Galaxy S4 VS Note 2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Evet gerçekten bıkkınlık geldi daha önce defalarcar tartıştık. İkisi de nerdeyse aynı olan telefonlar tek farkları yazılımsal farklılık ve ekran büyüklükleri. 

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

performans testi demişin de hayırdır ne yapacan bu telefonda? menuler arası takılma olmadıktan sonra siktiret o testleri tasarımına, malzeme kalitesine ve pilinin dayanma süresine bak.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

s4 te s-pen var mı ? kımse s-pen den bahsetmemiş .Sırf bu özelliği için bile note2 alınır . 

Ama kaldıkı sen iş yapmıyorsan facebook bıldırımlerı dısında maıl almıyorsan bu telefonlar okadar gereksız gelıyor kı :)

note3 cıkacak sımdı ön siparişte almayı düşünüyorum htc filan da neymiş arkadaş samsung ace den farkı yok kı onların ney farkı var kamerası ıyı 

ekranı buyuk vs vs asgarı ucret para kazanıp bunlara para yatıranlara acıyorum 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    redsox
    redsox's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

s4 te s-pen var mı ? kımse s-pen den bahsetmemiş .Sırf bu özelliği için bile note2 alınır . 

Ama kaldıkı sen iş yapmıyorsan facebook bıldırımlerı dısında maıl almıyorsan bu telefonlar okadar gereksız gelıyor kı :)

note3 cıkacak sımdı ön siparişte almayı düşünüyorum htc filan da neymiş arkadaş samsung ace den farkı yok kı onların ney farkı var kamerası ıyı 

ekranı buyuk vs vs asgarı ucret para kazanıp bunlara para yatıranlara acıyorum 

hoca herkesin bi bildiği vardır. kimseye alma diyemezsin. onun dışında s-pen evet cok iyi. internet servis sağlayıcılığı yapıyorum. note 2 aslında baya işlevsel olur. note3'ün çıkması ise aklımı karıştırıyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BoLuBeyi14
    BoLuBeyi14's avatar
    Erkek

S4 Derim Ben Neden Oldugunu Bilmem Ama S4 Daha İyi  Bence

bolubeyi14
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

ikiside donanım olarak nerdeyse kafa kafaya da  bana göre note 2 hatun telefonu    s4 cebime zor sığdırıyorum iş yaparken şekilden şekile girsem kırılcak die tırsıyom bazen :) note 2 muhtemelen cebimde kırılırdı   he niye hatun telefonu hatunlar telefonu çantasında taşıyolar bizim gibi cep ten alan ,yer sıkıntıları yok :)

onekine?
Toplam Hit: 1710 Toplam Mesaj: 17