Garanti Bankası Hesap İşletim Ücreti Hk
-
garanti bankasına ya ücreti iade edin ya da hesabımı kapatın dersen, hesabını kapatmayı tercih ederler. emsal kararlar bul, tüketici mahkemesine git eğer uğraşırım dersen.
-
Banka kartlarından kesilen parayı mahkeme kararıyla geri alabiliyor muyuz ? Benden de kesti göt oğlanları. Öğrenciyim falan filan dinlemiyorlar.
Dedim mahkemeye vericem, banka kartlarından kesileni alamıyorsunuz dedi, doğruluk payı nedir ?
-
kadirozdemir bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
hocalar benden de 40tl kesmiş 3gün önce İş Bankası. Bende öğrenciyim.. Gitsem parayı geri verirlermi? :|
2 mesaj üstü oku hocam.
okudum mutluyum :D
-
by_kamu bunu yazdı
Banka kartlarından kesilen parayı mahkeme kararıyla geri alabiliyor muyuz ? Benden de kesti göt oğlanları. Öğrenciyim falan filan dinlemiyorlar.
Dedim mahkemeye vericem, banka kartlarından kesileni alamıyorsunuz dedi, doğruluk payı nedir ?
yasa cikti ama baska ad altinda aliyolar bu sefer birsey yapamiyosun
-
2006 dan bu yana kullandığım bonus platinum kartıma 35-40-45-50-ve amex özelliğinden dolayı 65 tl civarlarında kesintiler oldu geçen yıl milyarları döndürdüğüm bu kart ne külfet yaratıyorda bu paraları ekstra alıyorsunuz dedim garanti müşteri hizmetlerine bu böyle beyefendi dediler bu böyle değil 2005 2006 ya kadar böyle saçmalık yoktu dedim o zamanlar bişey diyende olmuyordu dedim tabi patronuna diyeceğimiz lafları söylüyoruz gariplere.ben sadece bu kartın iptalini istiyorum gerekçeside benden iznim olmaksızın keyfi alınan paralar dedim tamam beyefendi neyse.aradan 1-2 gün geçti başladılar aramaya beyefendi bu kartı kapatırsanız çok avantaj kaybedersiniz yıllardır beraber çalışıyoruz filan kartınız gold seviyesine yaklaşmış fişmekan hayır beyfendi benim iznim olmaksızın kesilen paralarımı iade etmediğiniz sürece b u kararım değişmez dedim pekala beyfendi kartınızı kapatıyoruz ananızın kızlık soyadı vs gittim muratpaşa tüketici hakem heyeti yerine tüm kesintili ekstreleri ataçladım mayıs ayında verdim eylül ayında bana paramı iade etti garanti arada bende hışımla işbankasına gittim bana 10000 lira veya üstü bir kredi kartı dedim hay hay olur hemen çay kahve şube hesabı bilmem ne baktım işbankası nasıl nedir hayatımda kullanmadım çünkü hiç ama pozitiftim atatürk ün kurdurduğu banka chp iştiraki bilmem ne meğerse onlarda dünya bankerlerinin dümen suyuna girmiş bana en çok eft transfer havale lazım oluyo berbat bi türlü döndüremedim 6-7 senedir garantiye alışan birine bitirim döküntü verimsiz geldi 6 ay geçmedi 25 lira hesap işletim ücreti kesmiş bu ne dedim bunu bütün müşterilerimizden alıyoruz dediler ne yapacam dedim en az 2 adet talimat vermelisiniz dediler verdim.internet şubesi biçimsiz 1 liralık işlemden para alıyor garanti en azından hizmette kusur etmiyor ama yapmamda demiyor bunu yaparım diyor ve oluyor bu çok canımı sıktı işbankasının üstünü çizdim garanti bana ekim ayında telefon etti bu arada o karttan bana 5 ekstre yıllık aidatımı iade ettiler beyefendi bir zamanlar kapattırdığınız bi kredi kartı vardı hea dedim onu geri açıyoruz içinede 70-80 lira bonus koycaz dediler aynı bıraktığınız seviyede dedi tamam dedim bi şartım var dedim bi daha benden aylık yıllık alacak olursanız kapattırırım dedim hay hay beyfendi vs.abi garanti bu olay dışında ekstra paramı kesmedi ama şu bi kesin hizmette kusur yok yapmayacakları vicdansızlıkları da çok ama sıkıntı çıkarmıyorlar mesele bankacılık olduğunda.