folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Garanti Kredi Kartı Aidat Ödemden Nasıl Kapatılır

Garanti Kredi Kartı Aidat Ödemden Nasıl Kapatılır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı
    turkz bunu yazdı

Yanlış bilgi vermiyorum :) müşteri hizmetlerini arıyorsun kartımı kaybettim ve yeni kart istemiyorum diyorsun bu kadar. Banka senin 4453 xxxx xxxx 1284 numaralı kartını tamamen kapatıyor. İşleme kapatma gibi düşünme o kart iptal oldu sana tekrar aynı numaraları basıp gönderemez. Yeni kredi kartı oluşturup onu yolluyorlar ama sen yeni kart istemezsen yollayamazlar.

bebeğim, canım, bir tanem, biz de sana yeni kart yollarlar diyoruz başka bişey demiyoruz ama kartın kaybolması ile kart ücretinin ne alakası var amına koyim ? oldu olacak ekstre gelince ara kartı kaybettim de borcunu ödeme.

tam da bunu yazacaktim ben :D

kart yok ama karta bagli hesap aktif :D 

amk bankalar sineğin yağından para kazanirken bir siz akıllısınız :D

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek

Kart kapandığında dönemiçi işlemlere kart aidatı yansımamıştı. Bugün hesap kesimi olacak. İnternet şubede kart kapalı görünüyor.

Ben zaman kredi kartını hayatımdan çıkarmak istiyordum nakit yaşayacağım. Varsa al yoksa bekle. Yok bankası yok aidatı filab uğraşmak istemiyorum.

Harcamalar da fena değildi. Ama telefonda sadece bana 40 tl verelim sadece 6 ay daha kullan dediler ama kart aidatını yine alırız dediler. 

Dur bakalım ekstre kesilince ne olacak?

Not late for nothing
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı
    turkz bunu yazdı

Yanlış bilgi vermiyorum :) müşteri hizmetlerini arıyorsun kartımı kaybettim ve yeni kart istemiyorum diyorsun bu kadar. Banka senin 4453 xxxx xxxx 1284 numaralı kartını tamamen kapatıyor. İşleme kapatma gibi düşünme o kart iptal oldu sana tekrar aynı numaraları basıp gönderemez. Yeni kredi kartı oluşturup onu yolluyorlar ama sen yeni kart istemezsen yollayamazlar.

bebeğim, canım, bir tanem, biz de sana yeni kart yollarlar diyoruz başka bişey demiyoruz ama kartın kaybolması ile kart ücretinin ne alakası var amına koyim ? oldu olacak ekstre gelince ara kartı kaybettim de borcunu ödeme.

Ben adres değişikliğim olabilir yeni kart istemiyorum dedim.

JOE tarafından 09/Haz/20 13:49 tarihinde düzenlenmiştir

Not late for nothing
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selo-g
    selo-g's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı
    turkz bunu yazdı

Jahahahaha. Haklı isyan ajah😀😀

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    yolbulucu bunu yazdı
    turkz bunu yazdı

:) Fiziksel olarak card aktif olmasada PAN (Primary Account Number) aktif. Yani cardın üzerinde ki işlemler sifirlanan yada başka bir hesaba aktarilana kadar cardın bağlı bulundugu credit hesap akti kalır.

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Diathorus
    Diathorus's avatar
    Erkek

Bende garanti bankası düz bonus kredi kartını kapatmak istiyorum ama müşteri temsilcisiyle uğraşmaya üşendiğim için bir türlü kapatamadım.

Bunun kolay bir yolu yok mu? Ne yapmak lazım? Yol gösterin pls.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Diathorus bunu yazdı

Bende garanti bankası düz bonus kredi kartını kapatmak istiyorum ama müşteri temsilcisiyle uğraşmaya üşendiğim için bir türlü kapatamadım.

Bunun kolay bir yolu yok mu? Ne yapmak lazım? Yol gösterin pls.

İyi günler kartımı kaybettim iptal ettirmek istiyorum. Tabi efendim iptal işlemini hemen sağladım. Yeni kartınız hangi adrese yollansın? İstemiyorum göndermeyin. 

Bu kadar. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

Bugün mesai yoğundu arkamdan resmen hikaye yazmışsınız :D Kredi kartı 09.06.2020 tarihi itibariyle kapatıldıysa yeni kredi kartı istemediysen kimse sana 10.06.2020 tarihi itibariyle geçerli olacak aidatı yansıtamaz bu arada bir bankada kredi uzmanı olarak çalışıyorum :D

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek
    turkz bunu yazdı

Üstünü çizdiğim yerler anlam kargaşasına sebep olmuş olabilir üstü çizili olmayan yerleri okumanız yeterlidir :)

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek

SONUÇ;

Dün; sabah arayıp kartımı kaybettim kapatın dedim. Yeni kart istemiyorum adres değişikliği yapabilirim dedim.

Bugün;

Ekstre kesildi KART AİDATI YANSIMAMIŞ

Not late for nothing
Toplam Hit: 3262 Toplam Mesaj: 25
kart kapatma garanti bankası