Galaxy S IV Özellikleri Ve İlk Fotoğrafı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.silikonvadisi.tv/wp-content/uploads/2013/02/s41.jpg

Galaxy S IV’ün teknik özellikleri…

Galaxy S IV ısınma problemi yüzünden artık Samsung Exynos yerine Snapdragon 600 1.9 GHz işlemci kullanacak.

2 GB Ram ve 16, 32, 64 GB’lık hafıza seçeneklerine sahip olacak. Daha önceden de belirtildiği üzere Galaxy S IV, 4,99” Full HD ekran kullanacak fakat bu Super Amoled yerine “SoLux” ekran olacak. Bu ekranın HTC One’daki gibi LCD3 tabanlı olup olmayacağı konusunda herhangi bir bilgi yok. Birkaç ay önce Samsung’un Amoled fabrikasında Full HD AMODEL ekran üretiminde bazı sorunlar yaşadığı haberleri yayılmaya başlamıştı. Bu gelişmeler de geçmişteki haberleri doğruluyor.

Boyutları 140.1 x 71.8 x 7.7 mm ve 138 gram ağırlığında olacak. Üzerinde yine bir “Home” tuşu ve dokunmatik yazılım tuşları bulunacak olan Galaxy S IV köşeli yapısıyla karşımıza çıkacak. Cihazın kenarları alüminyum ama arka kısmı plastikten yapılmış. Bu da bize bataryanın değişebilir olacağının ipucunu veriyor. Bugüne kadar yayınlanan fotoğraflar sayesinde kamerasının 13 Megapixel olduğunu zaten biliyorduk ve bu bilgi de doğrulanmış oldu.

4,99″ Full-HD SoLux Ekran
    Snapdragon 600 1.9 Ghz işlemci
    2 GB RAM
    16, 32 yada 64 GB Hafıza seçenekleri
    13 Megapixel arka kamera
    Boyutlar; 140.1 x 71.8 x 7.7mm
    Ağırlık; 138 gram
    Home tuşu ve dokunmatik tuşlar
    Plastik arka kısım ve alüminyum kenarlar
    Değişebilen batarya
    Siyah ve beyaz renk seçenekleri

__--------------------______________

Ne Düşünüyor sunuz ?

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

1100 kullanıyorum fiyatı 300-350 tl olursa teli değiştirir bundan alırım

şaka bi yana adamlar çok güzel telefonlar yapıyor

fiyatı 4000TL de olsa bizim ülkede gideri var 138gr vay be aşmış adamlar

samaccc tarafından 25/Şub/13 19:43 tarihinde düzenlenmiştir

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

1100 kullanıyorum fiyatı 300-350 tl olursa teli değiştirir bundan alırım

300-350 lira ??? Tamam telefon plastikte o kadar da ucuz olmaz hocam. 1600-1800 civarında fiyat gelir iyi ihtimalle.

--

edit:

şöyle bir fotoğraf buldum, muhtemelen konsept tasarım;

Fakat ekranı bu şekilde yaparlarsa Apple'ın bile yapamadığını yaparak güzel bir işe imza atarlar.

Arkadaşın linkte verdiği resimden anlaşılan ; galaxy s2'nin tasarımına geri dönüyorlar. Ki ben galaxy s2'yi , s3'e tercih ederim (daha kaliteli malzemesi var).

Ayro tarafından 25/Şub/13 19:54 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

şimdi donanımsal üç beş upgrade dışında davası ne olacak bunun ?

yemedim wala açıkçası bunu zamsung, bu sefer yemedim

kendinize ayığ olunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

yeter arkadaş bi sakin olsunlar ya daha elimizdekileri sindirelim . 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C-M-D
    C-M-D's avatar
    Erkek

Iphone kullanan arkadaşlarımın hepsinin elinde şimdi S3 var. Sanırım S4 çıkınca baya bi rağbet görecek. Eğer Iphone da böyle 4-5-6 gibi seriye bağlarsa ilerde çok zorluk yaşayacak gibi..

Ama yine de ben telefon alacak olsam HTC One x yada one x+ 'ı tercih ederdim. Telefonun ses sistemi Beats Studio. Buna ek olarak ekranı helikopter camından yapılmış. Yani telefonla çivi bile çakabiliyorsun, bir gr. çizik olmuyor. HTC bu özellikleri bakımından ıphone ve samsung'dan daha iyi diyebilirim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    S3 ü operatör kampanyalarından 24 ay taksitle alanlar hadi sırayla ağlaşın şimdi.
    Android alacaksam nexus serisinden şaşmazdım. S3 güzel, birsürüde ıvırzıvır özelliği var ama os u her daim güncel olmadıktan sonra nereye kadar. Benzer şey muhtemelen s4 içinde olacak.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    Olgunisik bunu yazdı
    S3 ü operatör kampanyalarından 24 ay taksitle alanlar hadi sırayla ağlaşın şimdi.
    Android alacaksam nexus serisinden şaşmazdım. S3 güzel, birsürüde ıvırzıvır özelliği var ama os u her daim güncel olmadıktan sonra nereye kadar. Benzer şey muhtemelen s4 içinde olacak.

abü daha bu s4ün lafı çıkmadan ağlamaya başladım zaten.

bu arada telekoma kafam girsin ki bugün bir ton yerde nexus 7 aradım yok. en son çalışanın biri dedi ki "abü geldi o cihazlar, müdürler yeğenlerine çocuklarına şuyuna buyuna dağıttı onları. doğru dürüst sıradan müşteriye satılmadı bile" dedi.

kendinize ayığ olunuz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

En önemli özelliği (daha kesinleşmiş değil) göz bebeğinizle ekranı yukarı aşşağı kaydırabileceksiniz. Ekrana hiç dokunmadan. Bunun patentini aldı samsung.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

2500 tl den giriş yapar sonra 1700-1800 civarına düşer..

goo.gl/qBNZmW
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

iyi sonunda insanların iphone benzeri bir ürün istediklerini anlamışlar

gerçe takoz gibi görünüyor ama...

Toplam Hit: 2360 Toplam Mesaj: 13