Garip Bi Oyun... Coz Cozebilirsen, Programlama İceriyor!
-
oyunun son hali, bakalim rekoru kim kiracak!!!
http://jrgarga.brinkster.net/isimsizoyun/index.asp
flashtan falan anlamadigimi soylemistim :) deneyin bakalim, en azindan cizimlerime bir yorum yaparsiniz...
bunu yapmaya kalkmadan once beyin cimlastigi ve kod denemesi yaparken olusturdugum diger bi oyun;
http://jrgarga.brinkster.net/4kutu/index.asp
not: hic bir guvenlik falan yoktur, ona gore
-
89 adimla rekor sunnetci efendide arkadaslar :)
hayirli ugurlu olsun, tebrikler :D
-
ya sans faktoru cok mu yuksek oldu?
pek kafa kullandirmiyor sanki... kendi yaptigim oyunda sunnerchi nin rekorunu gecemedim de :D
ne yapabilirim sans olayini dusurmek icin acaba fikri olan? ya da cok az secenek var gibi mi?
kimse oynamadimi yaw?
-
3+1 bi evde olsa oyun 10 numara 5 yıldız olur =)
yapabilirsen 3+1 olsun ev o zman biraz daha çekişmeli olur oyun
-
rekor el degistirdi, kivanchh nickli murid birinci suan, bilginize :)
-
kırılır yakın zamanda benim rekor :) yanlız aynı şeyler kendini tekrar ediyo be yaw :) abaw söylemeseydim rekorumu kıracaklar:P
-
arkadaslar rekor resetlendi haberiniz olsun. kivanchh arkadas oyunu bozdugu icin :P saka saka. kendisi oyunumdaki ilk hileyi bulmus oluyor :) sleep deyip sonra back yapip tekrar sleep diyebiliyorsunuz! ama yapmayin lutfen, ben bi ara bakarim icabina vaktim oludukca ben oyle takilicam gelistiricem zaten.
simdilik rekor 333 adimla DeViL e resetlendi bilginize...
-
lemar bunu yazdı:
-----------------------------arkadaslar rekor resetlendi haberiniz olsun. kivanchh arkadas oyunu bozdugu icin :P saka saka. kendisi oyunumdaki ilk hileyi bulmus oluyor :) sleep deyip sonra back yapip tekrar sleep diyebiliyorsunuz! ama yapmayin lutfen, ben bi ara bakarim icabina vaktim oludukca ben oyle takilicam gelistiricem zaten.
simdilik rekor 333 adimla DeViL e resetlendi bilginize...
-----------------------------ayptr yaw hileyle 3 adımda bitirmiş olabilirim ancak 79 adıma emek verdim be :P
-
Vay anasını bizim oyun ne hallere gelmiş :D Helal olsun kardeşim devam devam :D