Galeri Scripti [ İstek ]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    totalvoltage
    totalvoltage's avatar
    Erkek

demo:

http://flashden.net/files/9805/index.html

link:

http://rapidshare.com/files/126405023/mmxgal02.zip

bu da güzel bir flash galery

edit: mesajında php olsun demişsin yeni görsüm ilk mesajda arkadaşın dediği gibi imagevue tam senlik.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Bir daha yardım ve istek başlıklarına ileti atan Swool'u siksinler. Aynı esas bu iletiyi alıntı yapıp cevap verme gayreti içine girecek embesiller için de geçerli. Aynı konu 234234234234234 kere açılmış hala script isteğinde bulunuyorlar. 13-14 yaşında veledler artislik peşinde a.q Türkçe kelime bilmezler, öğrendikleri bi ''Oke'' ile götlerini göğe erdirirler.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

Swool bunu yazdı:
    -----------------------------

Bir daha yardım ve istek başlıklarına ileti atan Swool'u siksinler. Aynı esas bu iletiyi alıntı yapıp cevap verme gayreti içine girecek embesiller için de geçerli. Aynı konu 234234234234234 kere açılmış hala script isteğinde bulunuyorlar. 13-14 yaşında veledler artislik peşinde a.q Türkçe kelime bilmezler, öğrendikleri bi ''Oke'' ile götlerini göğe erdirirler. Yeter a.q

swool hoca sakin. bu ne şiddet bu ne celal :D oke :D

///______________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

Swool bunu yazdı:

Bir daha yardım ve istek başlıklarına ileti atan Swool'u siksinler. Aynı esas bu iletiyi alıntı yapıp cevap verme gayreti içine girecek embesiller için de geçerli. Aynı konu 234234234234234 kere açılmış hala script isteğinde bulunuyorlar. 13-14 yaşında veledler artislik peşinde a.q Türkçe kelime bilmezler, öğrendikleri bi ''Oke'' ile götlerini göğe erdirirler. Yeter a.q

Haklısın ama hoca büyük konuşma. Yeri gelir yardım etmek istersin değil mi ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Bilinmeyen bunu yazdı:

Haklısın ama hoca büyük konuşma. Yeri gelir yardım etmek istersin değil mi ?

Adam olana yardım edilir tabi.

Toplam Hit: 2125 Toplam Mesaj: 16