folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Galatasaray Tv"Nin Yaptığı Muhteşem Animasyon Filmi [Bol Alternatifli + 15 Mb Boyutlu ]

Galatasaray Tv"Nin Yaptığı Muhteşem Animasyon Filmi [Bol Alternatifli + 15 Mb Boyutlu ]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

AntiSeptiK bunu yazdı:
    -----------------------------

yalnizturk bunu yazdı:

AntiSeptiK bunu yazdı:
    bi de yönetmen kameraman falan yazıyo sonunda :D

a.q bende kandurıldım demek bende kamerraman felan yazınca GS tv yaptı sandım bide söyledikleri sözle dudaklarınbaktım uyuşuyor tamda kusursuz oturmuş bitek sonunda kralın do it demesini yettimi size diye çevirmelerinde sorun olduğunu çözdüm yanlış çevirmişler diyorum bende a.q :D

ingilizce bilseydin anlardın zaten hocam altyazı tamamen alakasız :D hem madem gs yaptı niye altyazılı yapıyo :D

la yokmu türklerde gavurca merakı ben dile o kadar dikkat etmedim ama bi sonunda farkettim söyledikleriyle altyazı uymuyor diye ne farkeder bunu oturtmalarıda bile mükemmel olmuş 

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

hayatımdaki en berbat film buydu xD

ben biiiivuuullllfff demesi yok mu =D

arkadaşlarla izlemiştik ancelina yazınca hemen almışlardı ama animasyonu çıktı =P

sonraki kötü filmleri aynı arkadaş çevresinde ikinci, üçüncü bivulf vakası olarak adlandırdık hep xD

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 2284 Toplam Mesaj: 13