Gata.Edu.Tr Sql İnjection
-
tbt muridi bilinclidir, Askere yamuk yapmaz, aciktan onlari haberdar eder, hatta acigi kapamasina bile yardim eder dimi :)
-
ne kadar tırsaksınız yani.. onlarda düzgün eleman bulsunlar bu devirde sql açığı bırakan adamdan kodır mı olurmuş. Olmayan kodıra site mi yaptırılırmış.
-
Olayın ne olduğunu bilmiyorum ama eğer bir hata yapar da bunun yüzünden birilerine yalnış ilaç verilir vb olursa hiç hoş olmaz
-
napmaya çalışıyosunuz siz?
egonuzu mu tatmin ettiniz yoksa? Lan hastalarla uğraştığınızında farkında mısınız ? Şerefsizlik yapmayın,biraz akıllı olun madem o kadar marifetlisiniz onu iyi ve yararlı şeylere kullanı!!
O hatayı bildirin web sitesi yöneticilerine,birdaha da böyle çocukça şeyler yapmayın-amacınız başkalarının ekmeğine yağ çalmaksa açık açık söyleyin vardır bizimde yapacağımız bişeyler!!! -
C_e_Z_a bunu yazdı:
-----------------------------
napmaya çalışıyosunuz siz?
egonuzu mu tatmin ettiniz yoksa? Lan hastalarla uğraştığınızında farkında mısınız ? Şerefsizlik yapmayın,biraz akıllı olun madem o kadar marifetlisiniz onu iyi ve yararlı şeylere kullanı!!
O hatayı bildirin web sitesi yöneticilerine,birdaha da böyle çocukça şeyler yapmayın-amacınız başkalarının ekmeğine yağ çalmaksa açık açık söyleyin vardır bizimde yapacağımız bişeyler!!!
-----------------------------eğer ortada bariz bir açık varsa ve sen bunu yetkililere bildiriyorsan ve onlarda gerekeni yapmıyorsa ozaman derimki ben
1 BELA 1000 NASİHATTAN İYİDİR
-
siz GATA yi birakinda batman belediyesine bakin, adam siteye birde kurtce koymus. tipini s...gimi,
Toplam Hit: 6041 Toplam Mesaj: 17