Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
Galaxy S4 GT-I9500 İçin Rom Arıyorum. Güvendiğiniz, Hızlı Ve Stabil Romlar..
Galaxy S4 GT-I9500 İçin Rom Arıyorum. Güvendiğiniz, Hızlı Ve Stabil Romlar..
-
Hocalar Güvenebileceğim, hızlı ve stabil olamsı benim için çok önemli. Varmı benimle paylaşabilecek olan bir arkadaşım.
-
Teşekkür ederim yardımlarınız için.:) Bu ne lan herkes ünlülerin resimleriyle mi ilgileniyor :)))
-
deme öyle kate abla neler yapmış öyle yaa :D + s4 fabrikasyon hatası, romdan pek bişey bekleme derim. ben bugün discovery'i 40 ile seyreden minibüsten düşürdüm birşey olmadı, arkadaşım s4 active 1m yükseklikten düşürdü ekranı paramparça oldu amk.
TheKorsans tarafından 02/Eyl/14 00:09 tarihinde düzenlenmiştir -
mfatihbodur bunu yazdı
Teşekkür ederim yardımlarınız için.:) Bu ne lan herkes ünlülerin resimleriyle mi ilgileniyor :)))
ahahha :D
Hocam okullar açılıyor yok mu senin seminerin filan :D
-
Cyanogen, Paranoid, MIUI filan baksan hocam?
-
Caliber bunu yazdı
Hocam güvenilir mi bunlar ve stabil mi ?
@Zeybek
Kasımda askerim kardeşim, zaten meb'de kadrolu değildim, özele de başlamadım askere gideceğim diye. Özel derslerle biraz para biriktiriyorum o zamana kadar. Başka türlü para yok bizim meslekte :)
-
s3 de 1 yıldır cynogen kullanıyorum kendi kendine android 4.4.4 aldı daha ne diyeyim ? tabiki cynogen en iyis.
-
PanxeR bunu yazdı
s3 de 1 yıldır cynogen kullanıyorum kendi kendine android 4.4.4 aldı daha ne diyeyim ? tabiki cynogen en iyis.
Telefondan banka hesabı filan kullanıyorum aktif olarak, aslında endişem biraz o yüzden. Apple'ın icloudun başına gelenleri görünce en iyisi banka cüzdanı kullanmak diyesim geliyor ama :D
-
mfatihbodur bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Telefondan banka hesabı filan kullanıyorum aktif olarak, aslında endişem biraz o yüzden. Apple'ın icloudun başına gelenleri görünce en iyisi banka cüzdanı kullanmak diyesim geliyor ama :D
garanti cep bankacılıgı , enpara cep bank ve paypal mobil kullanıyorum daha problem yaşamadım ki yaşamazsın da zaten oturum süresi 2 dk
sonra tekrar sms onayı istiyor
ayrıca direk cynogen den indirirsen güvenlik endişen kalmaz. önemli olan crackli apk indirmemen.
http://beta.download.cyanogenmod.org/install
-
mfatihbodur bunu yazdıCaliber bunu yazdı
Hocam güvenilir mi bunlar ve stabil mi ?
@Zeybek
Kasımda askerim kardeşim, zaten meb'de kadrolu değildim, özele de başlamadım askere gideceğim diye. Özel derslerle biraz para biriktiriyorum o zamana kadar. Başka türlü para yok bizim meslekte :)
vayy. şimdiden hayırlı teskereler :)
-
Caliber bunu yazdı
Katılıyorum dostum.