Galaxy S3 Iphone5 E Takas
-
PanxeR bunu yazdı7-19 bunu yazdı
son zamanalarda az cok telefonlarla ilgileniyorum,
acikcasi ios yerine android kullanmayi tercih ediyorum. bende buna benzer bi takas yapmistim iphone 4s verim galaxy nexus aldim elimdede bi s3 ve iphone5 vardi ki kiz arkadasim kapti elimden.
fakat sunu acikca soylemeliyim ki ne kadar s3 ve ya diger android smartphonelar iphone dan performansli olsada fiyatlari cabuk dusuyor iphone dusmuyor.
kisacasi eger fiyati dusmeden kullanmak isteyen olursa iphone alsin hem daha basit, hem fiyati stabil. biraz daha kurcalamayi sevenler samsung ve sony'ye yonelmeli diye dusunuyorum.
bende takas yapma derim para yonunu dusunmuyosan.
Benim amacım para degil , değişiklik amaçlı birşey.
şuan yurtdışı pasaport kayıtlı 1300 e kadar 0 iphone5 ler var bir ihtimal satıp üstüne para ekleyip alabilirim bir taraftada iphone 5s çıkacak bakalim.
Bana kalırsa iPhone 5S'i her ihtimalde bekle.
En kötü iPhone 5'lerin fiyatı ucuzlar yada iPhone 5S alırsın.
--
Ki diğer ön görüm; iPhone 5 deği, iPhone 6 çıkacağından yana. Tasarım ve malzeme konusunda bambaşka bir iPhone geleceğini düşünüyorum. Çünkü sıkıntıları var iPhone 5'in. Bir sürü yeni şey kullandılar.
Tabi iPhone 5S ile bu malzemelerin sağlamlarını ve gelişmiş hallerini de kullanabilirler. Bakıcaz artık.
-
zumsuk bunu yazdı
Bana kalırsa iPhone 5S'i her ihtimalde bekle.
En kötü iPhone 5'lerin fiyatı ucuzlar yada iPhone 5S alırsın.
--
Ki diğer ön görüm; iPhone 5 deği, iPhone 6 çıkacağından yana. Tasarım ve malzeme konusunda bambaşka bir iPhone geleceğini düşünüyorum. Çünkü sıkıntıları var iPhone 5'in. Bir sürü yeni şey kullandılar.
Tabi iPhone 5S ile bu malzemelerin sağlamlarını ve gelişmiş hallerini de kullanabilirler. Bakıcaz artık.
hocam bu iphone 5s ler ne zaman çıkar ? türkiye ya da avrupaya gelme süreleri ne zmandır sence?
-
Konuyla alakasız ama eklemeden geçemedim :D
-
trampfd bunu yazdı
aslında apple iwatch ile google glass ı karşılaştırmak lazım hocam :))
http://www.youtube.com/watch?v=F_DsUl_vqvo
unbalanced tarafından 28/Mar/13 19:19 tarihinde düzenlenmiştir -
unbalanced bunu yazdıtrampfd bunu yazdı
Bence ikisini karşılaştırmak doğru olmaz googlenin yaptığı çok başka ve cok daha yenilikçi -
trampfd bunu yazdı
benim saatim iWatch
Dokunmatik isteyene LG ve Sony yaptı zaten
230 TL
PanxeR tarafından 28/Mar/13 19:43 tarihinde düzenlenmiştir -
unbalanced bunu yazdı
Google Glass çok başka bişey hacı, gerçek hayatta o videolardaki kadar güzel çalışmayacak boktan bişey olduğunu bilsem de heyecan uyandırmıyo değil.
iWatch olayına gelince, Apple ın bir akıllı saat ar-ge si olduğunu duyan tüm gariban kopyacı firmalar (samsung, lg falan) şimdiden "akıllı" saat üretmişler bile :D
-
up