Garanti Bankası Operasyon Merkezı Depresyon Sebepı
-
ya merak ettim hani baba bi server odası nasıl olur die google abime sordum
ahanda bunu gosterdı
yanlızzz bu resımdeki bayan arkadaslarımızdan bırı (garantıde hesapım war duzgun konusmakta fayda oldugunu dusunuom)
benım sevgılım olsadunyayı olmadı garantıyı ele gecırırım D::D:D:D:D
saka saka benim catı katı burası
-
harcanıyoruz çalışamadık şöyle bir sistem odasında. hatunların o işten anlayip anlamadığını merak ettim :)
-
masanın altına arkasına felan saklansak gece, bulurlar mı yaw :)
-
monitörler kaç inç yaw merak ettm? 21 gibi duruyor...
-
SecurityMaster bunu yazdı:
-----------------------------harcanıyoruz çalışamadık şöyle bir sistem odasında. hatunların o işten anlayip anlamadığını merak ettim :)
-----------------------------
emin ol hatunların bilgileri yeterli düzeydedir. -
mıllet solemeyı unuttum bu resımler CISCOdan http://newsroom.cisco.com/dlls/2006/prod_121106.html buda lınkı
yazıda ozetle garantı bankası bızı sectıı dıoo
-
vay :D tamda hekır filmlerindeki gibi ortam yapmışlar :D
-
HighNitro: illaki dalgasına oturtacak halleri yok o koltuklara. ama ne düzeydeler. yani önemli olan ne yaptıkları. oradakilerin hepsi sistemci, network'cu yada IT'ci değillerdir. Aralarında bir iki tane olabilir gerçekten bu işle kafayı sıyırmış. Diğerleri call center tarzı olabilir.
-
senin çatı katı mı :S
komple ev nasıl birşey merak ettim
-
bi de biizim çalıştığımız şartlara bak, azına tükürim devlet dairesinin, rezillik a.q.
-
Bugün aradılar garanti bankasından arıyorum dedi çok sevindim dedim kesin iş başvurusu kabul oldu sonra dedi bınus kart avfantajları hakkında bilgi vereceğim dedi bende siktir git dedim kapattım :D