Gameloft Real Football 2009 Nokia S60 V3 Tüm Ekranlar
-
arkadaşlar rarın içinde tüm ekranlar için olanları war n73 için 240*320 çözünürlükte olanı yükleyin lg içinde 240*320 olanı çalısır.Ayrıca multiplayer seçeneğide war karşılıklı oynaması zevkli oluyo başlarda biraz kasıyo sonradan düzeliyo iyi oyunlar...
-
gameloft yapmışsa uzatmaya gerek yok :D
-
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------
gameloft yapmışsa uzatmaya gerek yok :D
aynen katılıyorum :) -
kingoftheangel bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar rarın içinde tüm ekranlar için olanları war n73 için 240*320 çözünürlükte olanı yükleyin lg içinde 240*320 olanı çalısır.Ayrıca multiplayer seçeneğide war karşılıklı oynaması zevkli oluyo başlarda biraz kasıyo sonradan düzeliyo iyi oyunlar...
maalesef LG Shine de kuramadım ben bu oyunu.Kurmaya çalıştığım zaman ise Yükleyicide beklenmeyen hata(java.lang.NullPointerException) meydana geldi diye bir mesaj çıktı.
Sadece LG lerde çalışan , özellikle LG Shine KE 970 modeline uyumlu versiyonu var mı bu oyunun?
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------SyspioniC bunu yazdı:
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------Benim gibi n70 olanlar için :
http://www.maxicep.com/attachments/14150d1220216670/
6600 teli olanlar için :
http://www.maxicep.com/attachments/14149d1220216670/
-----------------------------aklını seviyim :|
-----------------------------pardon ya ben orayan üye olduum için bana drek çalışıyor durun rapide atam kusura bakma :))
edit : düzeltildi indirebilirsin :))
eyw hoca :) -
Maresca bunu yazdı:
kingoftheangel bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar rarın içinde tüm ekranlar için olanları war n73 için 240*320 çözünürlükte olanı yükleyin lg içinde 240*320 olanı çalısır.Ayrıca multiplayer seçeneğide war karşılıklı oynaması zevkli oluyo başlarda biraz kasıyo sonradan düzeliyo iyi oyunlar...
maalesef LG Shine de kuramadım ben bu oyunu.Kurmaya çalıştığım zaman ise Yükleyicide beklenmeyen hata(java.lang.NullPointerException) meydana geldi diye bir mesaj çıktı.
Sadece LG lerde çalışan , özellikle LG Shine KE 970 modeline uyumlu versiyonu var mı bu oyunun?
şimdilik yok hoca ilerde olursa koyarım