Garip Bir Oyun :S

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    bu oyunların mantığı 9 rakamıdır.. hangi sayıyı tutarsanız tutun ordaki işlemleri yaptıktan sonra en son işlem 9 un katıdır.. ve sizin sonuca denk gelen resimde 9 un katı dır.. yani bu aslında bi melek değil 9 ipneliğidir :D

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    ulan nerdeyse tırsıyodum bu starda bi program vardi ya fenomen b an onların sitesi diye düşündüm :DD:

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    2 kere  denedim ikisindede oldu

ebedi devlet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kara_Mc
    Kara_Mc's avatar
    Erkek
    küçükken oynadıımız salakça bi oyun vardı işte bişeler sorulurdu "d" le başlayan bi ülke tut denirdi Danimarka olurdu ilk akla gelen cvp.. danimarka da 9 karakterli... ordanda bi hipnelik çıkıodu işte tam hatırlayamadm :P

Kahpe Dostun Olacağına Delikanlı Düşmanın Olsun....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek

bi sayı tutun 9 la çarpın rakamlarını toplayın tek basamağa inene kadar . çıkan sayıdan 9 çıkarın neyim varki senden gari olsun.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

boyfromsmyrna bunu yazdı:
    -----------------------------
    nuggets54 bunu yazdı:
    deja-vu bunu yazdı:
    50 yi aldım 0 la topladım 0 cıkarttım bilemedi:D
    50 den 5 çıkarcan çünkü:D
    zuahahahah :D:D:D walla sandalyeden düşüodum :D:D:D

puhahaa :D

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ßisses bunu yazdı:
    ilki tuttu ikinci ve diğerlerinde fıs
    yanılmaz. sen o dediği işlemleri yapmışsan yanılmaz ama kafandan bi sayı tutduysan olmaz. çünkü arkadaşlarında açıkladığı gibi sonuç her zaman 9 ve 9 un katları çıkar. 9 ve 9 un katlarındada hep aynı resim olduğu için yanılmaz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    %70 tuttu :D 10 tane denedim 7 si tuttu zaten sistem şu çıkabilcek sayıkara yerleştirilen hayvanlar aynı hemen hemen 3 tane hayvanı yerleştiriyolar ordanda %33 çıkma ihtimali  oluyor kanımca

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:
    çok eski bir numara bak aklında ne tutarsan tut sayı değerini çıkardığında  9 ve 9 un katları ortaya çıkar farkındaysan 9 ve 9 un katlarında aynı hayvan oluyor ve her seferinde hayvan değişiyor :) çok eski bir mantık

sana katılıyorm

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
Toplam Hit: 2770 Toplam Mesaj: 20