Garantili Satılık Macbook Pro

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    CEO bunu yazdı
    scarletbeard bunu yazdı

Hocam new yorka gittim. Daha önce florida yapıyorum. Bilet frank furttan.

Pc satılmıştır. Bilginize. Konu silinebilir. Herkesin ilgisine tşk ederim. 1950 lira teklif eden arkadaşlara çok tşk ederim. 

Karıncayı skip belini incitmemek bu olsa gerek :)

Hocam ne demek istediğini anlamadım ama pc mağaza fiyati 3300 lira .ve ben açıkca dedim pazarlık vs yapabileceğim bir fiyat değil sahibinden.com da benzerleri 2300 ile 2800 arasi geziyor. Kimseyi sktiğimiz yok. Karınca olarak düşünme. Bence fiyat bu bilgisayar bu isteyen buyursun istemeyen saolsun. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    scarletbeard bunu yazdı

Hocam ne demek istediğini anlamadım ama pc mağaza fiyati 3300 lira .ve ben açıkca dedim pazarlık vs yapabileceğim bir fiyat değil sahibinden.com da benzerleri 2300 ile 2800 arasi geziyor. Kimseyi sktiğimiz yok. Karınca olarak düşünme. Bence fiyat bu bilgisayar bu isteyen buyursun istemeyen saolsun. 

Yok hocam senin istediğin fiyatla yada ürünle alakalı değil.

Demişsinya 1950 TL teklif verenlerede çok teşekkürler diye. Adam 1950'yi veriyor 50 TL'yi yırtmanın peşinde babında söylemişsin, bir nevi laf sokmuşsun.

O yüzden öyle birşey söyledim. Yoksa istediğin fiyatta son derece uygundu zaten o makinaya göre.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    CEO bunu yazdı
    scarletbeard bunu yazdı

Yok hocam senin istediğin fiyatla yada ürünle alakalı değil.

Demişsinya 1950 TL teklif verenlerede çok teşekkürler diye. Adam 1950'yi veriyor 50 TL'yi yırtmanın peşinde babında söylemişsin, bir nevi laf sokmuşsun.

O yüzden öyle birşey söyledim. Yoksa istediğin fiyatta son derece uygundu zaten o makinaya göre.

Tabiki hocam garanti kutu duruyor. 10 gb ram 1 gb ekran kartı olan mac book mu var. Maclar standart 350 yada 512 mb ekran kartı olur. Makina bedava dencek bir fiyatta. Core 2 dualar bile 1500 1600 lira. Yanında birde extra 2 gb ram vereceğim 12 gb ram vermiş oluyorum.  Milletin pazarlık isteklerine cok cevap vermeyi sevmiyorum. Alan arkadaşa hayirli olsun. Nediyeyim.

Toplam Hit: 1567 Toplam Mesaj: 14