Gata.Edu.Tr Sql İnjection

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek
    tbt muridi bilinclidir, Askere yamuk yapmaz, aciktan onlari haberdar eder, hatta acigi kapamasina bile yardim eder  dimi :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    ne kadar tırsaksınız yani.. onlarda düzgün eleman bulsunlar bu devirde sql açığı bırakan adamdan kodır mı olurmuş. Olmayan kodıra site mi yaptırılırmış.

:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yerebakan
    yerebakan's avatar
    Erkek
    Olayın ne olduğunu bilmiyorum ama eğer bir hata yapar da bunun yüzünden birilerine yalnış ilaç verilir vb olursa hiç hoş olmaz

-_-
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    napmaya çalışıyosunuz siz?

egonuzu mu tatmin ettiniz yoksa? Lan hastalarla uğraştığınızında farkında mısınız ? Şerefsizlik yapmayın,biraz akıllı olun madem o kadar marifetlisiniz onu iyi ve yararlı şeylere kullanı!!

O hatayı bildirin web sitesi yöneticilerine,birdaha da böyle çocukça şeyler yapmayın-amacınız başkalarının ekmeğine yağ çalmaksa açık açık söyleyin vardır bizimde yapacağımız bişeyler!!!

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

C_e_Z_a bunu yazdı:
    -----------------------------
    napmaya çalışıyosunuz siz?

egonuzu mu tatmin ettiniz yoksa? Lan hastalarla uğraştığınızında farkında mısınız ? Şerefsizlik yapmayın,biraz akıllı olun madem o kadar marifetlisiniz onu iyi ve yararlı şeylere kullanı!!

O hatayı bildirin web sitesi yöneticilerine,birdaha da böyle çocukça şeyler yapmayın-amacınız başkalarının ekmeğine yağ çalmaksa açık açık söyleyin vardır bizimde yapacağımız bişeyler!!!

-----------------------------

eğer ortada bariz bir açık varsa ve sen bunu  yetkililere bildiriyorsan ve onlarda gerekeni yapmıyorsa ozaman derimki ben

1 BELA 1000 NASİHATTAN İYİDİR

Mevzu derin | Papikolas Planet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    siz GATA yi birakinda batman belediyesine bakin, adam siteye birde kurtce koymus. tipini s...gimi,

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
Toplam Hit: 6041 Toplam Mesaj: 17