G2a.Com Güvenilir Mi ?
-
Adamlar Steam'den daha ucuza orjinal oyun satıyorlar Paypal ödeme vs var. Kullanan var mı güvenilir midir ? Sanırım Gittigidiyor gibi bir site. kullanıclar satış yapıyor ?
https://www.g2a.com/ramazanmubarek?___currency=TRY
mkyb tarafından 29/Haz/15 22:02 tarihinde düzenlenmiştir -
koruma kodu falan satın al muhabbeti yaparsan güvenilir diye biliyorum
-
hacı redditten araştır , rus satıcılar yüzünden ağzı yananlar mevcut g2a.dan ; dikkat et derim.
-
Ekşi Sözlükte baktım key 5-10 gün çalışıp sonra patlayanlar varmış. Ucuzsa vardır bir illeti demek ki.
-
Satıcıya dikkat et satın alırken 2 dolar mı ne o civarda koruma olayı var. Daha önce alışverişim oldu sorun çıkmadı. 15 liraya watch dogs aldığımı bilirim :D
-
interfector bunu yazdı
Satıcıya dikkat et satın alırken 2 dolar mı ne o civarda koruma olayı var. Daha önce alışverişim oldu sorun çıkmadı. 15 liraya watch dogs aldığımı bilirim :D
2 dolar daha vereceğime Paypal ile alırım. Paypal'ın amacı zaten o. Müşteriyi korumak.
-
Kardeşim ve ben yaklaşık 30-40 tane key alışverişi yaptık (oyun, gametime vs.).
Daha hiçbirinde sorun çıkmadı.
-
1 kere alışveriş yaptım warthunder golden eagle onda da sıkıntı çıkmadı. G2A güvenlik şeysini de yaptım 2 dolar fazla verdik.
-
bu siteden diyelim ki bir oyun aldın nasıl oluyor teslimat? Steam key mi verecek ?
-
çok oyun aldım hiç bir sorun çıkmadı. steam veya origin key olarak veriyor adamlar çok büyük kampanya oldugu zaman veya regionlara özgü indirim oldugunda key depoluyor
daha sonrada bu keyleri satıyorlar.
aral da 250 tl olan oyun steam da 188 tl g2a da 108 tl.
PanxeR tarafından 07/Ara/15 02:34 tarihinde düzenlenmiştir -