Galiba UFO Gördüm [Vidyo]
-
edit
-
gördüğün kesinlikle ufo dostum , roswell olayı bile fbı dosyalarında 50 yıl dalgamotorundan dolayı açıklandığı halde millet hala yok öyle birşey diyor, bukadar duz kafalı olmayın evren bizden ibaret olamaz . farklı boyutları saymıyorum bile.
-
anneannemlerin evi köyün dışında, evinde ışıklarını kapatıldığında binlerce yıldız gözüküyor her gece 7-8 tane bu videodaki cisimlerden görünüyor ve bunlar uydular, uydunun panellerinin güneş ışınlarını gözüne yansıtmasıyla ilgili böyle farklı ışımalar olabiliyor peş peşe, ne yazıkki ufo falan değil :D. Tamamen dünya yapımı araçlar.
-
MaviEkran bunu yazdı:
-----------------------------
Google'da "Üçgen UFO" şeklinde arama yaptığımda tüylerim diken diken oldu, vay arkadaş
-----------------------------şimdi burdaki fotodaki araçlar insan yapımı değilse bendde red hot raider'ım aq lan başka gezegenden buraya altına 3 motor takılmış bir aletlemi gelecekler uzaylılar
-
vidyomu yazılırrr ::D:D:D:D:D:D video olmasın o :D:D
-
salihli dolaylarında çok net bir şekilde görmüştüm gündüz vaktiydi.20 saniye kadar gözlemledim sonra kaybolmuştu.
-
3 ışıklıysa uçaktır o :D
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------vidyomu yazılırrr ::D:D:D:D:D:D video olmasın o :D:D
10 yıl içinde vidyo olarak yazılmasını öngörüyorum :) -
MaviEkran bunu yazdı:
MeTiN_7 bunu yazdı:
vidyomu yazılırrr ::D:D:D:D:D:D video olmasın o :D:D
10 yıl içinde vidyo olarak yazılmasını öngörüyorum :)
-----------------------------'Görüntü' neyimize yetmiyorsa artık
6 . sinema, TV (***) Bir film üzerinde sıralanmış resimlerin gösterici yardımıyla ekrana art arda düşürülmesi sonunda hareketin yeniden kurulmasıyla ortaya çıkan görünüş, görüntülük üzerindeki hareketli resimler bütünü. (TDK)
-
her sakallı dedemiz olmadığı gibi, her ufo da uzaylı değildir.. ufo - uzaylı kavramını ayırmak gerek..