Gaza Getiren Etkili Sözler..
-
senin yüzünden banlandım sıkıysa calısma de..
-
celik bunu yazdı:
-----------------------------
senin yüzünden banlandım sıkıysa calısma de..
-----------------------------Kopardın beni :))
Şu söz çok ünlüdür.
"Ya şimdi eğleneceksin ders çalışmayacaksın ilerde eşek gibi çalışacaksın yada şimdi ders çalışacaksın ilerde eğleneceksin"
Böyle bişeydi :|
-
Alcan bi unıversıteye goturcen.ordakı mal tıpleri gostererek diyceksinki "bak haytm, senın unıversiteyi kazanacagından zaten suphem yok ama eğer sımdı adam gıbı calısmassan unıversıteyi kazandıgında bole mal mal gezersin!" de.biraz sıkar ama genede benım yorumum.
bu arada eger sen unıversteyi kazanamadıysan bu soz hıc bı etkı yapmaz.
-
çalış çalış nereye kadar bea git gez
-
össye hazırlanan insana asla ve asla 'şunu yapmassan bu olur' 'böyle olmazsa şöyle olur' tarzında cümleler etme. bu en büyük hatalardan birisidir. bu yöntem işe yarasaydı 'ölüceksin' dedigin her insan sigarayı bırakırdı.
motive yöntemin şart koşmaya bağlı olmasın.cümleleri kendin bulursun zaten.
tamamen sallama bi örnek:
'sevgilim bugun sen biraz çalış bende xxx sorunu ile uğraşıyım(artık her ne ile meşgulsen) sonra çıkıp bunu ıslatalım. çalışmazsakta buruk bi kutlama yaparız :) '
-
NeseLiTurq bunu yazdı:
-----------------------------HolySeclorum bunu yazdı:
Yürü hür maviliğin bittiği son hadde kadar...İnsan alemde hayal ettiği müddetçe yaşar..
Bu söz beni acayip gaza getiriyo nedense :|
-----------------------------Tolstoy - Hayatı sorgulamak adlı kitabında güzel bir söz :) severim. yanlış hatırlamıyorum inşallah :D
-----------------------------sen bayağı bi yanlış hatırlıyormuşsun ... şiir yahya kemal'in .. deniz türküsü adlı şiiri olması lazımdı öyle hatırlıyorum. çok güzel bi şiirdir
-
Juba bunu yazdı:
NeseLiTurq bunu yazdı:
-----------------------------HolySeclorum bunu yazdı:
Yürü hür maviliğin bittiği son hadde kadar...İnsan alemde hayal ettiği müddetçe yaşar..
Bu söz beni acayip gaza getiriyo nedense :|
-----------------------------Tolstoy - Hayatı sorgulamak adlı kitabında güzel bir söz :) severim. yanlış hatırlamıyorum inşallah :D
-----------------------------sen bayağı bi yanlış hatırlıyormuşsun ... şiir yahya kemal'in .. deniz türküsü adlı şiiri olması lazımdı öyle hatırlıyorum. çok güzel bi şiirdir
-----------------------------bayaa yanlış olmus hemde
-
manhyak bunu yazdı:
kazanamazsan götüne demir boru sokucaklar
TBT de şerefsizlerin de olduğunu bilmiyordum. Sağol manhyak walla sayende öğrendim... Diyebildiğine göre böyle rahatça senin kız arkadaşına da böyle dense bişey hissetmeyeceksin. Aferin böyle dewam.. -
7-19 bunu yazdı:
manhyak bunu yazdı:
kazanamazsan götüne demir boru sokucaklar
-----------------------------kiz arkadasim diyor, gotten herif
-----------------------------Evli Olmasam ve Eşime 1 Kez Küfür Edildi Burda Öyle Şerefsizlerin Olmayacağını Bilsem Manhyak'a Accaip Güzel Bir Cevap Verir , Tahribatın Ortasında Bozar Birdaha TBT'ye giremez ederdimde neyse. . . Çocuk Adam Akıllı Birşey Söylemiş , O Lafı Yedirttiririm Sana Akıllı Ol Aklını Almayım , Aklına Gelirim , Aklın Gider ondan Sonra...
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
-----------------------------Evli Olmasam ve Eşime 1 Kez Küfür Edildi Burda Öyle Şerefsizlerin Olmayacağını Bilsem Manhyak'a Accaip Güzel Bir Cevap Verir , Tahribatın Ortasında Bozar Birdaha TBT'ye giremez ederdimde neyse. . . Çocuk Adam Akıllı Birşey Söylemiş , O Lafı Yedirttiririm Sana Akıllı Ol Aklını Almayım , Aklına Gelirim , Aklın Gider ondan Sonra.
-----------------------------evinden aldırırsın demi :)
adam bilmeden cevap yazmış olabilir "kız arkadaş" bölümünü okumamış olabilir.hemen böyle üstüne gidilmez ama bilerek yaptıysada ayıp etmiş o.çocukluğu yapmıştır.