Gamepad Tavsiyesi?
-
müridler bi gamepad alacam.şöyle ergonomik,kullanımı rahat,parmakları yormayan bi gamepad tavsiyesi olan var mı?
-
Aynı sekılde bende pc ıcın bırsey dusunuyordum . Cizik.
Ayrıca oyungezerde bır gamepad gormustum her tus macrolanabılıyor asırı sekılde kalıtelı bır malzeme kullanılmıs ve logitech urunuydu sanırım. Bulabılırsem modelını yazarım buraya
-
kac tane eskittim. simdi 5liraya aldim bi tane bitpazarindan bi defa kalite kazigi yedim dahada almadim her sene 5 10 lira veriorum.
-
Model adı F710 hocam. Gayette kullanışlı ve dayanıklı bır gamepade benzıyor. Omurluk bı makına :)
-
Dealextremede Sixaxis vardı. 19$ aldım ama daha gelmedi.
-
-
xxspiderxx bunu yazdı:
-----------------------------
emreslmn bunu yazdı:
Model adı F710 hocam. Gayette kullanışlı ve dayanıklı bır gamepade benzıyor. Omurluk bı makına :)
-----------------------------eyv hocam aşağıdaki modeli alacaktım ama senin dediğine bakayım bi
-----------------------------bu modelleri tavsiye etmem, el tam oturduğu için joystick kısmını kullanamıyorsun.
-
kendıkimi yazıyorum KoNTORLAND KT-20821 ps1 ps2 uyma özeligi var ps3 denemedım usb gris titremeli Habersız Bazen titriyor zıplatıyor haberın olsun:)
-
up başka tavsiye yok mu?
-
xxspiderxx bunu yazdı:
emreslmn bunu yazdı:
-----------------------------eyv hocam aşağıdaki modeli alacaktım ama senin dediğine bakayım bi
-----------------------------Bununla PES 11 oynanir mi?
-
http://www.vatanbilgisayar.com/search.aspx?text=gamepad&br=LOGITECH
buradan birini seç al işte.