyorum xD