G. Earth Dikat Çekici Bi Şey...
-
arkadaşın biri demişki o fotoğraflar eski...
:)) sanki yenilerini çekmiolar , ayrıca bu şerefsizler fotoğraflarla yetinmezler tv izler gibi canlı canlı izlicek teknolojide vardır bu amerikan p.ç lerinde
-------------------------------------------------------------------------
Ya ben google earthden bahsetmiyorum hala kafanıza girmiyor.BEN AMERİKANIN BİZİM ASKERİ ALANLARIMIZI ÖNCEDEN İYİCE İNCELEMESİNDEN DOLAYI O BÖLGELERDEKİ ÇÖZÜNÜRLÜĞÜN YÜKSEK OLUŞUNDAN VE GOOGLE"IN BUNLARI SATIN ALIŞINDAN BAHSEDİYORUM.O YÜZDEN ORALARA ÇOK YAKLAŞIYOR DİYORUM.HALA GOOGLE EARTHDEN BAHSEDİYORSUNUZ BANA!! -
küçük caplı gruplar bi saldırsın askeriyeye noluo bakam :D
-
Yaa google earth ile ne alakası var ya koca amerika türkiyenin üslerini bilmiyomu yani
-
ya inceleyebilir istersen sende amerikanınkileri incele amk, ayrıca teroristlerde uydumu var gibi bişi denmiş, uydu kiralanabiliyo, istediğin yeri istediğin anca canlı olarak inceliyebilirsin (fiyatı hakkında bir bilgim yok)
-
ne güzel dizmişler uçakları az aşağıda bi tane beyaz far o bayağı büyük di mi? :)
ben de kendi evimi bulmaya çalışıyorum ama yok a.q bizim meleketi koymamışlar -
Yok ben az önce küçük çaplı teröristler izler demiş birisi bende dedim zaten onlar saldıramaz ayrıca google earthde o fotograflar eski dedim.Anlayışı kıt denyonun biri çıkmış sanki Amerika yenilerini çekemiyor demiş.Ben burada 40 saattir başka şey anlatmaya çalışıyorum götümüzden anladığımız için bazı yorumlar böyle oluyor.
-
ama navigasyon sistemi manyak bi şey
milyon dolarlık şeyi internetten indiriyosun. -
feneriste katılıorm..
türkiyenin askeri üstüne saldırmak ne kadar küçük bi işse google ört olayıda okadar kucuk bişiy.. -
navigasyonu bilen warmı burda
-
ben bilmiyorum ne demek navigasyon
Toplam Hit: 3717 Toplam Mesaj: 34