•Garantili Sms Bomb•
-
bırakın böle irc bot un sevicesini
gidin adam gibi sms bomb çekin.....
kökten geberttin baba :o)))
-
Arkadaslar GOOGLE da arastırın SMS.TCL diye aratın size bir cok eggdrop kodu cıkar hatta paralılarda cıkar bunlarıda CC ile satın alıp ordaki SERVIS i kullanan bir BOMBER yazabilirsiniz. MYSEVGI nin olayıda yakında biter zaten bu tip seyler uzun ömürlü olmaz..
-
DesertSun bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaslar GOOGLE da arastırın SMS.TCL diye aratın size bir cok eggdrop kodu cıkar hatta paralılarda cıkar bunlarıda CC ile satın alıp ordaki SERVIS i kullanan bir BOMBER yazabilirsiniz. MYSEVGI nin olayıda yakında biter zaten bu tip seyler uzun ömürlü olmaz..
-----------------------------
bu eggdrop kodu bende var ama nasil kullanilacagini kesfedemedim. Bilen varmi acaba? -
olm google da arttıklarında çoğu zaman dialer tipi şeyler indiriyosunuz. dikkat edin
-
Ya ArkadasLar MySevgi yi Bos Verin Siz isterSeniz Siede boyLe bi Sistem Kurayım (: No ProbLem is Sadece Paraya Bakar (: Her Zaman ve Her Yerde oldugu gibi tabi (: ilk YapıLacak i$ sir ircd Kurmak Tabi Para Lasım eheuhe ßirde Ustune CoonferenceRoom
ÇekTimi aHa oLDu FiTik gibi Server SMS oLayına GeLinCe TCL Denilen bir Kod Türü var Ki Genelde ßu Kod irc Lerde KulanıLır MeseLe: otoBan Mynet te ScripT ten girişte ban yediginizde bi ton uzun Kelime ÇıkaR TCL Den ekLenir bu Kod Lar Bu Koda Sahip oLabiLmenizde Tabiki Para Lan NE Para goz Ademım Yawff (: Tabi ben diL SMS Kodunu YazanLar SatıyOr Para KarsıLıgı Size .!! Lasım oLursa SMS ( TCL ) Kodu YardımCı Olurum Size .! -
MySevgi vsb. ServerLerden banyiyen warsa irc Proxy werim anam :p AipSiniz TahripMüriTLerini Kimse engelleyemez Siz Ban yeyin Proxy benden Gene Sokim Sizii Servere (: Uyus oLur OperLer ama buna igtiyacım oLmadıgından ben Kulanmıyorum Mysevgi de bayagı Tanıdıgım Oper var .! Bu nedenLe Ban yeme Sorunum oLMuyOr
-
yoq olm bi işe yaramıyo bu
-
HolyDemon tarafindan 28 Temmuz 2005 (Perşembe) tarihinde yazildi. yoq olm bi işe yaramıyo bu tabi işe yaramaz a.k adam 2003 de yazmış topiği nerden buluonuz bunları yaw
Toplam Hit: 6900 Toplam Mesaj: 19