Gardrops Ürün Satma
-
hocam kullanıcı adın ne ben orda ikinci el ürünlerimi satıyorum güzelde kar bırakıyor açıkcası.
Satarken belli bi rakama kadar senden para kesintisi yapmadığından rahat bir uygulama
Dolap öyle değil hem satarken hem alırken kesinti yapıyor
iki siteyede ürün yüklüyorum ama en çok gardrops'a yönlendirip satış yapıyorum
başıma gelen en ilginç şey ürünü teslim almadı ptt de kaybetti :) bunun için sadece 1 tl ödedi çok bi değeri yoktu uğraşmak istemedim açıkcasıkargo seçemiyorum artık hep ptt ile gönderim yapıyor muhtemelen kargo ücretinden dolayı ama 1 defa sıkıntı yaşadım başka da bir eksisi yok uygulamaların
instagram; hesabın varsa altına gardrops linkini bırakabilirsin ayrıca yorum atabilirsin ürünlere çok farklı ürünleri beğenebilirsin o şekilde etkileşim olur
çok fazla takip et sonra zamanla azaltırsınhayırlı satışlar :)
-
sensiz_aglamam bunu yazdı
hocam kullanıcı adın ne ben orda ikinci el ürünlerimi satıyorum güzelde kar bırakıyor açıkcası.
Satarken belli bi rakama kadar senden para kesintisi yapmadığından rahat bir uygulama
Dolap öyle değil hem satarken hem alırken kesinti yapıyor
iki siteyede ürün yüklüyorum ama en çok gardrops'a yönlendirip satış yapıyorum
başıma gelen en ilginç şey ürünü teslim almadı ptt de kaybetti :) bunun için sadece 1 tl ödedi çok bi değeri yoktu uğraşmak istemedim açıkcasıkargo seçemiyorum artık hep ptt ile gönderim yapıyor muhtemelen kargo ücretinden dolayı ama 1 defa sıkıntı yaşadım başka da bir eksisi yok uygulamaların
instagram; hesabın varsa altına gardrops linkini bırakabilirsin ayrıca yorum atabilirsin ürünlere çok farklı ürünleri beğenebilirsin o şekilde etkileşim olur
çok fazla takip et sonra zamanla azaltırsınhayırlı satışlar :)
Merlynshoe ve omurayakkabi diye iki tane hesabım var ikiside hem dolapta hem gardropsta var aynen güzel satışlar oluyor ekmekte var bu işte biraz daha yoğunlaşıp satışları artırmak niyetindeyim