folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Gaming Masa Ve Koltuk Önerisi Lazım

Gaming Masa Ve Koltuk Önerisi Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

Hbada E3 pro çok gördüm buna da bir bak. çok olumlu yazılar var

edit: vazgeçtim kötü yorumları okuyunca

Ekerci tarafından 31/Eki/24 14:27 tarihinde düzenlenmiştir

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı

valla xdrive gidicem şimdide ulan hangi markaya baksam bi ton şikayet var karar veremiyorum aq araba almak gibi bişey herhalde

Hocam aynı şekil hala bakıyorum alınca bir kere alınıyor daha önce aldığım bir boka yaramıyor 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

xdrive'den ben olsam uzak dururum hocam.

3 koltuk aldım, iki tanesi en üst segmenti, 1 tanesi orta segmenti.

15 ayda götü başı dağıttı 2 koltuk.

1 tane de bende var, o kadar sertki göt ağrısından gece yatamıyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

Xdrive ve hawk vazgeçtim zio koltuklara bakıyorum

xprime da cacık 8 saat oturduktan sonra göt felci geçirmeyeceğim güzel bi koltuk olsa kafi

Ignorance is bliss.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

günde 10 saat oturacaksan deri almamanı tavsiye edebilirim. kumaş olanları bile terletirken deri pişik yapabilir.

oyuncu koltuğu yerine ikea jarvfjallet bakabilirsin.

goo.gl/qBNZmW
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narcobs
    narcobs's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı

xprime da cacık 8 saat oturduktan sonra göt felci geçirmeyeceğim güzel bi koltuk olsa kafi

Aldın mı hocam? 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    narcobs bunu yazdı
    Schwarz bunu yazdı

Aldın mı hocam? 

hala arıyorum

Ignorance is bliss.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonelabs
    nonelabs's avatar
    Erkek

cok zenginsen humanscale freedom headrest (fakirsen google'da bile arama bunalırsın)
    normalsen düşünmeden bas -> https://www.timobofis.com/urun/felix-ayak-uzatma-aparatli-calisma-koltugu

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    otocu
    otocu's avatar
    Erkek

Hocam, maceranız hayırlı olsun!

Masa: Çevremde çok fazla insan farklı marka model çeşitli masalardan firmalardan ürün satın aldılar. Kaliteli hazır masalar pahalı, ucuz olanlar ise zamanla sorun çıkartabiliyor (menteşelerin gevşemesi, tutacak yerlerinin kırılması vb), zaten pahalı ve ucuz arası fiyatlara marangoza daha sağlam masa yaptırılabiliyor. Bu yüzden masayı direkt olarak istediğiniz ölçülerde keyfinize göre kişisel zevklerinize uygun bir masa yaptırmanızı öneririm.

Koltuk: "Götün uyumuşmadığı" bir koltuk ve bunu yapan teknoloji benim bildiğim kadarı ile yok, ahah. Sağlık için belirli aralıklarla kalkıp hareket etmek önemli.  Vücut yapısı ve oturma alışkanlıkları kişiden kişiye göre değiştiği için, vatan, itopya gibi mağazalarda farklı modelleri deneyip size uygun olanı seçmenizi öneririm.

Arkadaşım "Hawk" ürünlerinden aldı, 3 yıl oluyor yahut olacaktır bu arkaya doğru yaslanma yeri gevşedi. Şimdi bu ürün kaynaklı mı? Olmadığını biliyorum, çünkü hayvan herif koltuğa zıplayarak oturuyor. Kendini yer çekimine bırakıyor, newton bulmuş ben bunu kullanırım diyor. Sürekli sandalyede bi sallanma modunda, şimdi bu öküz bozdu diye ürün mü kötü? Tabiki değil, özellikle bizim milletin yaptığı yorumları ben 2 defa analiz ediyorum, kargo firması ürünü fırlatıp atmış kutu ezilmiş gitmiş 1 yıldız vermiş. Ulan ürünle, kargo firmasının rezilliğinin ne alakası var şimdi? XDrive mesela kız kardeşim kullanıyor, bacaklarını çekerek oturuyor ve kollarını sürekli oynatıyor baskı kuruyor ve kolçakları bozdu. Şimdi XDrive ürün mü kötü oldu? Bilemiyorum.

Her yorumu ve şikayeti okurken, kullanıcının ürünü nasıl kullandığınıda bilmediğimiz için iki defa düşünmek lazım. Adam üstünde zıplayıp bozduktan sonra laf söyleyebilir. Kilonuz, boyunuz, ve oturma şeklinize göre ürün araştırın. "Gaming" sıfatı ilede bakmanıza gerek yok, bi abimiz mesela "Adore" koltuk kullanıyor, bende oturma fırsatı buldum. Oturduğum tüm "Gaming" koltuklardan daha iyi... Eh tabi fiyat olarakda daha tuzlu ama :)

0100111001100101001000000110111101101100011001000111010100111111
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narcobs
    narcobs's avatar
    Erkek

Yeni konu açmayayım, alacak arkadaşlara da belki fikir olur.

Bu modeller arasında kaldım;

https://www.hepsiburada.com/xdrive-tarsus-business-calisma-koltugu-kumas-gri-pm-HBC00006P7Q93

https://www.hepsiburada.com/exvega-andromeda-2024-dokuma-kumas-masajli-profesyonel-oyuncu-koltugu-p-HBCV00005X4BS1 

Tarsus modeli İkea'daki Markusun muadili. Kolçak kısmını geliştirmişler, fiyat olarak da yarı yarıya fark var neredeyse.

Andromeda modeli de çok rahat görünüyor çelik iskelet vs kullanmışlar sağlam duruyor yani. 

Bu modelleri kullanan var mıdır aramızda yorumlarını alsak

Toplam Hit: 2866 Toplam Mesaj: 34
oyuncu masası