Gamming Mouse + Klavye Önerileri
-
Merhaba,
Gamming Mouse ve klavye almayı düşünüyorum önerileriniz nelerdir?
-
Bütcen ne kanka ? Şimdi öyle tavsiyeler gelir bi klavyeye 1000 tl verirsin yani
-
Bu ekipmanları alırken "bi dünya para vericem. üstünde en fazla tuş olanı alayım." diye düşünme hocam. eline hangisi en rahat oturuyor ve hangisinin fonksiyonları daha kullanışlı diye değerlendir. bütçe ne kadar bilmiyorum da eğer ilk düşmede bozulmasın diyorsan maus + klavye için minimum 170 lira ayırman lazım bence.
-
Eğer elin büyükse bloody v7 tavsiye ederim git bi bak eline oturuyor mu rahat ediyor musun bütçe belirtmemişsin oyuzden mekanik klavyelere bak çeşitleri var tuşu yumuşak sert falan diye ayrılıyor hangisinde rahat edersen
Klavye + mouse = 450–500 civarı dediklerim
-
Bloody önerenlere bakma sen :)
Alıcağın gaming mouse şu markalardan olsun : SteelSeries,Razer,Logitech,Belki Roccat bütcene göre mouse çıkar elbetKlavyedede yine aynı şekilde eğer gaming istiyorsan
0x656e tarafından 23/Eyl/15 11:51 tarihinde düzenlenmiştir
3 Marka geçerli bi g15 alırsan dadından yenmez:d -
steelseries rival kullanicisi olarak
tavsiye ediyorum
daha ucuz istersen logitech g300 isini görür
-
bloody gun3 v3 satıyorum 3 hafta oldu alalı 60 tl :)
-
-
hocalar 300 400 lira arasında bi bütçe var ikisine mouse bloody r8 düşünüyorum, klavyede karar veremedim
-
hocam migrosta indirim yakaladım.
logitech g300 mouse ve g103 klavye aldım. gayet güzel sağlam ürünler.
klavye ilk başlarda tuhaf geliyor tuşlar ayrı biraz ama yazarken çok zevkli devam etmek istiyorsun tuşlar güzel :F ayrıca klavye üzerinde 6 extra tuş var kafana göre ayarlıyorsun.
mouse ile tam ele oturuyor elim büyük diyordum ama cuk diye oturdu. sağ ve solda bulunan extra 2li tuşlara yanlışlıkla basarım diyordum ama kullanalı 2 gün olacak şimdiden alıştım çok pratik.
klavye 62 mouse 63 liraya düşmüştü bu arada yakalarsan kaçırma :F
bloody denedim teknosa'da elime göre nasıl diye ama büyük ve uzun yapmış adamlar benim pek kafama yatmadı. benim gibi parmakları hafif kırarak mouse kullanıyorsan bloody ile problem olabilir. onu kullanmak için komple eli dümdüz üzerine yatırmak gerekiyor.
Kreyzi tarafından 23/Eyl/15 15:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Kreyzi bunu yazdı
hocam migrosta indirim yakaladım.
logitech g300 mouse ve g103 klavye aldım. gayet güzel sağlam ürünler.
klavye ilk başlarda tuhaf geliyor tuşlar ayrı biraz ama yazarken çok zevkli devam etmek istiyorsun tuşlar güzel :F ayrıca klavye üzerinde 6 extra tuş var kafana göre ayarlıyorsun.
mouse ile tam ele oturuyor elim büyük diyordum ama cuk diye oturdu. sağ ve solda bulunan extra 2li tuşlara yanlışlıkla basarım diyordum ama kullanalı 2 gün olacak şimdiden alıştım çok pratik.
klavye 62 mouse 63 liraya düşmüştü bu arada yakalarsan kaçırma :F
bloody denedim teknosa'da elime göre nasıl diye ama büyük ve uzun yapmış adamlar benim pek kafama yatmadı. benim gibi parmakları hafif kırarak mouse kullanıyorsan bloody ile problem olabilir. onu kullanmak için komple eli dümdüz üzerine yatırmak gerekiyor.
kaça aldın hocam klavyeyi