Galaxy S II Mi Yoksa Sony Xperia S Mi
-
gh990 bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
s2 kullanicisi olarak Tabiki s2 diyebilirim..
birde saglam rom cakarsan..
yemede yaninda yat.
hatta teknosadan aldigim 1 aylik cihazimi bile satabilirim sana :)
Hocam kaça satarsın.1000 TL hocam .
sanalpazar üzerinden taksitle alabilirsin.
-
millette anlamsız bi samsung fanboylugu var sanırım.
xperia s kullanıcısıyım, telefonun tasarımı bile almak icin bir sebep, arka kapak polikarbondan üretilmis, beyaz olsa bile nereye koyarsan koy toz veya kir tutmuyor, bembeyaz duruyor.
telefonun hızı, ekranın netligi, kamerası (özellikle gece cekimi), batarya süresi, playstation lisansı ve hafızası gayet tatmin edici.
benim gördügüm tek eksik yanı sesinin biraz az cıkıyor olması, aslında normal ama biraz daha yüksek olabilirdi. adamlar söyle bir olay yapmıs, arkadaki ses cıkısının altında cok ufak bir cıkıntı var, telefonu bir yere yasladıgında sesi daha iyi dagıtması icin.
Andrei tarafından 01/Kas/12 00:59 tarihinde düzenlenmiştir -
HoLyCat bunu yazdıgh990 bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
yemede yaninda yat.
Neden satmak istiyorsun memnun kalmadın mı birden kuşkulandım.
-
gh990 bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıgh990 bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
yemede yaninda yat.
Neden satmak istiyorsun memnun kalmadın mı birden kuşkulandım.
Memnunum haci sorun yok telefonda.
satma sebebim bundan once HTC XE kullaniyordum alistim o telefona tekrar HTC almayi düsünüyorum.
-
temmuzda xperia aldım birader ingiltere de deneyimli galaxy s1 kullanıcısı sordum samsung mu alayım xperia mı dedim samsung alma dedi androidli ama dedi burada sony kullananlar samsung tan kaliteli olduğunu söylüyolar dedi kamerası multimedyası samsung tan iyiymiş filan dedi zaten oda iphone 4s aldı oda.temmuz ayında xperia s aldım on numara telefon kullanıyorum ses kalitesinde sony nin klasik ses kalitesi hiç değişmemişgörüntü on numara sağlamlık mükemmel elimdeyken buzdolabının kapağını iterken fırlıyor makine mutfak kapısının zemin köşesinden salona uçup gitti baktım çalışıyor menüye bastı dolaştım kasma yok.ama bu telefonun alışamadığım tek eksiği elinde ne kadar kurcalarsan batarya dayanmıyor.kamera olayında hepsinin eline verir çünkü hala elimde sırf bataryasında dolayı ve aşırı sağlamlığından dolayı eskimeyen eski w995 ide hala kullanıyorum.3 saat video çekimi yaptırdım o w995 e xperianın kamera kalitesine bu yüzden güvenirim.
-
weskeyy bunu yazdı
temmuzda xperia aldım birader ingiltere de deneyimli galaxy s1 kullanıcısı sordum samsung mu alayım xperia mı dedim samsung alma dedi androidli ama dedi burada sony kullananlar samsung tan kaliteli olduğunu söylüyolar dedi kamerası multimedyası samsung tan iyiymiş filan dedi zaten oda iphone 4s aldı oda.temmuz ayında xperia s aldım on numara telefon kullanıyorum ses kalitesinde sony nin klasik ses kalitesi hiç değişmemişgörüntü on numara sağlamlık mükemmel elimdeyken buzdolabının kapağını iterken fırlıyor makine mutfak kapısının zemin köşesinden salona uçup gitti baktım çalışıyor menüye bastı dolaştım kasma yok.ama bu telefonun alışamadığım tek eksiği elinde ne kadar kurcalarsan batarya dayanmıyor.kamera olayında hepsinin eline verir çünkü hala elimde sırf bataryasında dolayı ve aşırı sağlamlığından dolayı eskimeyen eski w995 ide hala kullanıyorum.3 saat video çekimi yaptırdım o w995 e xperianın kamera kalitesine bu yüzden güvenirim.
xperia s de alttaki 3 tuşa dokunduğunda tel de titreme oluyor , onun ayarı var mı değişteribilir miyiz o ayarı
gh990 tarafından 01/Kas/12 18:54 tarihinde düzenlenmiştir -
gh990 bunu yazdıweskeyy bunu yazdı
xperia s de alttaki 3 tuşa dokunduğunda tel de titreme oluyor , onun ayarı var mı değişteribilir miyiz o ayarı
Hayır o titreşim standart galiba w995 te menüde dolaşırken sürekli titrer xperia da öyle sanırım.