folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gardrops Ürün Satma

Gardrops Ürün Satma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sensiz_aglamam
    sensiz_aglamam's avatar
    Dişi

hocam kullanıcı adın ne ben orda ikinci el ürünlerimi satıyorum güzelde kar bırakıyor açıkcası.
    Satarken belli bi rakama kadar senden para kesintisi yapmadığından rahat bir uygulama
    Dolap öyle değil hem satarken hem alırken kesinti yapıyor 
    iki siteyede ürün yüklüyorum ama en çok gardrops'a yönlendirip satış yapıyorum 
    başıma gelen en ilginç şey ürünü teslim almadı ptt de kaybetti :) bunun için sadece 1 tl ödedi çok bi değeri yoktu uğraşmak istemedim açıkcası

kargo seçemiyorum artık hep ptt ile gönderim yapıyor muhtemelen kargo ücretinden dolayı ama 1 defa sıkıntı yaşadım başka da bir eksisi yok uygulamaların 
    instagram; hesabın varsa altına gardrops linkini bırakabilirsin ayrıca yorum atabilirsin ürünlere çok farklı ürünleri beğenebilirsin o şekilde etkileşim olur 
    çok fazla takip et sonra zamanla azaltırsın 

hayırlı satışlar :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek
    sensiz_aglamam bunu yazdı

hocam kullanıcı adın ne ben orda ikinci el ürünlerimi satıyorum güzelde kar bırakıyor açıkcası.
    Satarken belli bi rakama kadar senden para kesintisi yapmadığından rahat bir uygulama
    Dolap öyle değil hem satarken hem alırken kesinti yapıyor 
    iki siteyede ürün yüklüyorum ama en çok gardrops'a yönlendirip satış yapıyorum 
    başıma gelen en ilginç şey ürünü teslim almadı ptt de kaybetti :) bunun için sadece 1 tl ödedi çok bi değeri yoktu uğraşmak istemedim açıkcası

kargo seçemiyorum artık hep ptt ile gönderim yapıyor muhtemelen kargo ücretinden dolayı ama 1 defa sıkıntı yaşadım başka da bir eksisi yok uygulamaların 
    instagram; hesabın varsa altına gardrops linkini bırakabilirsin ayrıca yorum atabilirsin ürünlere çok farklı ürünleri beğenebilirsin o şekilde etkileşim olur 
    çok fazla takip et sonra zamanla azaltırsın 

hayırlı satışlar :)

Merlynshoe ve omurayakkabi diye iki tane hesabım var ikiside hem dolapta hem gardropsta var aynen güzel satışlar oluyor ekmekte var bu işte biraz daha yoğunlaşıp satışları artırmak niyetindeyim

Toplam Hit: 1639 Toplam Mesaj: 13
internet satışı gardrops dolap