Gangnam Style
-
nolanded bunu yazdı
hahah orjinali kadar eğlenceli :D
-
111,344,818 hite bak oha :)
-
ulquiorra bunu yazdı
bilimin, teknolojinin ve medeniyetin bu kadar geliştiği günümüzde eğlence sektörü neden böyle boktan bir yöne doğru ilerliyor anlamak mümkün değil. :D bunu eğlenmek için dinleyen bi ton streamer var twitchde.
Bilim kurgu filmlrinde yapımcılar bu olayı sezmişler ki dediğin gibi çok saçma şeyler oluyordu. Ama işde demekki olanaklar geliştikçe şaşkınlık artıp saçmalık başlıyor. Atıyorum çok eski zamanlardan şu anda bizim eğlenme yöntemlerimize bir bak gerçekten boo shitt yani :S
-
Her canım sıkıldığında bunu dinler oldum :D En başta mal bir şey gelse de sonradan bağımlılık yaptı. Adam da dalga geçmek için yapmış zaten. Sırf Justin bebesini Youtube'daki yerinden indirmek için bile desteklerim. Günde 10 milyon civarı hit alıyor.
ヽ(゜∇゜)ノ Heeeyyyy sexy laaaaaadyyyy
ヘ( ̄ー ̄ヘ) Op
(ノ ̄ー ̄)ノ Op
(〜 ̄▽ ̄)〜 Op
〜( ̄△ ̄〜) Op
(☞゚∀゚)☞ Oppan Gangnam Style -
-
Bende mi sorun var acaba diye,kaç kere dinledim.Bi türlü aşina olamadım.Hiç bir değeri yok şarkının.Dans da öyle anlamsız.Herkezin yapabileceği türden.Tutmaz bu akım.
'Moving Like Bernie' diye bir olay vardı bir aralar.Herşeyi ile orjinal.Nedense fazla tutulmadı.Daha doğrusu bizdekiler bihaber bundan.Nerede saçmalık var,hemen benimser bizim ergenler.'Moving Like Bernie' diye aratıp videoları izleyin,eğlence görün ;
http://www.youtube.com/watch?v=szAdUMg-EPk
obie tarafından 12/Eyl/12 04:00 tarihinde düzenlenmiştir -
ara ara açıp izliyorum hit aldı başını gitti :)
227,450,628
cemnet tarafından 21/Eyl/12 14:47 tarihinde düzenlenmiştir
-

-
daha yeni keşfettim bende 6. ya filan izliyorum klibi :D
şarkı harika olmuş insan ister istemez ritme giriyo :|
ama adamın hareketler kopartıyo olayı asıl :D
-
obie bunu yazdı
Bende mi sorun var acaba diye,kaç kere dinledim.Bi türlü aşina olamadım.Hiç bir değeri yok şarkının.Dans da öyle anlamsız.Herkezin yapabileceği türden.Tutmaz bu akım.
'Moving Like Bernie' diye bir olay vardı bir aralar.Herşeyi ile orjinal.Nedense fazla tutulmadı.Daha doğrusu bizdekiler bihaber bundan.Nerede saçmalık var,hemen benimser bizim ergenler.'Moving Like Bernie' diye aratıp videoları izleyin,eğlence görün ;
hacı bu
bernie çılgın tatilmiydi çılgın hafta sonumuydu neydi ondaki ölü eleman değilmi :D