Gamebook Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheM4D
    TheM4D's avatar
    Erkek

MSI'ın bazı modellerini öneririm ama fiyat olarak biraz yüksek açıkçası şu vakit almazdım. Dell Inspiron 7577 iyiydi kalite olarak, Lenovo Legion Y520 de iyi tercihler arasındaydı. Bu ikisinin konfigurasyonlarını inceleyebilirsin, özelliklerine göre fiyatları çok iyi olmamasına rağmen yapım kaliteleri yüksek.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek

Hocam dediğin modellern fiyatı 6 bin civarı benim yazdıklarım indirim ile 4200 e geliyor üstüne 2 bin daha koymam imkansız çok pahalı veletler :)

Her yarın geriye kalan hayatımızın ilk günü....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    italyan bunu yazdı

Bu bilgisayarlar son model cep telefonlarıyla kafa kafaya gidiyordu. Ne olmuşta böyle 2 katı fiyatına çıkmış ? (piyasayı 6 senedir takip etmiyorum)

Son model cep telefonları dA bu fiyatlarda abi 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

bende kaliteli bir gaming laptop arıyorum ama henüz karar veremedim. monster avantajlı geliyor. ssd li çünkü.

Nerde o eski TBT...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheM4D
    TheM4D's avatar
    Erkek
    SHaDeWRoX bunu yazdı

Hocam dediğin modellern fiyatı 6 bin civarı benim yazdıklarım indirim ile 4200 e geliyor üstüne 2 bin daha koymam imkansız çok pahalı veletler :)

Tamam işte dediğim kriterlere göre karar verirsin hocam, ben sadece seçenek olarak yazdım. i5-7300hq lu olan sürümü de vardı ikisinin onları da inceleyebilirsin istersen eğer görmediysen. Acer'larda güzel modeller olabilir ama o fiyat aralığında çok fazla güzel Asus laptop yok o yüzden Asus u direkt elersen daha iyi olur.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazici Uzmani
    stockholm8
    stockholm8's avatar
    Erkek

Acer ı kullanmadığım için bir şey diyemem. Ama KESİNLİKLE ASUS önermiyorum. Hangi kasasını kullanırsan kullan menteşe problemi çıkıyor. Genelde garanti biter bitmez yaşanıyor servisi de 5 para etmez. Ayrıca Asusların -1 seri hariç genelinin- ekran panelleri çok kötü. Bir teknoloji mağazasına git 1 tane asus fhd 2 tane de rastgele 2 markanın FHD cihazlarına aynı görüntüyü ayarla ekrana bak. 

Bir diğer söyleceğim şey ise KESİNLİKLE SSD li cihaz seçmen. Gerekirse bütçeni zorla ya da bekle ama ssd li al. Msi ın cihazlarını önerebilirim.

stockholm8 tarafından 11/Kas/18 21:42 tarihinde düzenlenmiştir

Come On Cj
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    userneyime
    userneyime's avatar
    Erkek

Acer in Allah bin belasini versin.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

oyun için acer alma hatasını yapma sakın.

bir seneyi bulmadan ısınma problemi yaşayıp servisin yolunu tutarsın yaptık derler yine aynısı olur, sonra yine, sonra yine..

ısınmadan sorun olmaz soğuturum dersen bu kezde ne kadar soğutsanda direkt kapanma problemiyle karşılaşıyorsun. bu sebeplerle uzak durman daha iyi olucaktır.

nerdenmi biliyorum aynısı başıma geldi. yakın arkadaşımında başınada geldi. geldi geldi mk.

he bu elektronik cihaz hep aynısı olacak değil ya diye düşünürsen, bu düşünce bir kumara döner ve şansın varsa poker oyna :P

imzayı bıraktım basıyorum artık
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

neden i7 değil, anlatsanıza biraz..

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheM4D
    TheM4D's avatar
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı

neden i7 değil, anlatsanıza biraz..

fiyattan dolayı

Toplam Hit: 4102 Toplam Mesaj: 30
gamebook