Gaffur Bitti Artık Hiç Yok

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Avrupa Yakası'ndan, dört bölüm daha oynadıktan sonra ayrılacağını söyleyen Peker Açıkalın'a senarist Gülse Birsel yanıt verdi..

Avrupa Yakası'ndan dört bölüm daha oynadıktan sonra ayrılacağını söyleyen Peker Açıkalın'ı dizinin senaristi Gülse Birsel yalanladı: "Peker yeni sezonda hiçbir bölümde yok, Plato Film sözleşmesini feshetti."

Avrupa Yakası'nın kapıları 'Gaffur'a tamamen kapandı! 'Gaffur' karakterini canlandıran Peker Açıkalın'ın, "Dört bölüm daha sözleşmem var. Onlarda oynadıktan sonra diziden ayrılacağım" açıklamasına dizinin yaratıcısı Gülse Birsel yanıt verdi. Açıkalın'ın artık dizide rol almayacağını söyleyen Birsel, "Peker yeni sezonda hiçbir bölümde yok! Plato Film onun sözleşmesini feshetti" dedi. Gülse Birsel, bir TV programındaki dizide 'Selin' karakterini canlandıran ve geçen sezon başında ayrılan Evrim Akın'ın geri döneceği iddialarının da doğru olmadığını açıkladı. Birsel, geçen yıl da kadrosunda büyük değişiklikler yapan Avrupa Yakası'nın iki genç oyuncu Gürgen Öz ve Binnur Kaya'nın canlandıracağı yeni tiplerle yoluna devam edeceğini söyledi.

Yeni sezonda Gaffur hiç yok!

Avrupa Yakası'nın kapıları 'Gaffur'a tamamen kapandı! 'Gaffur' karakterini canlandıran Peker Açıkalın'ın, "Dört bölüm daha sözleşmem var. Onlarda oynadıktan sonra diziden ayrılacağım" açıklamasına dizinin yaratıcısı Gülse Birsel yanıt verdi. Açıkalın'ın artık dizide rol almayacağını söyleyen Birsel, "Peker yeni sezonda hiçbir bölümde yok! Plato Film onun sözleşmesini feshetti" dedi.

Evrim Akın geri dönmüyor!

Gülse Birsel, bir TV programındaki dizide 'Selin' karakterini canlandıran ve geçen sezon başında ayrılan Evrim Akın'ın geri döneceği iddialarının da doğru olmadığını açıkladı. Birsel, geçen yıl da kadrosunda büyük değişiklikler yapan Avrupa Yakası'nın iki genç oyuncu Gürgen Öz ve Binnur Kaya'nın canlandıracağı yeni tiplerle yoluna devam edeceğini söyledi.

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

bu adamı ben maskeli beşlerde tanıyodum piso ismiyle harbi çook komikdi şimidi gaffur felan baydı valla

ama piso rolü çook manyak gidiyodu ona

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    gerçek hayatında görünüşünden, hareketlerinden çok havalı biri olduğu anlaşılıyor. boşver avrupa yakası buhranla daha iyi, gaffurdan çok bulunabilir. heryer gaffurla dolu.

///______________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek
    gürgen özde parlamaya başladı bakalım ne olcak

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    en nefret ettiim televizyon karakteridir kendisi :|

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAGRI
    CAGRI's avatar
    Erkek
    qaMbLer bunu yazdı:
    -----------------------------
    en nefret ettiim televizyon karakteridir kendisi :|
    -----------------------------
    çok antipatik tavırları var kıl oluyorum bu adama

en cok nick dei$tiren mürid
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    ata demirer geri gelirse tam süper olacak kanımca
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    binnur kaya çok iyi rol yapıyo

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErK
    ErK's avatar
    Erkek
    yok olm adamın g.tü kalkmıştı yok çakkıdı dansı falan salla gitsin pzoyu iyi oldu gitmesi osursa bizim millet gülüodu.Cins cins açıklamalar falan.Sallllaaaaaa...

hangi çılgın beni banlayacakmış şaşarım...
Toplam Hit: 1113 Toplam Mesaj: 9