Gaming Laptop Seçim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelayvaz
    Kelayvaz's avatar
    Erkek

2 kere Casper dizüstü aldım 2.sidee batarya sorunu yaşadım. Çok tavsiye edemeyecem.

2 yıl önce Monster Tulpar aldım memnunum 2 kere gönderdim servise 2.sidede mis gibi bakım yaptılar kırık vardı onu da onardılar.

Monsterin yanında 2 ay öncede Asus Rog Stric g814 aldım 100 gaymeye.

Ses konusunda sorun oldu Win10 kullanmak istediğim için oda Win11 de sorun yok. Ama ben tabi Win10da da sesi ayarladım.

Semruk tavsiye ederim. 6 ayda bir gönder yada yakınsan oraya bizzat kendin git bakım yaptıri

Monster Dell Lenovo Asus Msi güzeldir.Markalar içinde.

13 ve 14 . nesillerde intel sorunu var ama bu sorun daha çok masaüstünü ilgilendiriyor yani kasa ve sunucu tarafında bendeki 13. nesil ama sorun yaşamadım. Ayrıca 12. nesil bulursan onu da alabilirsin.

Youtubede cihaz tv var orayada bak

下面的注释包含自解压脚本命令 | Suskunluk yasasi..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Hacı abi montster ve casper dan uzak dur derim. İlla Fp ürünü alacaksan gamegarajı tavsiye ederim en azından nereden geldiğini biliyorum :D

Ama asıl tavsiyem Dell G16 serisi bir makina alacaksın kafan rahat edecek.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skzt
    skzt's avatar
    Erkek

Cevaplar için teşekkürler oldukça faydalı bilgiler mevcut. 

With Great Power Comes Great Responsibility.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek

Ben 3 yıldır monster kullanıyorum bir sorun yaşamadım ,açmadığı oyun da olmadı hiç.hala bı ton oyun rahatça oynuyorum kasmadan.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Arkadaş geçen hafta inanılmaz güzel  alet. Herhangi drop vs olmadı akıyor makina.

https://www.hepsiburada.com/msi-vector-16-hx-a13vhg-495tr-intel-core-i7-13700hx-16gb-1tb-ssd-rtx4080-windows-11-home-16-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00005WCS2Q

Kendimede monster tulpar aldım v26 44 bin liraya oda  fena değil. 

ZalımMadam.10.07.24
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mstfx
    mstfx's avatar
    Erkek

Asus Tuf Gaming A15 FA507UI-LP124 8gb RTX4070 140W Ryzen 9 Fiyatı (hepsiburada.com)

Dünya kitaplara ya da haritalara sığmaz.O dışarıda.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayd
    ayd's avatar
    Erkek

Hocam verebileceğim 2 kriter var.

1- Isınma işi performansı etkilediğinden dolayı HP ve Monster kesinlikle önermiyorum. Lenovo'da ısınır ama performans kaynı çok fazla yaşamazsın, sonuç olarak MSI ve Lenovo öneririm.
    2- Intel işlemci söylenmiş, olayları araştır ve oyun için AMD net bir şekilde öneririm. Laptop-Masaüstü fark etmeksizin. İlk önceliğim bu olur.

Toplam Hit: 1786 Toplam Mesaj: 18
gaming laptop