Garip Bir Oyun :S
-
bu oyunların mantığı 9 rakamıdır.. hangi sayıyı tutarsanız tutun ordaki işlemleri yaptıktan sonra en son işlem 9 un katıdır.. ve sizin sonuca denk gelen resimde 9 un katı dır.. yani bu aslında bi melek değil 9 ipneliğidir :D
-
ulan nerdeyse tırsıyodum bu starda bi program vardi ya fenomen b an onların sitesi diye düşündüm :DD:
-
2 kere denedim ikisindede oldu
-
küçükken oynadıımız salakça bi oyun vardı işte bişeler sorulurdu "d" le başlayan bi ülke tut denirdi Danimarka olurdu ilk akla gelen cvp.. danimarka da 9 karakterli... ordanda bi hipnelik çıkıodu işte tam hatırlayamadm :P
-
bi sayı tutun 9 la çarpın rakamlarını toplayın tek basamağa inene kadar . çıkan sayıdan 9 çıkarın neyim varki senden gari olsun.
-
boyfromsmyrna bunu yazdı:
-----------------------------
nuggets54 bunu yazdı:
deja-vu bunu yazdı:
50 yi aldım 0 la topladım 0 cıkarttım bilemedi:D
50 den 5 çıkarcan çünkü:D
zuahahahah :D:D:D walla sandalyeden düşüodum :D:D:D
-----------------------------puhahaa :D
-
ßisses bunu yazdı:
ilki tuttu ikinci ve diğerlerinde fıs
yanılmaz. sen o dediği işlemleri yapmışsan yanılmaz ama kafandan bi sayı tutduysan olmaz. çünkü arkadaşlarında açıkladığı gibi sonuç her zaman 9 ve 9 un katları çıkar. 9 ve 9 un katlarındada hep aynı resim olduğu için yanılmaz. -
%70 tuttu :D 10 tane denedim 7 si tuttu zaten sistem şu çıkabilcek sayıkara yerleştirilen hayvanlar aynı hemen hemen 3 tane hayvanı yerleştiriyolar ordanda %33 çıkma ihtimali oluyor kanımca
-
XpertVision bunu yazdı:
çok eski bir numara bak aklında ne tutarsan tut sayı değerini çıkardığında 9 ve 9 un katları ortaya çıkar farkındaysan 9 ve 9 un katlarında aynı hayvan oluyor ve her seferinde hayvan değişiyor :) çok eski bir mantık
-----------------------------sana katılıyorm