Galaxys 2 İsteyen?
-
Değerli katılımcımız efe dikmen, Samsung Galaxy SII için katılmış olduğunuz Ön Talep Kampanyası kapsamında Gold Package satın alma hakkı kazanmış bulunuyorsunuz. Sadece 222 kişi için oluşturulmuş Gold Package satın alımı için aşağıda yer alan size özel şifrenizi lütfen saklayınız. Bu şifre, satın alma hakkınızı kullanmak istemeniz durumunda sizi arayan yetkili tarafından size doğrulanacaktır. Doğrulama yaptırmadan
KESİNLİKLE kişisel bilgilerinizi ve kredi kartı bilgilerinizi paylaşmayınız.
Satın alma hakkınız, 23-24 Haziran 2011 tarihlerinde geçerli olup, bu tarihler içerisinde en az 2 kez aranan ve ulaşılamayan kullanıcılarımızın hakları 24 Haziran 2011’in sonunda geçersiz olacaktır.Arkadaşlar bu 222 kişiden biri olmak isteyen varsa bana ulaşabilir.:)
son 2 gün hatırlatırım:)
-
Gold paketin özelliği nedir ?
-
JackDaniels bunu yazdı:
-----------------------------
Gold paketin özelliği nedir ?
-----------------------------Gold Pack, özel kutusundaki Galaxy S II’ye ek olarak, 6 aylık Samsung 7/24 Sinema uygulamasını ücretsiz kullanım hakkı ve Samsung Galaxy S 2 masaüstü dock aksesuarı içeriyor. Gold Pack’i tercih eden 222 kişi şanslı kişi, telefonlarını kredi kartına tek ödeme veya peşin fiyatına 12 taksitli kredi kartı seçenekleriyle satın alabilecekler Cihazlar, bu kişilerin kapısına kadar gelecek.
-
yanlış hatırlamıyosam gold paket 6 ay boyunca ücretsiz samsung store dan yararlanabilecekti. bide silver paket var oda 1 ay boyunca ücretsiz yararlanabilecekti.
gerçekten 222 kişiye verilecekti baya şanslısın hocam. bn ağustosta alacam s 2 önümüzdeki ay çok harcamam var
-
metalkolik bunu yazdı:
yanlış hatırlamıyosam gold paket 6 ay boyunca ücretsiz samsung store dan yararlanabilecekti. bide silver paket var oda 1 ay boyunca ücretsiz yararlanabilecekti.
gerçekten 222 kişiye verilecekti baya şanslısın hocam. bn ağustosta alacam s 2 önümüzdeki ay çok harcamam var
-----------------------------aynen.silver içinde 2222 talihli varmış.
-
Vatan bilgisayarda ilginctir on siparis almaya baslamis :S
-
Samsung Türkiye'nin Facebook sayfasından başvuru yapabilirsiniz. http://www.facebook.com/SamsungTurkiye
-
bende alıcaksanız şayet aynı fiyata gold paket awantajından faydalanın die konu açtım.
-
xCs bunu yazdı:
Değerli katılımcımız Furkan Aladag, Samsung Galaxy SII için katılmış olduğunuz Ön Talep Kampanyası kapsamında Gold Package satın alma hakkı kazanmış bulunuyorsunuz. Sadece 222 kişi için oluşturulmuş Gold Package satın alımı için aşağıda yer alan size özel şifrenizi lütfen saklayınız. Bu şifre, satın alma hakkınızı kullanmak istemeniz durumunda sizi arayan yetkili tarafından size doğrulanacaktır. Doğrulama yaptırmadan
KESİNLİKLE kişisel bilgilerinizi ve kredi kartı bilgilerinizi paylaşmayınız.
Satın alma hakkınız, 23-24 Haziran 2011 tarihlerinde geçerli olup, bu tarihler içerisinde en az 2 kez aranan ve ulaşılamayan kullanıcılarımızın hakları 24 Haziran 2011’in sonunda geçersiz olacaktır.
-----------------------------Ne şanslıyım ki, bu mail bana da geldi ve aradılar, fakat üniversite öğrenisiyiz 1699TL yi çıkartmak zor. En fazla 12 taksit yapıyorlar, yine ödemek beni kasar, almak isteyen mürit arkadaşımız varsa iletişime geçelim.
-
belki 222 milleti gaza getirmek için , yani "la sınırlı sayıda hemen alalım" tarzı bi gaz :))
-
şu telefonu almak için bekliyordum, fiyatı 1300-1500 arası olur diyorduk 1699 lira fiyat çektiler
e ebesinin amı ama.
Gerçi telefon şuanki donanımıyla hakediyormu hakediyor ama bi telede o kadar para verilmez ki