Gangsky Wordpress Tema | Türkçe | 3 Kolonlu | Portal | Tek Link
-
Konyali bunu yazdı:
-----------------------------
yükeleyemiyorum hata veriyor..
PCLZIP_ERR_BAD_FORMAT (-10) : Unable to find End of Central Dir Record signature
-----------------------------FTP' ye mi yükleyemiyorsun hocam ?
-
evet, wordpressden denedim, ordada kabul etmedi...
böyle temalarda hep bende sorun cikiyor :| nedense bi anlayamadim...
EDIT: baska yerden indirdim, attim sorunlu tema olarak gözüküyor...
İsim Tanım gangsky Stil sayfası kayıp. -
Valla hocam FTP' ye atamıyorsan benlik bir sorun değil :) Şuan kendi sitemde kullanıyorum temalarda eklentilerde çatır çatır çalışıyor. :)
-
benim soruma cevap verin ln :D
-
neyse eyvallah hocam :)
-
Konyali bunu yazdı:
neyse eyvallah hocam :)
-----------------------------:)
-
Bu temayı bir zamanlar denemiştim wp de.Kullanışlı güzel bir tema.Ama eklentilerini kurmak lazım.
Bunu drupal 7 e uydurursak güzel olacak =)
-
opusdei bunu yazdı:
Bu temayı bir zamanlar denemiştim wp de.Kullanışlı güzel bir tema.Ama eklentilerini kurmak lazım.
-----------------------------Temanın stabil çalışabilmesi için eklentilerini dosyaya ekledim :) Yükle çalıştır kullan :)
-
BaD_BoYs bunu yazdı:
opusdei bunu yazdı:
-----------------------------Temanın stabil çalışabilmesi için eklentilerini dosyaya ekledim :) Yükle çalıştır kullan :)
-----------------------------Hocam drupal 7 de çalışmaz bu.Hatta sistem temayı görmez bile.Uyarlamak lazım.
Ben bi uğraşayım bakalım.
Eklentilerin drupalde benzerleri var.Aynı işi gören eklentilerle birleştirip öle deneyeceğim.Bi bakalım...
+ Hazırda bunun drupal 7 uyumlusu varsa, paylaşan olursa memnn olurum
-
opusdei bunu yazdı:
BaD_BoYs bunu yazdı:
opusdei bunu yazdı:
-----------------------------Hocam drupal 7 de çalışmaz bu.Hatta sistem temayı görmez bile.Uyarlamak lazım.
Ben bi uğraşayım bakalım.
Eklentilerin drupalde benzerleri var.Aynı işi gören eklentilerle birleştirip öle deneyeceğim.Bi bakalım...
+ Hazırda bunun drupal 7 uyumlusu varsa, paylaşan olursa memnn olurum
-----------------------------Sen beni yanlış anladın hocam :) Eklentiler Drupal 7 için değil zaten :) WP için :) Eğer bulursam yada uydurabilirsem paylaşırım :)