Galaxy Note Donma Sorunu
-
emreslmn bunu yazdı:
-----------------------------hayallerimdeki telefon :) ama alsam mı almasam mı kararsızım. o paraya alınabilecek bazı alternatiflerde var.
sorunsuz haliyle cihazı diğer cihazlardan ayıran güzel özellikler nelerdir :) inceden bir inceleme çaksanız
-----------------------------valla ben iphone 4 kaybettikten sonra bunu aldim.. su ana kadar donmalar haricinde cok memnunum.. iphone da ne varsa bundada var.. arti ekrani kocaman, video izlemek internette gezinmek acaip keyifli.. cok gerip ozellikleri var.. hergun bi yenisini kesfediyorum.. en guzellerinden birtanesi elini dikbir sekilde ekrandan geciriyorsun boylu boyunca ekrani siler gibi dusun.. screenshot aliyor.. super yaa cok zevkli..
-
benim arkadasta var 1 senedir kullaniyo adam tik yok diyor. no poroblemo diyor.
-
garga bunu yazdı:
-----------------------------benim arkadasta var 1 senedir kullaniyo adam tik yok diyor. no poroblemo diyor.
-----------------------------herkezin kullanımı farklı hocam 2 yıldır iphone kullanan adama wiber wasapp yüklettim şimdi arkadaşlarının yarısıyla bedava konuşup msjlasıyor , bir çok kullanıcı cihazlarını sonuna kadar kullanmıyor. kullananda illaki bir sorun bulacaktır daha hiç biri kusursuz değil :)
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------garga bunu yazdı:
-----------------------------benim arkadasta var 1 senedir kullaniyo adam tik yok diyor. no poroblemo diyor.
-----------------------------herkezin kullanımı farklı hocam 2 yıldır iphone kullanan adama wiber wasapp yüklettim şimdi arkadaşlarının yarısıyla bedava konuşup msjlasıyor , bir çok kullanıcı cihazlarını sonuna kadar kullanmıyor. kullananda illaki bir sorun bulacaktır daha hiç biri kusursuz değil :)
-----------------------------yok abi herif mqoyuyo. gerci dediginde sonuna kadar haklisin 100de yuz katiliyorum yani.
ama adam zaten yazilim sirketinde proje yoneticisi bilg muh. (sorun cikmissada halletmistir kendi belki)
kosu bandinda 1.5 saat kosmak icin film indirip izliyor alet uzerinden o derece bi kullanimi var :)
onemli olan aslinda donanimsal bir sorun olmamasi... belki yukledigin bir app boktan programlanmistir, memory leak vardir bilmemne sikiyordur aleti bilemezsin.
eger sorun donanimsal degilse her kosulda zaten fabrika ayarlarina donmek cozmesi gerikir