Garantili Note 3 + Yedek Batarya + 2 Flip Cover + Çerçeve
-
İlan Açıklaması: 8 ay garantisi devam etmekte olan Türkiye'den alınma faturalı Samsung Galaxy Note 3 (N9000Q) cihazıdır! Jelatini bile çıkmamıştır. Kutusunda tüm parçalar eksiksizdir. (Sahibinden.com)
İlan Linki ve Fotoğraflar: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-tr-garantili-note-3-plus-yedek-batarya-plus-2-flip-cover-plus-cerceve-197326660/detay/
CİHAZ VATAN COMPUTER'DAN ALINLIŞ OLUP 8 AY GARANTİSİ DEVAM EDEN TÜRKİYE CİHAZIDIR!
CIHAZIN SADECE ÜST TARAFINDA plastiğinde BİR MİLİM ÇAPINDA KIRILMA MEVCUTTUR, KIRILMA KESİNLİKLE EKRANDA DEĞİLDİR, NOTE 3 'UN KENAR PLASTİGİNDEDİR.BASKA YERİNDE KIRIK ÇIKIK YOKTUR. NOTE 3' UN KENAR KISMINI SİPARİŞ EDİP GETİRTTİM . KIRIK OLAN TARAFI YENİ PARÇAYLA DEĞİŞTİREREK DAHA PAHALIYA SATABİLİRDİM, BUNU YENİ ALACAK KİŞİ GÖNÜL RAHATLIĞIYLA YAPABİLİR BEN ONA BIRAKTIM. İÇİ KESİNLİKLE AÇILMAMIŞTIR CİHAZIN!
Yedek kalem uçları,mandalı,kulaklığı,orjinal şarj aleti ve 1 adet daha batarya benim hediyemdir. 1 adet kendi orjinal bataryası, 1 adet de benim yedek kullandığım batarya vardır. 2 adet flip cover, 2 adet 0,2mm arka kapak, ve en önemlisi üst tarafta kırık olan parçanın komple yedek parçasını hediye ediyorum. Resimde görebilirsiniz.
ÖNCEDEN DE 5 ADET TELEFON SATIŞIM OLDU İSTANBULDA ELDEN SATTIM, KESİNLİKLE KİMSE SORUNLA KARŞILAŞMADI. BİZZAT KENDİ KULLANDIGIM TELEFONU SATIYORUM.
KENAR PLASTİĞİNDE KIRILMA OLDUĞUNDAN FİYATI BU KADAR DÜŞÜKTÜR. BU FİYATA İLK SAHİBİNDEN BÖYLE TEMİZ CİHAZ BULAMAZSINIZ.
NOT-A: ELİMDE NOTE 3 KIRILAN TARAFIN KOMPLE DEĞİŞİMİ İÇİN GEREKEN PARÇA MEVCUTTUR, DEĞİŞTİRMEDİM. DEĞİŞTİRİP DAHA PAHALIYA SATABİLİRDİM AMA ALAN KİŞİ TELEFONCUYA GİDİP 1DK İÇERİSİNDE HALLEDEBİLİR. TELEFONUN İÇİ KESİNLİKLE AÇILMAMIŞTIR. BENDE AÇMAMAK İÇİN, YENİ SAHİBİNİN İNSİYATİFİNE BIRAKTIM. PARÇA FİYATA DAHİLDİR.
NOT-B: Sadece İSTANBUL İÇİ ELDEN teslim edilebilir.
İÇERİSİNDE EKSTRADAN
FULL KUTU: SARJ, YEDEK KALEM UCU, MANDALI, KULAKLIK..
1 ADET YEDEK BATARYA
2 ADET FLİP COVER (1 ADET CÜZDANLI, 1 ADET ŞEFFAF DOKUNMATİK HASSASİYETLİ FLİP COVER)
1 ADET SAMSUNG GALAXY NOTE 3 KENAR İSKELETİ (YEDEK PARÇASI)
2 ADET 0.2MM Kapak
Sahibinden.com satış fiyatı: 1.199TL
Tahribat.com satış fiyatı: 1.150TL (Pazarlıksız son fiyattır)
-
Batarya orjinal mı ?ne kadar a satın aldın *ne kadar sure fark edıyor telefonun yanında gelen batarya ile kıyaslarsan ?
-
bu çocuğa kefilim, götü gibi bakar telefonuna :)
-
Bnde ekran çerçevesini değiştirmek istiyordum ekranla beraber değiştiğini söyledi servis bana bilgin olsun hocam sadece çerçeve değişmiyor diye biliyorum servisin söylediği bu en azından
-
Samsungların kronik sorunu zaten ekran çerçevesi. Her modeli böyle. Ne kadar düzgün baksanızda ya üstündeki boya soyuluyor yadan kırılıyor.
-
Birisi note3 satıyorsa 2 nedeni vardır:
Ya paraya ciddi anlamda sıkıştı ya da cihaz bok vaziyette :D başka türlü satılmaz o alet.
-
RETRET bunu yazdı
Ya paraya ciddi anlamda sıkıştı ya da cihaz bok vaziyette :D başka türlü satılmaz o alet.
arkadaşın aklına note 4 ü soktum da :D bende de note2 var bende onu satıp note 4 alıcaz beraber hocam yani alet harbiden temiz. satmayaccaktı ama note 4 işte :)
-
BosphorusPasha bunu yazdıRETRET bunu yazdı
arkadaşın aklına note 4 ü soktum da :D bende de note2 var bende onu satıp note 4 alıcaz beraber hocam yani alet harbiden temiz. satmayaccaktı ama note 4 işte :)
note4 gereksiz bir telefon. işlemci gücü 4k yı beslemeye yetmiyor, note4 note3 den yapı olarak da daha kaba. bunlara ek olarak usb3 yok note4 de, usb2 var dock ünite ile tv ye bağladığında note3 ün oyun akıcılığını note4 de tv de yakalayamıyorsun. note4 yerine note5 i beklemek daha mantıklı bir seçim olurmuş. cpu gücündeki artış düşük, ram aynı, ekran-cpu gücü oranı yok en az 500mhz daha hızlı olması gerekirdi 4k için. usb3 yok, daha kalın ve kaba. bence yanlış seçim.
-
usb 3 ü kim kullanacak hocam arkadaşta var da ne yapmış sorsana bi :D
4k oyun desen pek umrumuzda değil, en önemli unsur kamerası. aşırı derecede iyi ve bizimde işimize en çok yarayacak noktası bu.
-
Usb 3.0 olması bence kötü bir şey telefonun. Nereye gitseniz şarj aleti hep usb 2.0. Buda büyük rahatlık oluyor. Sonra kalın uçlu Samsung şarjı var mı diye gezersiniz ortamlarda. :)
mkyb tarafından 18/Oca/15 16:11 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
Usb 3.0 olması bence kötü bir şey telefonun. Nereye gitseniz şarj aleti hep usb 2.0. Buda büyük rahatlık oluyor. Sonra kalın uçlu Samsung şarjı var mı diye gezersiniz ortamlarda. :)
usb3 girişe usb2 de takılabiliyor arada ciddi hız farkı var. bence 2 ye dönüş saçmalıktan ibaret. sadece kamera için o paralar verilmez telefon kameradan ibaretse lumiadır. note3 ü dock ünite ile full hd tv ye bağlayın. docka wireless klavye mous takın. remote desktop yüklü ise işteki pcnizi taşımazsınız. android oyunlarıda tvde oynarsınız. note4 ü beğenmedim ben.
RETRET tarafından 18/Oca/15 16:20 tarihinde düzenlenmiştir