Garip Ve Bir O Kadar Da İşe Yarayacak Site Çeşitleri
-
zalimadam bunu yazdı
google.com
birçok dili destekleyen arama motoru. resim video kitap döküman arama özelliğide var.
:) hadi canım
-
wert bunu yazdıfuturist bunu yazdı
Her gördüğümü duyduğumu notlara kayıt yapan kişiliğim taa bilgisayarım bile yokken dünya kadar internet sitesi adı kaydetmiş :)
2-60 000 den fazla dünya çapında otel ve rezervasyon sitesi beğendim. bizim varoşları bile gösteriyor :)
niye kullanmıyon
ben kullanmıyorum ama listede dursun.
seyahat siteside zilyon tane var . hangisi güncel kurumsal insan kestiremiyor.
ihtiyacım olmadıda mesela bilmemne ülkesinde x otele gideceksin bakacaksın ki öyle otel yok.
benim aklıma gelen başıma gelmiştir. öyle bir paranoyam var. şöyle kaliteli bir site bulsamda en azından takip etsem ?
-
güncelledim görmeyenler için yine ekleme yapıcam özellikle simülasyonu izleyin
-
Teşekkürler :) lazım olacak şeyler var.
-
İyiymiş. Sağol.
-
futurist bunu yazdıwert bunu yazdıfuturist bunu yazdı
Her gördüğümü duyduğumu notlara kayıt yapan kişiliğim taa bilgisayarım bile yokken dünya kadar internet sitesi adı kaydetmiş :)
2-60 000 den fazla dünya çapında otel ve rezervasyon sitesi beğendim. bizim varoşları bile gösteriyor :)
niye kullanmıyon
ihtiyacım olmadıda mesela bilmemne ülkesinde x otele gideceksin bakacaksın ki öyle otel yok.
benim aklıma gelen başıma gelmiştir. öyle bir paranoyam var. şöyle kaliteli bir site bulsamda en azından takip etsem ?
o sitelerdeki yorumların hepsinin sahte olduğu ve zorla yazdırıldığını hatta otel sahiplerinin bunun için büyük bir bütçe ayırıp
yorum satın aldıklarını biliyor muydunuz ?
bu konsepteki en büyük sitenin bile bu satışı yaptığını söylemiş miydim size?
www.holidaycheck.com gibi siteler dahi artık bundan para kazanmakta...
buna ise reklamcılık deniyor. -
İngilizce geliştirmek için güzel bir site.
Yazma hızınızı test edebileceğiniz bir site.Yarışmalar da düzenleniyor.Rekorum dakika da 87 kelime.
http://10fastfingers.com/typing-test/turkish
-
Lupin bunu yazdıfuturist bunu yazdıwert bunu yazdıfuturist bunu yazdı
niye kullanmıyon
o sitelerdeki yorumların hepsinin sahte olduğu ve zorla yazdırıldığını hatta otel sahiplerinin bunun için büyük bir bütçe ayırıp
yorum satın aldıklarını biliyor muydunuz ?
bu konsepteki en büyük sitenin bile bu satışı yaptığını söylemiş miydim size?
www.holidaycheck.com gibi siteler dahi artık bundan para kazanmakta...
buna ise reklamcılık deniyor.bilmiyordum. ama neden şaşırmadım :)
zaten otel deyince aklıma tek birşey gelir güven.
güvenlimi .
zaten gittiğim yerde bütün günümü niye otelde geçireyim
akşam yatıcam sabahta erkenden kaçacağım.
anca öyle birşey olunca forumlardan araştırırsın . birde güvenilir tur şirkteleri varsa belki ordan
-
telekom bunu yazdı
Bende bu siteye çok giriyom
Aranızda üye olmayan varsa pm atsın
-
dunya uzerindeki tum ucaklari ,seferlerini hizlarini vs gorebileceginiz bi site
dunya uzerindeki tum gemileri cesitlerine gore listeleyip inceleyebileceginiz ayrica tum rota bilgilerini ve seyir gecmislerini gorebilirsiniz
edit.
eski bira.fm cilerin yeni sitesi 7~8 modda laylistler var
malt.fm
piradomim tarafından 20/Oca/15 22:55 tarihinde düzenlenmiştir