Gaming Laptop Seçim
-
2 kere Casper dizüstü aldım 2.sidee batarya sorunu yaşadım. Çok tavsiye edemeyecem.
2 yıl önce Monster Tulpar aldım memnunum 2 kere gönderdim servise 2.sidede mis gibi bakım yaptılar kırık vardı onu da onardılar.
Monsterin yanında 2 ay öncede Asus Rog Stric g814 aldım 100 gaymeye.
Ses konusunda sorun oldu Win10 kullanmak istediğim için oda Win11 de sorun yok. Ama ben tabi Win10da da sesi ayarladım.
Semruk tavsiye ederim. 6 ayda bir gönder yada yakınsan oraya bizzat kendin git bakım yaptıri
Monster Dell Lenovo Asus Msi güzeldir.Markalar içinde.
13 ve 14 . nesillerde intel sorunu var ama bu sorun daha çok masaüstünü ilgilendiriyor yani kasa ve sunucu tarafında bendeki 13. nesil ama sorun yaşamadım. Ayrıca 12. nesil bulursan onu da alabilirsin.
Youtubede cihaz tv var orayada bak
-
Hacı abi montster ve casper dan uzak dur derim. İlla Fp ürünü alacaksan gamegarajı tavsiye ederim en azından nereden geldiğini biliyorum :D
Ama asıl tavsiyem Dell G16 serisi bir makina alacaksın kafan rahat edecek.
-
Cevaplar için teşekkürler oldukça faydalı bilgiler mevcut.
-
Ben 3 yıldır monster kullanıyorum bir sorun yaşamadım ,açmadığı oyun da olmadı hiç.hala bı ton oyun rahatça oynuyorum kasmadan.
-
Arkadaş geçen hafta inanılmaz güzel alet. Herhangi drop vs olmadı akıyor makina.
Kendimede monster tulpar aldım v26 44 bin liraya oda fena değil.
-
-
Hocam verebileceğim 2 kriter var.
1- Isınma işi performansı etkilediğinden dolayı HP ve Monster kesinlikle önermiyorum. Lenovo'da ısınır ama performans kaynı çok fazla yaşamazsın, sonuç olarak MSI ve Lenovo öneririm.
2- Intel işlemci söylenmiş, olayları araştır ve oyun için AMD net bir şekilde öneririm. Laptop-Masaüstü fark etmeksizin. İlk önceliğim bu olur.