Galatasaray - Sturm Graz Maçı TNT"De (Şifresiz) - Gerekli Açıklma İçeride...
-

01-10-2009 Perşembe günü saat:22.05'de oynanacak olan UEFA Avrupa ligi F gurubu Galatasaray - Sturm Graz maçı Turksat TNT kanalında.
KaynakAçıklama : Şimdi şifresiz diyorsunuz uyduda şifreye giriyor ,bu tabiki Doğan'ın haysiyetsizliği.
Uydu markalarınızı yazarsanız şifreyi nereye gireceğinizi ben söyleyeceğim 1-2 tane uydu yazıcam genellikle onunla aynı oluyor.Şuan geçen maçtaki şifreler aynı maç başladığında faklı şifre girerse sizinle hemen paylaşıcam merak etmeyin...
Geçen maç yapayanlar olmuş yardımcı olacağım..Uydunuzun Key ayarlarını biliyorsanız bunu yapmanız yeterli
TNT Frekans Bilgileri : 11804 x 24444 V (Vertical)
Biss Şifreleri :
Biss ID: 1xfff00 - bazılarında next marka cihazlarda 0x1fff
Biss Freq : 11804
Biss Symbol : 24444
Biss Polarite : VERBiss Key (Key Değeri) : ba cd 19 a0 03 20 09 2c
-----------
Bazı uydu markaları için bilgileri
NEXTNext 2000 serisine de şu şekil giriyoruz biss bölümüne
Bıss ID: 1fff
Biss Key: ba cd 19 a0 03 20 09 2cGOLDMASTER
Goldmaster Topfield tabanlarda Menü Sistem ayarları üzerinde kumandadan 1-2-1 yazın gelen menude Edit code bölümüne girin burda KIrmızı tuş ile BIS kısmına gelin sonra İlk satırda düzenleme yaparak
000000 00 BA CD 19 A0 03 20 09 2C
bu şekilde girin TNT kanalı açılacaktır.- Goldmaster 11200-11300-11400-20200-20300-20400-30300-30400-30700 Serisi Modellerinde
Nisan 2006 yazılımını yükledikten sonra kumanda üzerinden menü 6382 tuşlayınız açılan menüden kumanda üzerindeki AUX IN tuşuna basarak ***leri resetleyiniz, daha sonra kumanda üzerindeki TV/Radyo tuşuna basarak biss şifreleme sistemi menüsüne giriniz ilk satır üzerinde ok tuşuna basarak şifreyi giriniz.
Provider olarak 000000 index 00 sonra 16 haneli kodu girin
NOT: Bu şifreler bugünkü yayında değişebilir.Şifre elime geçtiği zaman hemen paylaşacağım bu verdiğim şifreler geçen ki maçınkiydi.Yeni şifre verdiğimde cihazlara sadece biss id ve biss keyini değiştirerek yaparsınız.
Bazı uydu markalarında biss key bölümü olmuyor eski sürüm olabiliyor artık onlara ya yeni sürüm atacaksınız veya attıracaksınız.
Kolay Gelsin... -
s3rs3ri bunu yazdı:
-----------------------------
gecen gunde boyle diyorlard, arap kanalinda izledik
-----------------------------puhahha :)
şifresiz verecekse biss keyi niye veriyonuz :)
-
s3rs3ri bunu yazdı:
gecen gunde boyle diyorlard, arap kanalinda izledik
-----------------------------hangi kanal yaa?
Ben hotbird i bol bol gezdim maça denk gelmedim..
-
regal dvb 400 benimki.bende tnt çekiyo.geçen maç başlayınca şifreye girmişti.
-
bilie_jean bunu yazdı:
regal dvb 400 benimki.bende tnt çekiyo.geçen maç başlayınca şifreye girmişti ama.
-----------------------------bisskey eklentisini kur bak keyi vermiş onu gir çalışsın
tv kartı ise
-
kapalı'dan izleyeceğim için problem değil :))
-
Hocam TNT geçen maçı^da verdi izledik, sorun yoktu.
-
vestel 840 cı kullanıyorum hocam ; apro menü .. stabil keyler genelde uymuyor ; hangi biss i kullanıcam ?
-
Nurky bunu yazdı:
kapalı'dan izleyeceğim için problem değil :))
-----------------------------hocam 3G'den dağıtım yap. O_o :P
-
Valla internet başında olsam maç saati linkleri şifreleri filan atarım :| Ama bu maçı kafede izleyebilitem yüksek.
-
Yine izleyelim derken son dakika golü yemeyelim TNT'den :D