folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Galiba Gözlerim Bozuluyor

Galiba Gözlerim Bozuluyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Üstatlar forumda konuları okurken satırı takip edemiyorum satırın biri aşağı doğru kayıyor diğeri yukarı satırı takip etmek için baya zorlanıyorum sadece tahribatta değil mesela iş yerinde exelde verileri girerke satır baya uzzun uzamasına gidiyor eski kayıtlara bakayım diyorum aynı satırı takip ediyorum aynı satır bir aşağı bir yukarı gidiyorum. doktora gidecem ama bir türlü vakit bulamıyorum normalmidir.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blod707
    blod707's avatar
    Erkek

belki katarak vardır ama bence bozulmuş bende takıyorum  hemen doktora git yoksa daha da kötü olur.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

astiğmat vs olabilir hocam. git bir doktora danış burası uygun bir yer değil.

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

bana da oluyor bu. :/

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

abi bnzer şeyler yaşıyodum gece araba kullanırken zorlanıyodum vs 
    sonuç : 1.25 1.75 astigmatım gözlüğümle mutluyuz =) 

Zugzwang
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eagleofcondor
    eagleofcondor's avatar
    Erkek

Merhaba mürüdim şunu bir denermisin eğer ekran kartın destekliyorsa monütörünün Hertz ayarını en yükseğe çıkarırmısın en yüksek olması sağlık açısından daima önemlidir. ekran yenileme oranıdır bu

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    hocam bende uzaktaki yazıları görüyordum ama okumakta güçlük çekiyordum. ayrıca bilgisayar kullanırken gözlerim sulanıyor ve acıyordu. özel göz hastanesine gittim, 20 tl kadar para ödedim, sıra felan beklemedim. sonuç astigmat çıktı. bilgisayar ışığına karşı koruması olan + dinlendirici özelliği olan + astigmatı düzelten gözlük aldım ve şimdi çok rahatım :)

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

müridlerin çoğunun gözü bozuktur ama hiçbiri de farkında değildir. benimde bozukmuş bende tesadüfen öğrendim. doktorun yanına ziyarete gittim kolay gelsin falan derken elindeki aletle gözüme uzaktan baktı. sen gel bakim şöyle dedi oturdum koltuğa cihazla gözüme falan baktı. elime gözlük reçetesini tutuşturdu. dedim hocam noluyo. Gözlerin astigmat bu gözlüğü kullanacaksın :/ hiç beklemiyodum ama maalesef gözlerim bozukmuş. 2 side 0.50 idi. daha sonra sağ gözüm 1 dereceye çıktı. Tabi gözlük kullanmadığım için.herkesin yılda 1 kere göz muayenesi olması lazım aslında.

Naber la?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek
    astigmat gibi duruyor ama lens alma kesinlikle, gözlük kullan.

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baba3232
    baba3232's avatar
    Erkek

Gözünde bulanıklık varsa astigmattır göz tembelliğinden dolayı diye düşünüyorum ben.Ama yinede bir doktora gitmende fayda var.

"Dünyanın en yüce tahtına da çıksanız, oturacağınız yer, kendi kıçınızın üstüdür...(Friedrich Nietzsche)"
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

gidecem ama şu aralar işler acayip yoğun en kısa zamanda gideceğim

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
Toplam Hit: 3005 Toplam Mesaj: 12