folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Galatasaray-Sion ?

Galatasaray-Sion ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    abi keyleri nasıl giriyoruz merak ettim :) Bende sopcastten izliyorum ayrıca direct8.com diye bi site var Ama Country yüzünden izleyemessin ama git üye ol bi dene yinede

[22817//kaanabak]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

hoca yapacak birşey yok.ortalama 1 mbit'le takılmadan idare edecek şekilde izlersin.download mı yapıyorsun.antivirüs programı yada tarayıcın gizli güncelleştirme yapıyor olabilir..eğer 1 mbit den düşükse bağlantın hiç kasma..komşuda akrabada uydu varsa..git verdiğim değerleri gir kral gibi izle..bu arada hem 1 mbit varsa yinede uyüzde bilmem kaçta donduysa.bekle mutlaka açılacaktır.açılırken öyle kasıyor.

ayrıca key girme işlemi her reciever markasına göre değişiyor.marka model yazın yardımcı olalım.

TÜM UYDU CİHAZLARININ KEY GİRME AÇIKLAMASI =

ACIKO 2003 Fta: Emuyu aktif etmek için, kanal üzerindeyken "seri" biçimde Mavi tuş ve 0000
    Kod Düzenleme Bölümüne Giriş Kodu:"0000"(Default değeri)

AKAI: 9500 menü> 9713

AMSTRAD: Menü>Genel ayarlar>Ok>Şifreli giriş>İnfo>Guide>5400 Menü>Menü>Ok Şifreli girişin altında EDİT code kısmı görülecektir.

AMSTRAD Croma Line:
    Emu sistemi aktive için menü+common interface +7799

ARÇELİK-BEKO 500DCI: (Flash Değişimi Yapılmışsa)Menü+Sistem ayarları+121

ARÇELİK-BEKO 510 DCI :
    Şifreli kanalları izlemek için şifreli kanal üzerindeyken 6969 tuşla 2-3 sn. bekle, açılan pencereye 8282 yaz, kanal açılacaktır. Emulatörü görmek, key girmek ya da güncellemek için 69698282 yazın. Cihazın elektiriğini kestiğinizde emulatör pasifize olur, tekrardan 6969 bekle 8282..

ARÇELİK 520 DCI:Yeşil+Kırmızı+Sarı ard arda tuşlanır.

ASAHİ 10100 Fta:
    Yükleme bittikten sonra receiveri fabrika ayarlarına getirin. Dil ayarlarını türkçe yapın
    Şifrelemeyi aktif hale getirmek için ana menüdeyken kumandanın sırayla 2 3 5 6 tuşlarına basın. Oyun menüsüne girin. Bu menüye ilave 5 (edit key) ve 6 ( load defauld key ) ilavesi olacak. Şifreleri 0000 dır. Edit key bu menü değişen şifreleri el ile yazmak içindir

BAFF 31002CI-35002CI : Ana Ekranda 0 tuşuna basılır.

BOTECH: Menu-Lisan da 9999 a tuslayın

BENJAMIN 8000: 6969 şifreler açmak, 8282 emu şifresi
    BENJAMİN DSR 9000CI:KIRMIZI+YEŞİL+SARI

COSHİP: menu> sistem bilgisi > 7799 la emuyu acıp kapatabilirsiniz.

ECHOSAT :Menü>Genel ayarlar>Ok>Şifreli giriş>İnfo>Guide>5400 Menü>Menü>Ok Şifreli girişin altında EDİT code kısmı görülecektir.

FOCUS 8500 dcı: menu 2580. Emu açma kapama işlemi sonra menuden cıkıp (0) tusuna bas.

FOCUS 8400 d :menu 2580. Emu açma kapama işlemi sonra menuden cıkıp (0) tusuna bas.

Not : Önce Kanalı bulacaksınız verdiğimiz horizantal vs..değerleriyle.sonra key'leri gireceksiniz.yukarıda yazılanlar key ekranına girmek içindir.sonra verilen keyleri gireceksiniz  

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    vestel 840 cı var girdimde açmadı aq ..

dont think twice its all right
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    sen yapamadın o zaman msn den bir arkadaşıma anlattım o şu anda uydudan izliyor
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

fanatik beşiktaşlıyım,ama avrupada cimbom üzerine takım tanımam.avrupada ne fener ne beşiktaş sadece aslanın borusu öter.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek
    hoca hyundai var elimde ona nası gircem keyleri ah bi anlatsan var ya 40 yıl kölen olurum gerçi ozmna kadar başka bi uydu alırım ama:D şimdiden saol

Yapay zeka, zeka değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

hyundailerin key sayfasını açmak için

HYUNDAI: MENU+19370+ kilit şifresi için kumandadan 2486+ EDIT KEY+0000
    HYUNDAI HYD seri: AB1 Kanalı üstünde 9911 yaz.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    4-0 sikiyoz :D

Hoop.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    5 geçiren yerlerimiz derman gormesin.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkrapstaR
    TurkrapstaR's avatar
    Erkek
    ii qoiduq iswicre peinirlerine abi, ochhhh yarin oqulda hawami basarim ben bu gobellere: :D :D

Ben imza bilmem, barnaq bassam olurmu?
Toplam Hit: 3965 Toplam Mesaj: 24