Garanti Bankası Bonus Genç Kullanan Var Mı?
-
hocam bende kullanıyorum adam gıbı kullanırsan gayet yararlı .
ama aha aıdat yok bısey yok kafadan 500 lıram var dıye harcarsan ki ben ilk 3 gunde lımıtı fulledım elde var 0 :D
bugun yatırıcam ıste döte gelırsın
-
Ya nolcak alam lazım olur dersin bir bakmışsın _____________________ girmiş :D
-
18 24 yaş arası herkesin aylık yıllık ücret ödemeden kullanabilecği bir karttır.
elektronik eşyaya maks 3 taksit yapılıyor geriye kalanlara 12 taksit yapabiliyorsun..
fakat.. taksit sayısını arttırmak istediğin zaman 13 14 15 gibi yada elektronik için 4 5 6 ve daha fazla taksit yapmak istersen her uzattığın ay için 1 lira ücret ödemen gerekiyor. tabi bin lira fazlası ürün alınca her ay eklemeye 1 tlden fazla ücret alınıyor sitesinde ayrıntısı mevcut ben başvurdum 2 3 güne gelecek bana..
-
var bende , 500 lira limitli kartın 600 lira borcu var amk nasıl yaptım bende anlamadım , ihtiyacın yoksa bırak alma
-
MeTiN_7 bunu yazdı
ben kullanıyorum 35 tl aıdat alıyor banada 500 tl dıye geldı su anda 5bın tl lımıtı var 5 ay duzenlı odedım bır sabah bır baktım duzenlı odemeden dolayı bu kadar lımıt olmustur dıye msj geldı
Senden 35 lira alıyolarsa bi defa öğrenci kartı nasıl oluyo?
Bide 500 lira 5 ay düzenli ödeme ile 5000'e mübarek iyi çıkarmışlar
Ben üniversiteb kullanıyorum. Almanya için en avantajlısı bu kart cunku
Florenzi tarafından 26/Eyl/13 19:02 tarihinde düzenlenmiştir -
yazdıklarınız iyi güzel hoş da ayda 280tl taksitle 12 ayda ödeyeceğim. bu limit olayını neden aylık yapmamışlar.Limit olan 500tllik ürün alsam 12 taksit yapsam 40küsür lira ayda taksit yapar öğrencinin ödeyebileceğim mak. bu mu yani?