Garantisi Devam Eden Faturasız Ürün Nasıl Satılır
-
Elimde bir ürün var hediye kazanıldı. Hallice eğitimim için paraya ihtiyacım olduğundan satmak istedim fakat veren yer bana faturasını vermedi. Bozulursa bize gönderirsin dediler. Garantiden faturadan haberim yok. Acaba bunu nasıl satabilirim acilen.
-
ürün nedir?
artık bir çok firmalar garanti kağıdına bakmıyor. Seri numaraları yeterli oluyor onlar için.
-
can498 bunu yazdı
ürün nedir?
artık bir çok firmalar garanti kağıdına bakmıyor. Seri numaraları yeterli oluyor onlar için.
Retina ekranlı ipad mini.
- Seri numarası nerde yazıyor.
- Kaç ay var nereden öğrenebilirim.
- En çabuk kaça ve nereden satabilirim.
-
Alınan tarih yazılmamış.
En düşük mediamarkta 904 tl ye satılıyor. Nerede ve kaç tl ye daha çabuk satabilirim.
zeybekustasi tarafından 02/Haz/14 00:41 tarihinde düzenlenmiştir -
++;
-
ailla garanti sorgulama ekranı gibi birşey vardır. appledan anlayanlar yazar da sen gene apple sitelerine bi baksana.
-
seri numarasi ayarlar bolumunde yazar.
garanti icin bilkom'u arayip seri numarasiyla durumu sorgulatabilirsin.
-
Hocu pmden bi fiyat ateslersen hayrina.
-
Bendede samsung galaxy s4 var, ama faturası kayıp. ( daha kutusu bile açılmamış )
Ürün alınalı 1 ay olmuş. Bu ürünü faturasız satmak istesem, alan kişi garantiden yararlanabilirmi.?
HoLyCat tarafından 02/Haz/14 09:55 tarihinde düzenlenmiştir -
o işte bir iş var. isteyen müşteye A4 kağıdına fatura yazdırıp hemen veriyorum ellerinde fatura yoksa ya yazdırmamışlar hiç yada ürün olaylı
-
PanxeR bunu yazdı
o işte bir iş var. isteyen müşteye A4 kağıdına fatura yazdırıp hemen veriyorum ellerinde fatura yoksa ya yazdırmamışlar hiç yada ürün olaylı
Yok hocam firma sağlam.
Israr etsem eminim verirler.
Keza bir sebebpten ütürü bir hafta sonra tekrar faturayı isteyebilirim.
Bu süre zarfında fatura olmadan kalan garantiyi ve fiyatı ne yapmalı biri söyleyebilir mi?
zeybekustasi tarafından 02/Haz/14 12:29 tarihinde düzenlenmiştir